Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewunia1981

Czy na głodówce schudne 4 kg przez 9 dni??

Polecane posty

Gość xxaniulkaxx
Hejka mi się nie chce wierzyć w to ,że przez 9 dni schudne 4 kg.... Przez kilka tygodni próbowałam schudnąć, ale oczywiście nie schudłam tyle ile chciałam . Może zrzuciłam pare kilo ale chciała bym schudnąć jeszcze wiecej.Jak mam to zrobić ?????

Gość flipdietetyk w przyszlosci
wiadomo jesli przez 2 3 dni sie stosuje glodowke to organizm straci wode ale jesli juz dluzsze glodowki sa to bierze sie za odzywianie wewnetrzne i traci tluszcz bialko itd a wiem bo jestem technologiem zywienia i dietetykiem i za rok koncze studia i sie uczylem o tym pozdrawiam ,Filip Mruszewicz

Gość olciaaniolek
Witam wszystkich ja jestem na glodowce 3 dzien. narazie nic mi nie jest czuje sie dobrze, chociaz wczoraj myslalam ze wieczorem umre z glodu. to pewnie z przyzwyczajenia ze przed tv cos zajadalam. ja w ciagu 1,5 roku przytylam 25 kg i teraz przy zwroscie 165 waze 75 kg. rownież stosowalam inne diety ktore mi nie pomagaly, zdecydowlam sie na glodowke i jak narazie jestem zadowolona. Moze ktos sie chce przylączyc? bedziemy sie wspierac;D

Czesc olciaaniolek. Ja właśnie od dziś zaczęłam głodówkę,nie mam pojęcia jak długo uda mi się wytrzymać ale zobaczymy. Mam teraz godz.12.50 i zaczęłam odczuwać dość silny ból głowy,nie mam pojęcia czy u Ciebie też coś takiego wystąpiło podczas pierwszego dnia głodówki (mam nadzieję,że ból w miarę szybko minie). Warzę 73kg.przy wzroście 170cm. chciałabym zrzucić około 8-10kg. Mam nadzieję,że jednak będę miała silną wolę mimo,iż muszę gotować obiady mężowi :( no cóż takie jest życie jedni chcą schudnąć inni przytyć

Gość chudnąć w oczach
bardzo łatwo się chudnie na głodówce, ale trzeba mieć bardzo silną wolę. ja jestem na głodówce 4 dni i ważę już 3 kg mniej. te 3 kg to nic innego jak całkowite opróżnienie przewodu pokarmowego. na chudnięcie z tłuszczu można liczyć w drugim tygodniu. wiem co mówię, bo na głodówce byłam już dwa lata temu przez miesiąc i schudłam 10 kg, efektu jojo nie było i to co przytyłam to 5 kg od tamtej głodówki do teraz. pozdrawiam wszystkie głodujące i trzymam kciuki.

Gość Majka2424
Do--->\"Chudnąć w oczach\"powiedz mi na tych głodówkach wykonujesz jakieś ćwiczenia czy to tylko na głodówkach tak chudniesz.Ja też chce przejść na głodówkę tylko troszkę sie boje że sobie nie poradzę z atakiem wilczego głodu:(

Gość AgaS88
Wiecie co ja jestem drugi dzień na głodówce jesli chce wam sie strasznie jeść to pijcie wtedy duuuuużo wody mineralnej neigazowanej:) daje efekt zaspokaja:)

Gość Light_Woman
Chce Wam Powiedziec Bo czesto czytam artykuły o dietach jak odchudzac sie z glowa i prawie w kazdej gazecie lub stronie www pisza ze organizm czesto myli glod z pragnieniem wiec jesli czujesz glód przed zjedzeniem czegos na szybko wypij szklanke wody mineralna z cytryna lub bez jesli dalej bedziesz glodna wtedy cos wszamaj ;) pozdrawiam

