Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewunia1981

Czy na głodówce schudne 4 kg przez 9 dni??

Polecane posty

Gość ewunia1981
jestes głupia beznadziejo tylko tyle ci moge powiedziec

Gość aasdasdas
Schudniesz 4 a po kolejnych 9 dniach przytyjesz pięć. beznadzieja...skąd się takie "iinteligencje: biorą???

Gość ojojojo
no ja nie wiem kto tu jest glupi. To nie ja stosuje takie głodówki jak Ty. Uprawiam sport i nie musze. A głupia to Ty jestes, nawet nie potrafisz znależć sobie jakiejs mądrej diety tylko sie głodzisz. Schudnąć da się mądrze, tylko do tego trzeba trochę chęci i zapału, no ale widać jesteś za leniwa.

Gość 174 cm prawidłowa waga 64 kg

Gość his hi hi
ewunia głodujące polskie dziecko uciekło z własnego topiku na inny, gdzie jest kilka innych głodujących - wspierających się w swej głupocie

Gość Kulturysta
no pewnie ze przez 9 dni schudniesz 4 kg. ja podczas wyteżonego treningu spalam 2-3 kg jednorazowo. kup sobiespalacze tłuszczu typu l-karnityna ucbierz z 3 bluzy i jak masz rowerek treningowy jezdzij na nim

Gość ewunia1981
dzieki kulturysto jestes jednym z madrzejszych lusdzi ktorzy pisza cos senswonego wiess dzieki za rade widze ze ty to rozumiesz anie to co inni ja nie jestem zadnym glodujacym dzieckiem i mnie tu nawet nie denerwujscire wiec jak macie pisac glupoty nie piszcie lepiej wcale

Gość ewusia44
Czytam wasze wypowiedzi i tak sobie myślę, że Wy nie macie żadnych życiowych problemów więc je sobie szukacie. O czym ta dyskusja? Zabierzcie się za porządki, za swoje dzieci (jeśli je macie), pomóżcie rodzicom, sąsiadom zamiast zmyślać tytuły i potem odkręcać, zamiast zarzucać sobie nawzajem kłamstwo. Czuję się jakbym oglądała sprawozdanie z kolejnej politycznej dyskusji. Bądźcie mądrzejsze od tych, którzy nami rządzą. Pozdrawiam zadowolona z życia Ewa

Gość daniarka
Schudniesz... z mózgu o ile coś tam jeszcze zostało. Powodzenia

Gość ewunia1981
ale jestes pojebana z tym mozgiem czy ty nie umiesz czytac?? a po 2 ja nie mam dzieci wiec jak jestes stara i gruba i dzieciata to sie niemi zajmuj

Gość kobietka30
zauważ, że kulturysta wcale nie pisze o głodówce. zapewne odżywia się i to na dodatek dość solidnie. on pokazuje Ci drogę ale całkiem inną. poza tym jego osiągi nie mogą być adekwatne do Twoich. kulturysta zapewne waży 2, 3 razy więcej od Ciebie a przy dużej wadze osiągi w tej dziedzinie są lepsze.

dajcie spokój, nie chce jeść, niech nie je, jak nie potrafi słuchać dobrych rad i jeszcze Was obraża (pewnie i mi sie dostanie ;) niech sobie robi co chce, nie widzicie, ze jest najmądrzejsza, a Wy wszyscy chyba Jej zazdrościcie ;) dajcie sobie spokój, niech sobie dziewczyna niszczy żołądek Ewunia! tak trzymaj, nie jedz! napewno schudniesz! a kto by się martwił co będzie potem :D zastanawia mnie tylko dlaczego te biedne dzieci w afryce, głodujące :(... mają takie duze brzuszki, wiesz, ze z głodu rośnie brzuch :o pozdrawiam wszystkich :)

