Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missX

PODKŁAD MAYBELLINE DREAM MATTE MOUSE!CO SĄDZICIE?

Polecane posty

Gość Anikkkkkkk
wiesz..ja go urzywam juz od kilku miesiecy y i dla mnie on jest idealny:)super sie rozporowadza i ma bardzo lekka konsystencje:)nie robi efektu maski ani nic z tych rzeczy:)(tak wogole to mam jasna cere)ja juz chyba z niego niegdy niezrezygnuje;)pozatym z tego co wiem jest bardzo duzo odcieni i mozna idealnie dobrac do swojej cery:)

Gość gfg
tragedia,tragedia,tragedia!I nie chodzi o to,ze nie umiem nakladac podkladu czy cos w podobie.Po prostu bez względu na ilosc nalozonego podkladu tworzy maskę(jak naprawde rzadko ktory podklad!!),ma beznadzieje sztuczne kolory.Wywalilam kase w bloto i tyle.Tez pytalam na forum o rade,posluchgalam tych pochlebnych(bo o dziwo takie są) i kupilam.Szajs jakich malo.Wydalam ostatnio ponad 60 zł na max factora "adapting"dopasowujacy sie do koloru skory.Podklada na moja kieszen drogi ale wart swojej ceny.Bede go juz zawsze kupowala,a dream matte odradzam wszystkim

Ja też kupiłam go raz i mi wystarczy :o nigdy więcej! Efekt maski (uwypukla każde przesuszenie, każdy wyprysk, skóra nienaturalnie się świeci ect. - mam skórę mieszaną) natomiast dla mojej koleżanki o gładkiej (wręcz idealnej cerze) był ok ;) więc chyba tylko dla takiej która nie potrzebuje w sumie podkładu jest ok :)

Gość FREDDIE
A ja się zdecydowałam kupić, bo widziałam dużo pozytywnych komentarzy na forum, wcześniej mi się wydawało, że to jakiś badziew bo jestem przyzwyczajona do płynnych podkładów, ale jest extra, supertrwaly, dobrze kryje, a efekt jest rewelacyjnie naturalny, dla mnie miejsce pierwsze a trochę tego już przerobiłam (meybelline, rimmel, astor, eris), podobno revlon jest też super ale cena dwa razy wyższa

Gość uzywam jako korektora
swietny jest ale niestety trzeba sie sporo nameczyc zeby dobrac idealny kolor do twojej karnacji ... ja go lubie smaruje nim czesci co najbardziej sie blyszcza i dziala idealnie matuje ale jak dziewczyny pisaly bardzo wysusza dobre dla cery normalnej

Gość Ennnnnoooooooo
Hej ja ma pytanko bo dzisiaj bylam w drogerii i wyprubawałam tester matte mousa ale przyjaciółka mi powiedziała ze podobno jest nie trwały i wystarczan na okolo 30 min nie wiem czy to przawda wiec piszcie...

Gość Ennnnnoooooooo
chciałam uzupełnic ze jak go wyprubowałam to ładnie mi zakrył wszystkie ni doskonałosci i jest taki mięciutki ma 15 lat i według mnie jest super tylko sie boje czy naprawde czyma sie tylko 30 min....

Gość a jaki odcien
dla jasnej cery??

Ja zakupiłam już trzecie opakowanie tego podkładu. Bardzo nie lubię rzadkich pdokładów; marzą się, lepią i świecą. Dlatego ten jest dla mnie świetny i narazie nie zamierzam go zmieniać.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość namarginesie
z matujących ja polecam podkład manhattan, powder matt! Super matuje i troszkę kryje! Wystarcza na długo, cena przystępna ok. 25 zł. Taki w czarnym opakowaniu :) Najlepszy, jaki miałam :D Aaa... w ciągu dnia proponuję o jakiś czas przyprószyć buźkę pudrem sypkim :) ja tak robię i w miarę się nie świecę. Makijaż noszę po 12 godz. czasem dłużej... nie sądzę, by istniał 1 kosmetyk który by zmatowił mi buźkę na tak długi czas! Pzdr :)