Gość Kinia ...
Cześć ! Mam sprawe i chcem sie spytac co o tym myślicie...........Jestem na diecie .......Ale nie na głodówce ( chyba bym nie wytrzymała). Moja dieta polega na tym że : jem umierkowanie ( nie jem rzeczy kalorycznych, jem duzo owoców, dużo warzyw, sałatki, ..........biegam na dworze skacze na skakance , ćwicze na hula-hop, jak jestem troche głodna i mam ochote cos zjeść to pije wode mineralna niegazowaną . kolacje jem o godzinie ...przed 18. Jak myslicie uda mi się schudnąc i ile w jakim czasie ? ? ? Boje sie też efektu jojo...doradźcie coś .....plis :)

Gość kotki kingi
czesc wam mam 28 lat mam trojke dzieci waze 62 kg i czuje sie dla swojego meza nie atrakcyjna po drogim dziecku wazylam 47 kg puzniej za chorowalam i po lekkach przytylam i te raz ciezko mi schudnac moze cos mi poradzicie jakos dobra diete prosze

Gość głupoty
Sam jestem na głodówce od 12 dni i schudłem 6-7kg. Nie ćwiczę dużo czasem wcale i nadal chudnę, pije wodę oraz jakiś sok przed ćwiczeniami a moje ćwiczenia nie są długie tak 35-40min. Proponuje zastosować głodówkę bo po niej czuję się świetnie :D a co najważniejsze chudnę. :) pozdrawiam :))

Gość hehe xaizui
skoro niektore nie byly nigdy na glodowce po co sie wypowiadaja?wielkie przeciwniczki a nie maja o niej pojecia lub sfrustrowane bo im sie nie udalo......zal.ja bylam na glodowce w cholere czasu i nie byla to glodowka tylko na wodzie-dodam mialam na celu tylko schudniecie.efekt rewelacyjny

Gość aerooo
Hej dziewczyny!! Odświeżam post i od jutra zamierzam przejść na głodówkę:) mam nadzieję że ktoś się przyłączy;P czekam....

Gość Marta 30
Witam:) Dziewczyny ja polecam głodówke 3-dniową a po niej diete 800-1000kal.Schudłam w ten sposób 12 kg przez niecały msc.Minęło pół roku i nie przybyło mi nawet pół kg.NAPRAWDĘ warto!!!!Ćwiczyłam pół godz. dziennieCALLANETICS dzięki czemu moje ciało jest jędrne.Życzę wytrwałości bo naprawdę wartto a miesiąc zleci raz dwa a smukła sylwetka cieszy cały czas.Oczywiście teraz nie jem słodyczy ZERO i po godz 18 nie otwieram lodówki!!!!!!SPRÓBUJCIE:)Powodzenia życzę!!!

Gość IndependentSoul
Czytałam co tu piszecie i powiem wam jedno - miałam kłopoty z zrzuceniem wagi, ale przez 6 dni nie jadłam nic, piłam tylko wodę, ale tez nie litrami i z 75 kilo zrobiło się 66, teraz jem normalnie tzn 3 główne posiłki i dwie przekąski, nie ukrywam ze zdarzy się też coś słodkiego i waga nadal pokazuje 66 kilo więc ja nie miałam po tym żadnego efektu jojo, żadnych osłabień, senności itp z tych rzeczy podczas głodówki nie zaobserwowałam. Głodówkę sobie zrobiłam gdzieś w lutym a teraz jest kwiecień a ja nie widzę dodatkowych kg, myślę, że to sprawa indywidualna, na każdego to inaczej działa.

tak bez problemu ale czy wytrzymasz ??? kiepsko a kilogramy stracone dobędą z nawiązką lepiej spróbuj dietę dr. Atkinsa działa i szybko się chudnie a kilkogramy bardzo szybko nie dobywają

Gość IndependentSoul
Hehehe nie wiem czy dobrze doczytałaś ale ja napisałam że od lutego mi nie przybyło nic a nic a jem normalnie od tamtejpory, więc teraz po takim czasie też mi nie przybędzie tym bardziej z nawiązką, bo jakby miało to by od razu przybyło po tym jak zaczęłam normalnie jeść a nie po prawie 3 miesiącach.

