Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missX

PODKŁAD MAYBELLINE DREAM MATTE MOUSE!CO SĄDZICIE?

Polecane posty

Gość missX

kUPIŁAM OSTATNIO PODKŁAD MAYBELLINE O KONSYSTENCJI MUSU.UWAŻAM ŻE JEST WART SWOJEJ CENY(29,90ZL) POMIMO NIEWIELKIEJ POMYŚLNOŚCI.A CO WY O NIM SĄDZICIE?

Gość chyba sie na niego skusze
moze ktos wie czy w palecie odcieni jest kosc sloniowa?

Gość uralkaaa
a czy na długo matuje? słyszałam że ponoć już po paru godzinach znika z bużki, prawda?

Gość zołzzzzzza
co to znaczy : pomimo niewielkiej pomyślności ??????????????????? Jejku .... hahahahahahahahahahahahahahaha

Gość baaa
Jeżeli ktoś ma chociaż trochę podsuszoną cerę - nie nadaje się, wysusza, a wszelkie "suchości" uwydatnia !! Poza tym mam wrażenie, że jest nietrwały.

Oczywiście \"pojemności\" miałam na myśli hahahahahaha

miałam na myśli oczywiście "pojemności" hahahahahahahahaha

miałam na myśli oczywiście "pojemności" hahahahahahahahaha

Rzeczywiście do suchej skóry niezbyt się nadaje lecz na ulotce jest informacja że do wszystkich rodzajów cery z wyjątkiem suchej.Ja osobiście mam mieszaną więc w sam raz.Jeśli chodzi o trwałość nie mogę narzekać,matowa skóra przez cały dzień ale oczywiście co osoba to inna reakcja.

Gość chba zaryzykuje
a ktoś jeszcze używał?

Gość diabliq
w nowym cosmo jest jego próbka kiepski, napewno nie kupie

Gość iczka.
Nie ma jasnych kolorów. Ja mam jasną skórę, nie jakąs superbiałą, lecz odpowiedniego koloru dobrać nie mogłam :( Za to jest bardzo trwały i to mu trzeba przyznac. Konsystencja też ncizego sobie

Gość olaboga
nie uzywaj dziewczyno tego taniego badziewia ........ zniszczysz sobie cere za mlodu :)

Gość aśaaa
jest całkiem spoko, jak za tak niską cenę, dobrze kryje, ale i nie jest za cięzki.

Mam wielki problem! Kupiłam podkład dream matte kolor-cameo. Jest dla mnie duzo za jasny a ja mam raczej ciemniejszą cerę. W sklepie na dloni wygladał ok, ale teraz na twarzy widac ze jest za jasny. Uzylam go tylko raz i chętnie albo zammienie sie na ciemniejszą wersję z kimś albo odsprzedam za 25 zl! Najlepiej jesli ktos był z Rzeszowa. Moj nr gg 1012847. Piszcie! Nie nadaje sie do przesuszonej skory:)

Gość shiny
Ale jezeli go dobrze nalozysz to widac ze masz podklad na sobiee..?!

Gość kamikasa
Ja miałam wypróbować ten nowy podkład maybelline bo w vivie była próbka akurat w kolorze odpowiadającym kolorytowi mojej cery. NIe mam suchej skóry a mimo to jakoś nie jestem zbytnio zachwycona tym produktem. Przynajmniej nie bolecam go dziewczynom które stawiają na naturalny makijaz. Jak zapewniają producenci podkład jest mocno matujący i to rzeczywiście prawda. Tak więc puder jest dla osób lubiących mocny makijaz i efekt mocto zmatowionej cery. Ja osobiście polecam podkład max factor'a color adapt. Na prawde dopasowuje sie do naturalnego odcienia skóry.

hmmm chcę kupić ten podkład ale nie jestem jeszcze do końca pewna. bo niektórzy piszą że on daje mocny efekt ?? mi bardzo zależy na matowieniu bo się okropnie świecę. z reguły używam kremu matującego i pudru, ale i tak muszę poprawiać :/ napiszcie coś więcej plz

No nie wiem ja tam na swoim przykładzie nie zauważyłam teatralnego efektu.Według mnie wygląda całkiem naturalnie,cera jest po prostu matowa.Ja równiez mam problem ze świeceniem pyszczka, po użyciu cera sie nie świeci chociaż musze przyznać, że nie przez cały dzień.ale podsumowując, jestem z niego zadowolona i zakupu nie żałuję.

Gość m2alineczkkka21
a jak ktos ma tradzik to wkoncu dobrze on matuje czy nie ? bo juz sie pogubilam:(

Gość keitii
ja kupiłam odcien 030 sand, jestem opalona tzn solarium, mam cere mieszaną ładnie kryje i matuje i jest bardzo lekki taki puszysty. Zapewniając jednakowy koloryt skory i kryjąc nierównomiernosci i przebarwienia.

Gość majka21
rzeczywiście nie nadaje sie do przesuszonej skóry ale jeśli chodzi o wypryski to jest trafiony w 10. Moze nie na dlugo kryje ale efekt napewno widać.

Gość Martushia
ma moze ktos do sprzedania ten podklad o odcieniu NUDE?? moje gg 4895340 :-)

Ja mam właśnie nude,ale niestety nie sprzedam :) Podkład jest fajny,lekki,wydajny,wcale nie teatralny efekt---chyba ze uzyjesz za ciemniego odcienia,i za dużo :P Matuje buzię na kilka godzin,ale nie cały dzień.Średnio kryjący.Na lato super.

Gość Martushia
a szkoda ze nie do sprzedania :-(

ten podklad mial matowac na dlugo,niestety ja swiece sie po nim jak reflektor!!do tego dosyc szybko schodzi z twarzy i to tak nierowno - zostaja smugi!a co najgorsze po uzyciu tego podkladu mialam wysyp pryszczy!to pewnie od tych silikonow w podkladzie.zmienilam podklad i juz jest lepiej.

ten podklad mial matowac na dlugo,niestety ja swiece sie po nim jak reflektor!!do tego dosyc szybko schodzi z twarzy i to tak nierowno - zostaja smugi!a co najgorsze po uzyciu tego podkladu mialam wysyp pryszczy!to pewnie od tych silikonow w podkladzie.zmienilam podklad i juz jest lepiej.

Gość piszcie dalej dziewczyny
bo chce sobie kupic ten podklad ale potrzebuje wiecej opinii...

Gość germanistka
Do mojej mieszanej cery beznadziejny , ale moze tylko do mojej.Wcale nie matowi i strasznie świeci sie twarz.