Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość no to fajnie
mamy dwie kasie000. Kto tu się tak lubi rozdwajać?Salmh, Olusiaaa czy Jolciesz? a fe a kogo tak krytykowały za takie świństwo, a sme się zniżają do tego samego

kogo krytykowały??? ****Ciebie***, nie znudziło ci się jeszcze??? że też Ci się chce, bo mnie twoje potyczki słowne nie bawią i widzę że korzystasz ze słowniczka ortograficznego bo juz nie robisz byków, oby tak dalej to będą z Ciebie jeszcze ludzie... Salmah dziekuje za życzenia i życzę pomyślności, Dobranoc

Prawdziwa Kasia 0000 - nie przejmuje sie tą paranoiczką, juz zdarzyla podszyc sie pod kazda osobe bedaca na forum, po prostu ja olej. A moja rada jest taka, zebys tak jak my zastrzegla swoj nick haslem, wtedy nikt nie bedzie sie podszywac. Jolciesz1 - watpie, zeby paranoiczka uzywala slownika, bo z takowego korzystaja tylko ludzie potrafiacy przyznac sie do bledu... prawdopodobnie pisze w wordzie, poprawia slowa zakreslone na czerwone i kopiuje te swoje zalosne posty tutaj:) Przeykro mi tylko, ze ta kafeteria stracila swoj uroczy klimat odkad to cos sie na niej pojawilo. Wiele kobiet ze strachu przed jej durnymi docinkami siedzi ze swoimi klopotami przed monitorem zamiast zapytac i uzyskac spokoj. Przykre. Pozdrawiam Was dziewczyny:*

Gość WOLNOTARISZKI ŁĄCZCIE SIĘ
Nie bójcie się. Tu nie biją. Tu siedzą tylko wolnotariusze Którą swędzi pipka? raz dwa pisać! Tylko CZARNE!!!!!!!!!! - BO INNE TO NIESTETY ....JA I TYLKO JA.... WIĘC TYLKO CZARNE- ZAPRASZAMY DO KLUBU SZURNIĘTYCH HAHAHAHWOLNOTARIUSZEKHAHAHHA

Gość WOLNOTARISZKI ŁĄCZCIE SIĘ
PS., JA TEŻ CZARNA JESTEM.....

Salmho moja kochana mam do Ciebie pytanie bardziej chyba osobiste bo niedotyczące postinoru. Słuchaj. Tak jak Ci pisałam zgodnie z obliczeniami miałabym dostać okres gdzieś około 24 lub 25 marca.Ale wybieram się na weekend z moim facetem a akurat wypada mi okres. Nie chce go mieć akurat wtedy( sama rozumiesz:)). Jesli zaczęłabym brać tabletki anty gdzieś około 22 marca coś by się stało poważnego?? Pytam bo tak mi doradziła kumpela. Ale wole pogadać na ten temat z osobą bardziej kompetentną czyli z tobą. Co sie stanie jak zaczne brać tabsy pod koniec cyklu a nie od pierwszego dnia miesiączki???

Olusia - no moim zdaniem to nie jest zbyt dobry pomysl. Po pierwsze te pigulki i tak nie spelnia swojej funkcji i nie beda Cie chronic przed ciaza, jezeli nie zaczniesz ich brac od 1 dnia cyklu, po drugie, szkoda w takim razie marnowac opakowanie tabsow i pieniadze przy okazji, a po trzecie, nie wiem czy jest sens tak mieszac w organizmie. Prawdopodobnie bedziesz sie zle czula, bo takie eksperymenty nie pozostaja bez echa. Jednak zeby byc obiektywna musze Ci napisac, ze jedna moja kolezanka tak zrobila i przesunela sobie okres. Musiala sie jednak dodatkowo zabezpieczac i przez 3 tygodnie miala bol brzucha. Tak wiec, wiem, ze dziewczyny praktykuja takie rzeczy. Wybor nalezy do Ciebie, ale ja bym chyba nie kombinowala. A moze sprobuj jakichs mnie inwazyjnych metod np. chlodnych prysznicy, ktore powstrzymuja okres albo sexu w piatek. Sex tez przesuwa okres o jakas dobe.

Salmho---> a powiedz mi czy po takim czymś mogą wystapić jakieś komplikacje?? Jakieś krwotoki albo coś w tym stylu? Czy może to w jakiś znaczący sposób źle wpłynąć na moje zdrowie?