Gość ewunia1981
to zalezy z jakiego głodu i ile soe głoduje wiesz jak ktos prez całe zycie zjada tyle co normalnie człowiek zjad w miesiac to sie nie maco dziwic ze ma duzy brzuch a ja wiem ze w oim przypadku mi to nie grozi bo najdłuzej wytrzyłam 12 dni a dzis mam 8 dzien jak nic nie jem i jestem płaska jak deska, a to czy ja jem to jest tylko i wyłacznie moja sprawa a tu pisze tylko po to zeby kazdy mogł sie wypowiedziec jak jemu idzie i jakie ma efekty a nie niektore przemadrzałe pisza ze z mozgu mi nic nie zostanie, odchudzam sie od 6 lat i jestm na 4 roku trudnych studiow i jakos daje rade a po 6 latach juz raczej nie powinnam miec mozgu wiec nie pleccie głupot tylko sie zastanw 2 razy zanim cos napiszesz bo czasem to sie nawet nie ma z czego smiac tylko zaplakac jakie ciemne i zacofane istoty tu siedza pozdrawiam i czekam na dalsze wypowiedzi bo niektore z nich sa madre imozna je wprowadzic w zycie a niketore to takie ze bozhhhhhhhh szkoda mowic pozdrawiam papa

ewuniu, ale dlaczego wszystkich którzy, piszą coś przeciw, poprostu obrażasz? czy to świadczy o Twojej dojrzałosci? dorosłosci? wiesz mieć mózg to nie wszystko, trzeba z niego korzystać :) odchudzasz się od 6 lat???? boze, cóz to za dieta? studia, o niczym nie swiadczą, ja też jestem studentką i w ogólniaku nie widziałam takich głabów jak są na studiach i to nie tylko w mojej szkole i na moim kierunku, wiec to o niczym nie swiadczy... naprawdę wydajesz się małą, głupiutką dziewczynką... bo nie potrafisz racjonalnie podejsć do ludzi, nie potrafisz rozmawiać...

Gość Doświadczona
Zupełnie przypadkiem zajrzałam raz jeszcze - po pierwsze - wcale nie powiedziałam Ci, że nie schudniesz, tylko że prosisz o radę i wcale nie czytasz tego, co masz odpisane. Po drugie - radziłam zabrać się za wrzywa i owoce, bo to najzdrowsze. Po trzecie - wiecej pokory, bo jeszcze jesteś zbyt młoda, a pyskowanie - nawet anonimowo - wcale nie świadczy o dorosłości. Schudniesz, jak najbardziej, ale stracisz zdrowie i po co Ci to ??????

Gość ewunia1981
jestem po głodowce i schudlam tak jak chcialam a teraz nie mam wcale chcei na jedzienie i nic nie jem przez swieta procz serka wiejskiego dziennie 200 gram i co wy na to zapomnialam co to znacz sie obzerac pozdrawiam

Gość wróciła ta głupia
KROWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i na huj się głupia cipo chwalisz, kogo to obchodzi, znasz nasz zdanie, zwalaj z forum, bo Ci wpierdol spuszcze!!!! rozum Ci też by schudł, gdybyś Go miała! nie żryj wcale, nas to huj obchodzi! głupia wywłoka, jebany czerpak!

Gość 123454321
do ewuni... ja zamierzam od wtorku zaczac glodoweczke! powedz mi prosze czy pilas tylko saam wode??czy moze jkies herbatki zielone czy soki?? z gory dzikekue za odp

Gość ewunia1981
piłam, tylko mocz, bo to dodatkowo wspomaga przemiane materii, nie pisałam o tym wcześniej, bo wogóle te wieśniary rzuciły by się na mnie, ale jak pytasz to Ci powiem :) w ten sposób nie ma dodatkowych kalori, a są korzysci, bo przecież wiadomo, ze mocz jest zdrowy, takie głodówki stosowała moja babcia, i to ona mi to poleciła.

