Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaninka

Poradzę jaki kolor włosów ci pasuje...

Polecane posty

Gość Lenuśś ; ))
zielone oczy mam , usta różowe , brązowe brwi, cera nie za jasna , nie za ciemna . mam teraz brązowy kolor a chciałym wiedzieć czy bedzie mi ładnie w http://www.kolory.modne.biz/uploads/pics/cl37.jpg , http://www.superkoszyk.pl/product-pol-2071-GARNIER-COLOR-NATURALS-Farba-do-Wlosow-Nr-6-46-Czerwien-Miedziana.html , http://www.garnierdbajosiebie.pl/_pl/_pl/our_products/shades-haircolor.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS^PRD_HAIRCOLOR^100_COLOR^100_COLOR_DISCOVER&prdcode=P51004&varcode=3600540506917&back=1 któryś z tych 2 albo ostatnich. nie wiem .. a jesli chcesz to mogę wysłać zdj . swoje . ; ) albo podam http://www.photoblog.pl/greenkiss/58730184 tu będą moje zdj. ; ) jbc. to dziękuje

Gość wg mnie pasowałby ten kolor
ożywiłby Ci twarz,dodał blasku cerze i ocozm.Sprobuj,zawsze mozesz zmeinic ale wg mnie bedzie Ci ładnie w tym kolorze.

Gość Lenuśś ; ))
ale bardziej taki Rudy czy taki jasny czerwień . ?

Gość PATRYSIA0076
witam ! chcialabym zmienic swój wyglad :) a najbardziej chodzi mi o wlosy - ich kolor . w jakich byloby mi dobrze ? jestem srednio opalona , oczy zielone , wlosy dlugie (teraz mam blond) mogę przesłac zdjecie :)

Gość kikirika
Ja tez mam pytanie bo jakos nie moge sie zdecydowac na zaden kolor. Mam szaro-zielone oczy z szaro- granatowymi obramowkami, zoltawy odcien cery i naturalne wlosy mam sredni/ ciemny blond ze zlotym blaskiem, fryzjerka stwierdzila ze mam brwi ciemniejsze niz wlosy. Nie mam pojecia na jaki kolor sie zdecydowac, bo jakos nie pasuje do zadnego typu urody ;/ fryzjerka proponuje jakis braz, mokka czy cos ze zlotymi blaskiem ale nie wiem czy braz czy blond wybrac. Ahh i mam jasna karnacjie(najjasniejsze podklady sa zwykle troche za ciemne ;/) Jaki kolor proponujecie???? bo w obecnym wygladam

PROSZĘ O PORADE!!! Od 5-ciu lat robilam u fryzjera jasne pasemka. Moje włosy były zmiszczone, kruszyły się są średniej długości dlatego zafarbowałam je na czarno. Czarne włosy nosze juz pół roku moj naruralny kolor jest dość ciemny taki myszkowy ze względu na to, że źle się czuje chciałabym wrócić do blond pasemek dlatego chce zrobic dekoloryzacje i jasne pasemka. Chciałabym uzyskać poradę czy moje włosy bardzo się zniszczą i czy jest szansa, że za pierwszym razem wyjda "dość" ładne jasne pasemka? Jaka metoda czy dekoloryzacja bedzie skuteczna? Jakimi produktami fryzjerka powinna wykonac mi dekoloryzacje i jakim utleniaczem zeby ładnie wyszły? Z góry bardzo dziękuję:))

Gość panna23a
hej potrzebuje porady na jaki kolor przefarbowac wlosy. prosze napisz szaninka na email. natashk_a@wp.pl dzieki

Gość Zubcia
Mam nadzieję, że jeszcze tu zaglądacie ;) Oczy zielone, raczej ciemna karnacja, tzn. szybko mnie opalenizna łapie, naturalny kolor włosów to ciemny brąz. Chcę zaszaleć i zafarbować się na jasny blond, myślicie że będzie pasować? (;

Gość Zubcia
Mam nadzieję, że jeszcze tu zaglądacie ;) Oczy zielone, raczej ciemna karnacja, tzn. szybko mnie opalenizna łapie, naturalny kolor włosów to ciemny brąz. Chcę zaszaleć i zafarbować się na jasny blond, myślicie że będzie pasować? (;

Gość Zubcia

Gość madzia_paat
Hey Moj naturalny kolor to ciemny blond z miedzianym refleksem , mam jasna karnacje , niebiewskie oczy z jasna oprawa - jaki kolorek proponujesz ??