Gość ANIA949494
Cześć, waże 72kg prz wzroście 164 OO Ile musiałabym być na głodówce żeby mieć te 58kg?

Gość Co ja bym dała żebym schudła..
Hej. Witam wszystkich!! ;)) Ja to jak czytam wasze wypowiedzi dochodzę do wniosku że sama muszę się zabrac za głodówkę. Próbuje różnosci mało jem,jeżdze na rowerze a no i po 18 nic nie jem a waga nic ,nawet deko ;// Od jutra zaczynam ,tylko woda i nic wiecej. Ile musze glodowac zeby zgubić 8kg?? Startuje z wagi 68kg ;((

Gość Azumi01i
Witam. Mnie też interesuje głodówka. Chciałabym zacząć 1 sierpnia, ponieważ wtedy wrócę z wyjazdu nad morze. Mam 160 cm i ważę 55 kg. Wiem że mieszczę się w normie ale rozmiar mojego tyłka i ud strasznie mnie dobija :). Kto chciałby zacząć głodówkę razem ze mną? Chcę żeby potrwała w przedziale 7-14 dni, okres ten będzie zależeć od wyników.

Gość tiruri
hej :D ja tez chciałabym schudnąć i zastanawiam się czy mogłabym jeść normalnie.? tzn. śniadanie, obiad - zupa i drugie danie, kolacja ? staram sie nie jeść po 19/2O :P a w międzyczasie, gdy czuję głód - pić wodę mineralną ? wiem że głodówka nie wypali bo moi rodzice nie pozwolą mi nic nie jeść a poza tym mama ciągle mi powtarza że jestem jeszcze w okresie dojrzewania :P chcę wrócić do mojej wagi - 46kg ( ważę 50;/ )

Gość xAzumi01i
Jakiś czas temu stosowałam dietę 1000 kalorii. Pierwszego tygodnia schudłam 2 kg, byłam po prostu zachwycona. Lecz moja euforia nie trwała długo. Pomimo ćwiczeń i upartego trzymania się diety wskazówka wagi stała ciągle w tym samym miejscu, aż zazdrościłam mojej koleżance, której udało się tą samą dietą schudnąć 6kg ;(. Niedługo wypróbuję głodówkę i wiem że moi rodzice by się na to nie zgodzili ;p, na szczęście mam brata żarłoka więc nie będę miała problemów z pozbywaniem się jedzenia. Mam za sobą już jedną głodówkę 5 dniową. Schudłam wtedy 3 kg :).

Gość tiruri
xAzumi01i - to zazdroszczę brata :P ja kiedyś też tak miałam - w wakacje mój brat cioteczny pożerał moje obiady i wtórowała mu siostra ale ja sama byłam dzieckiem więc na wadze mi nie zależało... a wolałabym wtedy mieć zbędne kg, niż teraz ;P żeby tylko zgubić te 3 kg...

Gość xAzumi01i
Ja zaczynam głodówkę 1 sierpnia : ) jeśli ktoś się chce przyłączyć to zapraszam. azumi01i@gmail.com

Gość xAzumi01i
Moją pierwszą głodówkę przeleżałam głównie w łóżku (były ferie świąteczne). Mimo tego, że dużo czytałam na temat głodówek, nie mogłam przewidzieć reakcji mojego organizmu. Drugiego dnia byłam strasznie słaba i ledwo wstałam z łóżka. Powstrzymałam się od spożycia jakiegoś pokarmu zastępując go wodą. Następnego dnia było już ze mną lepiej bo się przyzwyczaiłam i czułam że mi się poprawia. Niestety wytrzymałam tylko pięć dni, bo zamiast siedzieć w swoim pokoju, to poszłam do salonu i "torturowałam się" widokiem objadających się rodziców. Było mi jeszcze o tyle trudniej, że musiałam robić obiady :/. No ale tym razem mi się uda :D .

Gość tiruri
ja dzisiaj jestem jakaś osłabiona no ale trudno :p trzeba się poświęcić :D a schudłaś coś przez te 5 dni ? :)

Gość doriannnaaaaaaaa25
ja dzis zaczynam :)