Gość Moniczkaratowniczka
a co to za bajeczki? Ja się z moim facetem kocham bardzo często i często dzień lub nawet pół dnia przed okresem, a mimo to miesiączki mam jak w zegarku zawsze co 27 dni. Może to placebo efekt że ci opóźnia. A co do tych prysznicy, to u nas na Uniwerku jest panienka która stała w lodowatej wodzie do pasa przez 2 godziny- bo maiła iść na wesele i chciała sobie opóźnić- oczywiście na wesele nie poszła bo wylądowała w szpitalu z zapaleniem nerek (osbna sprawa to to że ona uchodzi za delikatnie mówiąc niezrównoważoną)

Gość Moniczkaratowniczka
olusiaaa- coś takiego się robi(przesuwa okres tabsami) jak np., coś ważnego ci wypada. Moja kumpela jak brała ślub- tak zrobiła, skutków ubocznyuch nie było, ale na co ci to? przecież tabsy to nie cukierki a twój organizm różnie może zareagować, bez obrazy- ale twoje pytania bywają głupiutkie (na ogół) śledzę was regularnie

Gość Moniczkaratowniczka
napisałam do olusi ale nie wyskoczyło, najwyżej wyjdzie 2 razy- a więc:śledząd topik od dawna zauważyłam że Olusia zadaje- delikatnie mówiąc głupie pytania... moja kumpela zrobiła tak jak miała swój własny ślub(przesunęła okres tabsami), - ją usprawiedliwiam bo to był faktycznie powód- chociaż ja miałam okres w swój slub i jakoś przeżyłam ale to co innego -ale na co to tobie? każdy organizm jest inny, bo co manipulować, kombinować, tabletki to HORMONY!! nie cukierki, nie wiesz czy tobie akurat nie zaszkodzi taki "szacher-macher", jak lubisz eksperymentować na sobie - to co innego, ale w takim razie znajdziesz jeszcze 10000 innych powodów by tak robić(pogrzeb cioci, dyskoteka, kolejny wyjazd itd itd)....

Olusia - krwotoki nie, ale po prostu zle samopoczucie, bole brzucha itd. Nie masz tez stuprocentowej pewnosci, ze po zazyciu tabsow okresu miec nie bedziesz. Podobnie jak z prysznicem, to jest sprawa indywidualna.

Gość Moniczkaratowniczka
ale sorki, ja naprawde nie chce cie obrażać, bo pytanie w sumie głupie nie było, ale nie pojmuję czemu jak Ci ktoś wyczerpująco odpowie- Ty zaskakujesz jakimś drugim - niedorzecznym pytanie- jakby do ciebie nie docierało co ktoś napisał..jakbyś słuchała tytlko siebie... hmmm może komp. tak wolno ci pracuje i z opóźnieniem dostajesz wiadomości

Gość Darikaaa
Cześć. Poszliśmy z chłopakiem na base, dzień po końcu mojego okresu. Przejechał po swoim penisie dokładnie dwa razy. Nie miał wytrysku. Co z płynem - nie wiem, ale twierdzi, że ręce miał suche. Potem dotykał tylko moich pośladków, po zewnętrznej stronie. Ubrałam strój i poszłam pod prysznic, potem na basen. Ocierał się też o mnie, ale wiem, że przez materiał plemniki nie mogą się przedostać. Potem zaczęłam się zastanawiać, czy jakoś te plemniki mogły się przedostać do mojej pochwy, np spod materiału z wodą? 15 miałam kilka kropel krwi w śluzie. Zaczynam panikować. Całe zdarzenie miało miejsce 10.03. Dziękuję za odpowiedź.

Gość wystraszona123
Witam dziekuje Salmah za odpowiedzi i chciałam powiedziec że dostałam okres taki normalny w normalnym terminie! i teraz mam jeszcze jedno pytanie! czy dziś (w pierwszym dniu krawienia - po 14 dniach od zażycia escapelle) mogę zacząć zażywać tabletki antykoncepcyjne? pozdrawiam

Wystraszona - tak, mozesz, to krwawienie nalezy traktowac jak pierwszy dzien nowego cyklu... Pozdrawiam i ciesze sie razem z Toba:)

Gość Darikaaa
Cześć. Poszliśmy z chłopakiem na base, dzień po końcu mojego okresu. Przejechał po swoim penisie dokładnie dwa razy. Nie miał wytrysku. Co z płynem - nie wiem, ale twierdzi, że ręce miał suche. Potem dotykał tylko moich pośladków, po zewnętrznej stronie. Ubrałam strój i poszłam pod prysznic, potem na basen. Ocierał się też o mnie, ale wiem, że przez materiał plemniki nie mogą się przedostać. Potem zaczęłam się zastanawiać, czy jakoś te plemniki mogły się przedostać do mojej pochwy, np spod materiału z wodą? 15 miałam kilka kropel krwi w śluzie. Zaczynam panikować. Całe zdarzenie miało miejsce 10.03. Dziękuję za odpowiedź.