Gość elvis ;)
ja mam ciemny blond włosy, szare oczy z pomarańczową otoczką w środku, jasną cere, ciemne brwi oraz czerwone usta...

Gość kate1234
Hej:) Chciałabym dowiedzieć się jaki kolor włosów pasowałby mi... Mój naturalny kolor włosów to średni brąz, mam niebieskie oczy, bladą cerę z duża ilością piegów... Proszę o radę... Z góry dziękuje za odpowiedź:)

Gość Magdax12
jeśli się ma ciemny blond najbardziej pasuje bardzo ciemny brąz.

jestem ciemną szatynką , mam czarne brwi , piwne oczy i chciałabym pofarbować sobie włosy .byłabym wdzięczna za poradę. mam jasną cerę

Gość Chciła_rudy
Czy pasuje mi rudy ? Mam Włosy ciemny brąz Nie czarne . Ciemną karnacje ale bez przesady ani bladą ani mocną czekolade jednak Ciemną . Oczy brązowe wąskie usta jeśli to też podpowiedź mały zgrabny tylko leciutko zadarty nos . Brwi Nie są rozrośnięte ciemne brwi . Moje włosy są z grzywką na lewy bok . Błyszczące i zadbane . Jednak chce je pomalować na rudo czy będzie mi pasować w moich wyobrażenich jest całkiem nie źle ... Dziękuje i Pozdrawiam ;]

Gość waka-waka
Witam. Mam niebieskie oczy, jasną cerę, jasno-różowe usta brwi brązowe. mój naturalny kolor włosów to ciemny brąz aktualnie rozjaśniony.jaki kolor włosów pasuje dla mojego typu urody?

Gość OnTheSite
szaninka @interia.pl zaraz do ciebie napiszę! z nieba mi spadłas ;) mam właśnie od kilku miesięcy problem z doborem odpowiednim kolorem do swoich włosów! jestem szatynką nawet ciemną, ciemną oprawę oczu i niebieskie oczy rozjasniam sobie włosy na jasny blond chciałabym czekoladowe włosy taki brązik piękny czy pasowałby mi? a karnacje mam nawet jasną włosy poza plecy, dlugie prosze o szybką odpowiedz po mojej charakterystyce a jesli sie odezwiesz to wysle ci swoje foto na e-mail tylko odpisz ;) z góry dzieki pozdro

Gość kadi86
prosze o pomoc,aktualnie jestem w ciazy ale juz od dluzszego czasu wybieram sie do fryzjera na farbownie.Itu jest problem bo nie wiem jaki kolor zrobic,mam zielone oczy gleboko osadzone,jasna cere,brwi takie szatynowe jak naturalny kolor wlosow,usta mam raczej wieksze pelne,noi zalezy mi na tym zeby odrosty nie mialy innego kol niz chce zrobic

Gość Kobietka82
witam wszystkich, Zwracam się o pomoc w doborze koloru włosów. Od wielu lat mam krótkie włosy, naturalnego koloru- szare coś:), oczy szare z ciemną oprawą, cera żółtawa z przebarwieniami. Chce zmienić kolor i zastanawiam się nad kolorami brąz, mahoń lub jakiś inny który podkreśli kolor moich oczu- nie jestem osobą malującą się:( jakoś mi to nie wychodzi. Wiem,że dobrze dobrany kolor może poprawić koloryt cery i nawet troszkę odmłodzić a moim problemem są ciągle podkrążone oczy. Proszę o poradę bo codzienne patrzenie w lustro sprawia że chce mi się płakać.

