Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missX

PODKŁAD MAYBELLINE DREAM MATTE MOUSE!CO SĄDZICIE?

Polecane posty

po 1-jest strasznie wydajny pomimo tego ze opakowanie jest niewielkie-kupiłam go na poczatku kwietnia jaest koneic września mam go sporo a używałam codziennnie poza kilkoma wyjatkami po 2-nakłada sie go mniej niż zwykłego podkładu-wystarczy go naprawde niewiele by pefekcyjnie pokryć i zmatowic cała cere po 3-dla mnie to najlepszy podkład jaki kiedykolwiek miałam i na pewno kupie nastepne opakowanie:D

Gość a jaki
odcien byscie polecily do lekko opalonej skory (solarium) ?

Gość niuuuuuuuuuuuunia
ja mam skóre lekko opalona na solarium mam odcień sand ale ejst mi za jasny myśle że honey baige byłby dobry

Gość blondi19
Mam ten podkład od kilku miesiecy,ale jestem z niego srednio zadowolona.Przede wszystkim wcale nie matuje tak dobrze jak zapewnia producent.Mam nawet wrazenie ze cera bardziej sie po nim swieci.

a ja polecam z Maybelline podklad Ever Fresh, jest rewelacyjny!!! Mam kolor 21 - Nude (jestem blondynka) i on tak slicznie rozswietla cerę, buzia wyglada slicznie, podklad niezle tuszuje przebarwienia. Nigdy nie mialam takiego cuda :-) Pozdrawiam

też używam, odcień nude, ale starcza mi na 1,5 miesiąca, używam codziennie po nim moja twarz wygląda naturalnie, jakbym nie miała podkładu ale szybko schodzi raz dotknę twarz i już mam wrażenie, że mi zszedł mimo to używałam już 5 buteleczek :) na razie nie zmieniam

Gość KonwalijQa
Moim zdaniem jest beznadziejny. Krótko się trzyma, uwydatnia wszelkie niedoskonałości :( Mi też niezbyt matuje... jendym słowem nie polecam!

Gość
Ja firmy Maybel Line kupilam podklad Wonder finish makeup. Dosc dobry ale nie rewelacyjny. Ostatnio kupilam Flawless Perfection step 1 & step 2 firmy MaxFactor i jestem zadowolona. Ten podklad naklada sie w dwuch etapach , pierwszy to nalozenie kremu ktory powoduje ze podklad trzyma sie dluzej i wygladza cere, drugim etapem jest nalozenie podkladu . Zreszta wszystko jest napisane na opakowaniu.

Gość Aniaaaaaaaaaaa
Ja mam Maybelline podklad Ever Fresh (sand) i ten w musie tez sand i kurcze....nie nadaja sie do mojej cery moze chcialby ktos kupic ode mnie ??? muss za 20 zl. odsprzedam a ten pierwszy..za 21 bo tylko raz uzylam.

a skad jestes Ania? bo ja z rzeszowa i jestem wstępnie zainteresowana mussem :)

Gość Aniaaaaaaaaaaa
ja z mazowieckiego:):)

Gość jest extra
naprawde najlepszt jaki mialam!! co wy tu za bzdury piszecie??? mialam duzo dobrych podkladow i ten jest najlepszy! matuje, ladne pokrywa niedoskonalosci! tylko uwaga-im mniej go uzyjesz tym lepiej! warunkiem jest nawilzona skora. dla mnie jest swietny

Gość OKROPNY
WYSUSZA, ZLE SIE ROZSMAROWYWUJE JESLI KTOS MA LEKKO WYSUSZONA BUZIE, PONADTO NIE KRYJE, A UWYDATNIA SUCHE MIEJSCA:o FEFEF. JEDEN Z NAJGORSZYCH JAKIE DANE MI BYLO POZNAC:o

Gość rawka
mi odpowiada ten pokład mam tłustą cerę więc dobrze matuje choć ie na długo, niestety nie mogę dobrać koloru, zużyłam już 2 opakowania i kazde w innym nie odpowiadającym mi kolorze. Dodam że wcześniej korzystałam z testerów i odcień w słoiczku był zawsze inny niż ten w próbce. W końcu zrezygnowałam bo z tymi kolorami to mają oni wielki galimatias. Ale produkt sam w sobie godny polecenia (jak ktoś trafi na właściwy odcień)

Gość fionus
dla mnie jest rewelacyjny swietnie matuje, daje rowniutenki kolor, swietna konsystencja, jedyny minus -> wysuszyl cere

Gość NIE MOZNA
ja go uzywałam przez 2 lata dopoki nie wyszedł RIMMEL rozswietlający. super sprawa

Gość kaledonia
Mus strasznie wysusza.Teraz mam Pure Makeup i to jest to :-)Mam cerę mieszaną.

Gość gogusia
Miałam ten podkład kilka razy. Jest dobry, dobrze tuszuje a przy tym rewelacyjnie się rozprowadza. Makijaż jest szybki, ale średnio trwały. Ja nakładam pod makijaż bazę pod podkład, to taki przezroczysty żel, który znacznie przedłuża trwałość makijażu. Na tej bazie podład trzyma się super, cera jest matowa, a ja nie muszę używać pudru w kamieniu i to przez cały dzień! Z tym przesuszaniem skóry to niestety prawda.