Gość wystraszona123
dzieki jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i trzyamm kciuki za kolejne wystraszone

Gość Darikaaa

Gość A_guska
A ja tu znowu zawitałam;/ kobiety pomozcie! podczas stosunku pekla prezerwatywa:( wytrysk był, ale nie wiem czy bezposrednio do pochwy:( bo jak chłopak wyszedl ze mnie to wtedy sie kapnelismy...recepte mam ale na Escapelle,bo kiedys lekarz mi wypisał jakby była wpadka. wszystkie apteki juz zamkniete;/ a data jest z konca 2006 roku?sprzedadza mi ten lek?jak mysliscie?:(

A-guska - teoretycznie leki przepisane w 2006 koncza waznosc w sylwestra, ale ja mysle, ze jesli poprosisz w aptece i wyjasnisz, ze ginekolog przepisal Ci lek w razie wpadki to powinny sie zlitowac. Najwyzej jakby nie chcialy sprzedac w jednej aptece to idz do drugiej. Sprawdz na necie, ktore apteki pracuja w swieta i w nocy w Twoim miescie. Powodzenia:)

Gość Darikaaa
Cześć. Poszliśmy z chłopakiem na basen, dzień po końcu mojego okresu. Przejechał po swoim penisie dokładnie dwa razy. Nie miał wytrysku. Co z płynem - nie wiem, ale twierdzi, że ręce miał suche. Potem dotykał tylko moich pośladków, po zewnętrznej stronie. Ubrałam strój i poszłam pod prysznic, potem na basen. Ocierał się też o mnie, ale wiem, że przez materiał plemniki nie mogą się przedostać. Potem zaczęłam się zastanawiać, czy jakoś te plemniki mogły się przedostać do mojej pochwy, np spod materiału z wodą? 15 miałam kilka kropel krwi w śluzie. Zaczynam panikować. Całe zdarzenie miało miejsce 10.03. Dziękuję za odpowiedź.

Gość nononono
Darika pytaj salmyh- ja nie wiem... Salmah- czemu koleżance nie odpowiesz(może to kolega?) bo wiem że myslisz że to ja- ale ja na to bym nie wpadła...

Nonono - wcale nie uwazam, ze to Ty, i wcale nie uwazam, ze to kolezanka, bo takowe wybieram sobie sama. Nie odpowiadam Darice, bo poza przypuszczeniami i opowiesciami dziwnej tresci nie widze zadnego konkretnego pytania. Na co wiec mialabym odpowiedziec? Poza tym w tresci jest tylko bledow, literowek i niedomowien, ze nie bardzo ja rozumiem. No bo co oznacza np. \"przejechal po swoim penisie dwa razy\" albo \"zewnetrzna strona posladkow\". To jest i wewnetrzna? Wytrysku nie bylo, ale dziewczyna zastanawia sie czy plemniki sa w pochwie:/ \"15 mialam kilka kropel krwi\" - co znaczy 15?? Pietnastego marca? 15 kropli? o 15.00 godzinie? Jak pojawi sie powazne pytanie to postaram sie odpowiedziec, chociaz mam zasade, ze nie odpowiadam na pytania w stylu \"czy przez pocalunek mozna zajsc w ciaze\" bo zadaja je malolaty, ktore ledwo oderwaly sie od elementarza. Ostatnio troche przestalas mnie jechac, dlatego w ramach poprawy uladow na forum odpowiedzialam na Twoje pytanie i pozdrawiam.

Gość no tak tak
nie najeżdżam na Ciebie bo treoche- znacznie o Tobie zmieniłam zdanie (na lepsze)

Gość no tak tak
Uświadomiłam sobie, że Ty zła....(aż takiego) nie czynisz... Chociaż nie popieram postinoru (aborcji- bezwzględnie!)...to widzę że Ty nie jesteś az taką fanatyczką z klapami na oczach.... chociaż cholerka wie- ale cos mi się zdaje że nie jestes taka zła za jaką Cie na początku uważałam- więc...Pozdrawiam Cię również!