Ja urodziłam sie blondynka z kreconymi wlosami, teraz mi ciemnieja i mam pomiedzy ciemny blond a jasny braz, troche popielato-oliwkowy kolor. cera tez oliwkowa. jasne brwi i rzesy (ledwo widoczne), oczy ciemne, jedno brazowe a drugie ciemnozielone (moze tez jest jakis sposob, by wydobyc te zielen oczu? :) ) powieki i skora wokol oczu lekko ciemniejsza od reszty twarzy. CZEKAM NA SUPER PORADE :) i dziekuje z gory

Gość Latiaa-licealistka
Proszę o pomoc ! Mam zielone oczy z brązowo-złotymi plamkami,dość ciemne brązowe włosy,brwi brązowe ,cerę naczynkową , opalam się w miarę szybko na taki lekko brzoskwiniowy kolor a usta mam ciemne raczej ( wiśniowe coś takiego ). Zastanawiam się jaki kolor włosów by mi pasował,np.rudy??

Gość aneczka14
mam bardzo jasna cere i oprawe oczu kolor oczu to niebiesko zielony. mam dlugie krecone blond wlosy.Mialam pomysl na jakis odcien brazu i grzywke na ukos czy uwazasz ze bedzie mi to pasowalo? moze masz inny pomysl na zmiane mojego image'u? jaki odcien brazu i sciecie wlosow by mi pasowalo? pozdrawiam Ania

Gość xoxoxox
Równiez proszę o poradę! Mam jasną, mleczną karnację, b. jasne zielone oczy raczej w ciemnej oprawie (lubie je podkreślać ciemną kredką - moze ta informacja będzie przydatna) i dość ciemne brwi. Naturalny kolor włosów - ciemny blond. Jestem chłodnym typem kolorystycznym (mama mówi, ze zima), lubię kontrasty, ale chciałabym żeby kolor wyglądał raczej naturalnie. Pofarbowałam sobie teraz wlosy farba hi. richesse kolor moka + kawa i wyszedł dziwny porzeczkowy kolor. Nie jestem nim zachwycona więc prosze o radę. Myslałam o mlecznej czekoladzie, co Pani o tym sądzi?

Gość karrolllla
Hej. mam piwne oczy, jasna karnacje i piegi. Brwi nie sa zbyt ciemne.. jaki kolor włosów pasuje do mojego typu urody.. wspomne jeszcze ze mam okragła twarz, nieco pulchne policzki.

Gość starszapani
Mam 53 lata, a wciąż nie umiem dobrać sobie makijażu i koloru włosów, w którym czułabym się dobrze. Wciąż czuję się nijaka. Bardzo proszę o poradę 1. naturalny kolor włosów -szatynka (ciemne) 2. kolor brwi - ciemne, rzadkie 3. kolor powiek -taki jak cera (powieki opadające) 4. kolor oczu - zielonkawe (ani jasne, ani ciemne) 5. kolor ust - blade 6. kolor cery - różowa z delikatnym beżem 7. opalam się średnio słabo, z przewagą na czerwono Serdecznie pozdrawiam

Gość samlanka
Witam, Proszę o pomoc! Mam brązowe włosy, na ogół proste, choć przy odrobinie pracy udaję mi się je zakręcić. mam bardzo bladą cerę, nie różową, tylko bladą.(Opalam się na oliwkę...) Oczy mam zielone, a ich oprawę ciemną. Jaki kolor by do mnie najlepiej pasował? Zastanawiałam się nad czekoladą, lub miedzianym rudym. Czy szmponetką uzyskam taki efekt? NO i czy mam sobie robić trwalą????POMOCY

Gość żanett
hm ? nie wiem jaki może mi kolor włosów pasować do oczów piwnych . każdy mi mówi , że bląd by mi pasował .