Gość klaudia19
ja uzywam tego pdkładu codziennie. jest bardzo wydajny. mam kolor cameo bo jestem blondynką o jasnej, "porcelanowej", mieszanej cerze. podkład perfekcyjnie matuje cere na około 10 godzin. nie nakładam go na całą twarz, tylko na te miejsca które tego potrzebują. doskonale się rozprowadza i świetnie kryje dlamnie na 6+. Na ulotce pisze ze on NIE NADAJE SIĘ do cery suchej a widze ze większośc negatywnych komentarzy piszą posiadaczki właśnie takiej skóry. Pytam: po co kupowac coś co nie jest dla was? Wniosek jest więc taki: Podkład NAPRAWDE SUPER ale dla wszystkich typów cery z wyjątkiem skóry suchej :)

Gość moselle
Coś Wam poradzę: w Schlekerze jest tez taki podkładzik, ale innej firmy : Basic..kosztuje 14 zł,więc o pół mniej,a z tego co ja moge zrecenzować to efekt zajebisty!! Syfki i blizny kryje, matuje pyska i w dotyku jest jak nie wiem co.. taki mięciuchny..Ma ten defekt, co droższa wersja: na suchej skórze wychodzi z niego diabeł.. Skórki widac..w każdym razie dla mnie najlepszy jaki miałam..

mosele ----> dzięki za radę, w poniedziałek pójdę do schleckera i kupię ten basic. Dream Matt Mouse jak dla mnie jest ok, matuje na długo - około 10 godzin, ladnie kryje i b. dobrze się rozprowadza.....ma niestety wady, a mianowicie: kolor w słoiczku jest inny niż na twarzy...ja generalnie używam ciemnych podkładów i kolor honey beige, który jest niby ciemny na twarzy robi się jasny. Jeśli nosi się tipsy lub dłuższe paznokcie to ciężko wydobyć go ze słoiczka. No i nie starcza na długo....szybko się kończy. W tej chwili jest w promocji ale tylko w wybranych sklepach...ja kupiłam za 22,90 a w rossmanie widziałam za 33,90 (chyba przesadzili z tą ceną). Zauważyłam także, że twarzy po zmyciu tego podkładu jest mocno wysuszona, użycie kremu jest niezbędne.

Gość ExceptionalGirl
Kupiłam ten podkład niedawno , ponieważ chciałam go wypróbować, wcześniej używałam Maybelline Wonder Finish i jak dla jest naprawde świetny ;) wszystkim polecam , jednak ten Matte Mouse nie bardzo ;/ po pierwsze kupiłam odcień fawn - ten sam który wcześniej miałam M.Wonder Finish i jest dla mnie dużo za jasny , normalnie wyglądam jakbym miała bladą maske na twarzy pozatym ten puder nie jest zbyt rewelacyjy jak dla mnie bo jest dosyć widoczny i niezbyt mi się to podoba. Wiele osób pisało , że jak się za dużo nakłada to jest efekt "maski" jednak ja nakładam minimalną ilość a wygladam dosłownie jak PUDERNICA :P:P:P nie wspomne już własnie o odcieniu bo "fawn" jest jednym z najciemniejszych , za nim jest tylko odcień "sun beige". Niewiem jak inni, bo każdy ma swój świat , ale ja raczej go nie polecam. Lyppa straszna jednym słowem. Pzdr

Gość Paulija
Mam juz drugie podeleczko tego musu:) mam dosc dobra skore,bez wypryskow,natomiast sucha:(na czole mi sie luszczy,to prawda ze uwydatnia wszelkie skorki na twarzy:(twarz po tym musie jest idealnie jednolita,wystarczy niewielka ilosc,aby pokryl buzke:)bardzo dobrze sie rozprowadza,mozna zrobic makijaz bez lusterka"na oko";)skora po nim sie nie swieci,co jest bardo duzym plusem;mimo dosc duzej ceny,bo prawie 40 zl,jest warty swojej ceny :)Polecam!!!

Gość agunia.pl
wydaje mi się że nadaje się tylko do bardzo młodej tłustej cery ja tylko zmarnowałam kasęnatomiast bardzo sobie chwalę RIMMELA recover ma dodatkowo witaminy C ,E idrobinki rozświetlające długo się trzyma i dobrze maskuje przebarwienia

Gość isi546wp.pl
dziewczyny poradzcie! szukam podkładu ale ciemnego!bardzo ciemnego żeby był na barąz( opalony) a nie dawał efektu pomarańczy na twarzy. dotychczas kupytwałam dream matte....odcień mam za jasny! ratujcie!niekoniecznie ,musi to być maybeline, moze być coś innego! byle tylko zrównał sie z odcieniem twarzy! cooo polecacie??? moze coś wybbiore!!! pozdrawiam!!!

Gość gu
Podkład nie trzyma się długo na twarzy. Nie polecam go, szczególnie do cery sychej !!

Gość Nataszzza
on jest cudowny!! naprawde polecam, cudownie matuje, wygladza i jest strasznie trwały.. :) naprawde jest świetny!! i wcalw nie tworzy maski, jest bardzo naturalny, tyle, ze trzeba wybrac odpowiedni kolor, świetnie sie naklada, a ta konsystencja cud ;D polecam, polecam, polecam