Gość Mysia pysia
Ewuniu napisz jaki jest Two dzienny jadłospis ,przymierzam się do Diety ,bo znów sobie pofolgowałam .Też chce szybko schudnąć .Co jesz na codzień ,i jak z Twoim samopoczuciem .Pozdrawiam i czekam Słonko na info

Gość ewunia1981
napisz do mnie na majla mysia pysia ewunia1981@o2.pl

Gość ewunia1981
no co Ty głupia jesteś? przecież to głodówka,chyba nie, a nie jakaś tam nudna dieta!to ja pisałam o moczu- i to prawda!,a nie tamto, ile razy mozna zaczynac, ja juz schudłam przecież co chciałam, moze za pare tygodni znów powtórze.

Gość ewunia1981
wiesz co z tym moczem to jest smieszna i nie podszywaj sie po de mnie prosze bo to bez sesnu pozdrawiam

Gość ewunia1981
wiesz co z tym moczem to jest smieszna i nie podszywaj sie po de mnie prosze bo to bez sesnu pozdrawiam

Gość ewunia1981
no i co tak milczycie pewnie poprowołayscie i teraz zadna sie nie chyce przyzmac do błedu, bycie chudym jest wspaniale pozdrawiam

Gość Kingorzata
Niew iem dlaczego wszystkie kobiety tak się tutaj burzą. Głodówka byla stosowana już przez starożytnych i zrezygnowano z niej ze względu na dostępność lekarstw które mogą zastąpić działanie głodówki. A jakie działanie? głodówka pozwala pozbyć się wielu chorób- miażdżyca, otyłość, choroby serca jednak trzeba do niej podejść racjonalnie i zamiast zadawać pytanie czy schudnę te cztery kilogramy czy nie uznać to za okres odnowy organizmu. Bardzo ważne aby głodówki dłuższe niż 7 dni skonsultować z lekarzem a po głodówce przez parę dni pić tylko soki ijeść owoce i warzywa. Pozdrawiam

czesc tak szperałam w necie o info na temat głodowki i tarfilam na ten post wiecie chce szybko zrzucic15kg jestem w desperacji i duzym dolku myslalam tez o tym jogurcie dziennie niew iem jak to zaplanowac by bylo dobrze doradzcie mi cos chcialabym juz an lany poniedzialek wygladac jakos :) poodchudzajmy sie razem bo to pomaga pozdrawiam Kulturysto jak ty to robisz ze spalasz2,3kg na jednym treningu??jakw yglada taki trening??jestem sklonna kupic te spalacze i pedalowac w kilku bluzach:)a thermal pro moze byc??w polaczemiu z aspirynka bo slyszalam ze ona przyspiesza spalanie tluszczu pozdrawiam

Gość ja powiem jedno
byłam na głodówce ponad 2 tyg. zrzuciłam 10 kg. obowody mi się zmieniły(nie wciskajcie mi kitu, że mam jakiejś wody 10 kg w organiźmie!, a nawet jeśli to chyba jakąś objętość zajmuje te 10 kg i ich pozbycie coś daje!!) jojo żadnego nie miałam, bo po głodówce zwiększałam jedzenie stopniowo 100 kcl tygodniowo. jakoś do tej pory mi nie wróciło..... ah żałosne jesteście. nic nie wiecie a się mądrzycie.. robiła któras z was głodówke, ze wiecie najlepiej??????

Gość anty-ewunia
Ewuniu, t yto jesteś zdrowo rąbnięta!!! Jak takj dalej p0ójdzie to albo całe życie będziesz nadal żyła w kompleksach i wiecznie głodowała, albo pewnego dnia zabraknie ci sił i zrobisz się grubą i zrzędliwą staruchą z rozjebanym żołądkiem i sflaczałym mózgiem (zresztą już powoli to drugie postępuje). Tak pierdolniętej laski to jeszcze nie widziałem!

Gość ewunia1981
spojrz na date kiedy to byklo ponad roku temu wiec czemu sie czepiasz pojebana grubasko/...???????????