Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona

SEX ANALNY?? DORADŹCIE!

Polecane posty

Gość wystraszona

Mój chłopak namawia mnie na sex analny. Ja strasznie sie boje, ponieważ kiedyś próbowaliśmy i sprawiło mi to straszny ból. Jak to jest?? czy później jest ok i nie ma bólu?czy to przyjemne???prosze o odpowiedzi!

Gość Iva23
Nie zgadzam się z wypowiedzią poprzedniczki. Uważam, że jeśli chłopakowi zależy na Tobie to uszanuje Twoją wolę jeśli nie będziesz chciała kochać się w ten sposób. Ja z moim chłopakiem spróbowalismy raz, ale strasznie bolało, więc przestaliśmy. Chłopak rozumie co czuję i nie namawia mnie na kolejny raz. Kocham go za to.

Gość dzięki za powyższą odpowiedź
Wiem ze niby zrozumie i wogóle, ale ja sama chciałabym troszkę-bo to zawsze urozmaicenie ale sie boje!czy to moze byc przyjemne???

Gość irenach
UWIELBIAM SIĘ KOCHAĆ I POWIEM WAM DZIEWCZYNY ŻE SEX ANALNY JEST SZALENIE PRZYJEMNY ( MOZNA W TEN SPOSÓB OSIAGNAC ORGAZM) JEST JEDNO ALE TRZEBA MIEĆ ZAUFANIE DO PARTNERA , WASZ UKOCHANY MUSI ZADBAĆ O PIESZCZOTY I BYC BARDZO DELIKATNY I NAJWŻNIEJSZE - NIE WOLNO TEGO ROBIĆ WBREW SOBIE (BO WTEDY BARDZO BOLI) A SZKODA SIĘ ZRAŻAĆ DO TEGO RODZAJU SEXU. W KAZDYM RAZIE JA POLECAM FAJNE UROZMAICENIE:))

Gość IRENAC
UWIELBIAM SIĘ KOCHAĆ I POWIEM WAM DZIEWCZYNY ŻE SEX ANALNY JEST SZALENIE PRZYJEMNY ( MOZNA W TEN SPOSÓB OSIAGNAC ORGAZM) JEST JEDNO ALE TRZEBA MIEĆ ZAUFANIE DO PARTNERA , WASZ UKOCHANY MUSI ZADBAĆ O PIESZCZOTY I BYC BARDZO DELIKATNY I NAJWŻNIEJSZE - NIE WOLNO TEGO ROBIĆ WBREW SOBIE (BO WTEDY BARDZO BOLI) A SZKODA SIĘ ZRAŻAĆ DO TEGO RODZAJU SEXU. W KAZDYM RAZIE JA POLECAM FAJNE UROZMAICENIE:))

Gość AAAAAguuuuuuuuuus
Seks analny może być przyjemny.. i wierz mi lub nie może być boski!!! Ale to co mówią wszystkie dziewczyny - czyli że duzo, a nawet wszystko zależy od partnera - to jest prawda! Ale spokojnie, bez nerwów, bez pośpiechu, odpowiednie nawilżenie.. itd. Nie każdy jest do tego przystosowany... choć ciężo mówić o przystosowaniu skoro to średnio naturalny rodzaj seksu. Niektóre dziewczyny są tak zbudowane że nie powinny, wręcz mają zabronione przz lekarza. Ale polecam spróbować. Ale tylko jeśli ma się ochotę. Super sprawa,.... Powodzenia :-P

Gość crash
Dziewczyny bardzo fajne wypowiedzi. Jestem facetem i bardzo lubię ten rodzaj sexu, niestety moja dziewczyna nie za bardzo chce spróbować a ja nie mam zamiaru jej namawiać. Co to za przyjemność skoro to wypływa tylko z jednej strony. Kochałem się wcześniwj z kobietami w ten sposób i było super. Naj ważniejsza jest delikatność. Polecam