PRISCILLA 7 Napisano 8 godzin temu (Choć to oczywiście nie tyczy się tylko mężczyzn - to tylko moje prywatne spostrzeżenia - bo ja jestem za całkowitą równością płci).. którzy… podczas pierwszych wymian zdań (a zresztą nawet i po kilku dniach) wspominają, iż uprawiają właśnie samogwaIt. Co jest w mózgu takiego osobnika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 23 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, PRISCILLA napisał: (Choć to oczywiście nie tyczy się tylko mężczyzn - to tylko moje prywatne spostrzeżenia - bo ja jestem za całkowitą równością płci).. którzy… podczas pierwszych wymian zdań (a zresztą nawet i po kilku dniach) wspominają, iż uprawiają właśnie samogwaIt. Co jest w mózgu takiego osobnika? Leżak A Ty musisz szukać wśród ładnej patoli na goownoportalach, no ale desperacja ma swoje prawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, jukon choroszcz welcome napisał: Leżak A Ty musisz szukać wśród ładnej patoli na goownoportalach, no ale desperacja ma swoje prawa Widać, że z płcią przeciwną nie masz nic do czynienia. Ja nie Elka czy inna tam by się podniecać takimi, bo od blokuję. A twojego involuntary celibate nie wyleczę, pomimo moich zdolności dydaktycznych. Bye bye Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, PRISCILLA napisał: (Choć to oczywiście nie tyczy się tylko mężczyzn - to tylko moje prywatne spostrzeżenia - bo ja jestem za całkowitą równością płci).. którzy… podczas pierwszych wymian zdań (a zresztą nawet i po kilku dniach) wspominają, iż uprawiają właśnie samogwaIt. Co jest w mózgu takiego osobnika? Pokoje kreatywności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 21 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, PRISCILLA napisał: Widać, że z płcią przeciwną nie masz nic do czynienia. Ja nie Elka czy inna tam by się podniecać takimi, bo od blokuję. A twojego involuntary celibate nie wyleczę, pomimo moich zdolności dydaktycznych. Bye bye To dobry test lepiej odfiltriwac samice które szukajom prawnika i sexu raz w tygodniu 2 minuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 133 Napisano 8 godzin temu Mój jutub mi podsunął 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 133 Napisano 8 godzin temu Nie oglądałam ale fajny tytuł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 133 Napisano 8 godzin temu Creepy są wszędzie tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 23 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, PRISCILLA napisał: Widać, że z płcią przeciwną nie masz nic do czynienia. Ja nie Elka czy inna tam by się podniecać takimi, bo od blokuję. A twojego involuntary celibate nie wyleczę, pomimo moich zdolności dydaktycznych. Bye bye Piszą do ciebie kolesie, kóre ci sprzedają teksty, że trzepią kapucyna, wiec musisz ostro ryć w najwiekszych dolinach tindera i innego syfu, ale wiadomka kolejny rok mija a ty niczyja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Creepy są wszędzie tak A ja wolę słuchać Madonna - Sorry czasy podstawówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, jukon choroszcz welcome napisał: Piszą do ciebie kolesie, kóre ci sprzedają teksty, że trzepią kapucyna, wiec musisz ostro ryć w najwiekszych dolinach tindera i innego syfu, ale wiadomka kolejny rok mija a ty niczyja Wszędzie się takie doliny trafią. Ale skąd ty możesz wiedzieć. Ja dostaje 20+ wiadomości dziennie, a ty pewnie zero, chyba, że wyślesz do iluś tam i ktoś z litości odpisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 153 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, PRISCILLA napisał: (Choć to oczywiście nie tyczy się tylko mężczyzn - to tylko moje prywatne spostrzeżenia - bo ja jestem za całkowitą równością płci).. którzy… podczas pierwszych wymian zdań (a zresztą nawet i po kilku dniach) wspominają, iż uprawiają właśnie samogwaIt. Co jest w mózgu takiego osobnika? Na żywo czy na forum? Na żywo nie obracam aż takim towarzystwie jak tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 133 Napisano 8 godzin temu Do mnie nie piszą ale widać co na świecie się dzieje i jacy są faceci, baby też nie mówię jakieś lepsze ale trzeba na siebie uważać i dbać o siebie bo nikt inny nie zadba a jeszcze w łyżce wody utopi bo się coś uroi że jesteś siostra ciotki która ukradła im kucyka w podstawówce i mają traumę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon choroszcz welcome 23 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, PRISCILLA napisał: Wszędzie się takie doliny trafią. Ale skąd ty możesz wiedzieć. Ja dostaje 20+ wiadomości dziennie, a ty pewnie zero, chyba, że wyślesz do iluś tam i ktoś z litości odpisze. 20 to dostają Grazynki 20 kilo nadwagi wiek 40 plus Nie korzystam z takich gooowien dla desperatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Do mnie nie piszą ale widać co na świecie się dzieje i jacy są faceci, baby też nie mówię jakieś lepsze ale trzeba na siebie uważać i dbać o siebie bo nikt inny nie zadba a jeszcze w łyżce wody utopi bo się coś uroi że jesteś siostra ciotki która ukradła im kucyka w podstawówce i mają traumę. A jakie masz zdjęcie? Ja mam normalne, ani dekoltu, ani zadu, po prostu zwykłe selfie, casual make-up +false lashes i BEZ FILTRA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 8 godzin temu Chwalisz się czy żalisz? Nie wstawiaj zdjęć w necie to nikt nie będzie pisał. Proste. Chyba nie sądzisz ze ktos uwierzy ze piszą ot tak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Chwalisz się czy żalisz? Nie wstawiaj zdjęć w necie to nikt nie będzie pisał. Proste. Chyba nie sądzisz ze ktos uwierzy ze piszą ot tak xD Po prostu wierzę, że są w tym świecie mężczyźni na poziomie, chłopcom dziękuję. A nóż się trafi. Traktuje to trochę jak zabawę, ale nie pogardzę miłym spacerem nad morzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 0 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Kocopoł napisał: Creepy są wszędzie tak Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, PRISCILLA napisał: Po prostu wierzę, że są w tym świecie mężczyźni na poziomie, chłopcom dziękuję. A nóż się trafi. Traktuje to trochę jak zabawę, ale nie pogardzę miłym spacerem nad morzem. Nuż jeśli już. Gwoli ścisłości i twojego pouczania innych w kwestiach piśmienniczych. Odpowiedź nie na temat Baj de lej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 133 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, PRISCILLA napisał: A jakie masz zdjęcie? Ja mam normalne, ani dekoltu, ani zadu, po prostu zwykłe selfie, casual make-up +false lashes i BEZ FILTRA. pisze tylko z ludzmi ktorych znam od lat, obcym nie odpisuje Edytowano 8 godzin temu przez Kocopoł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 153 Napisano 8 godzin temu Na zamówienie z internetu trafisz księcia Persji ktòry będzie udawał . Internet to druga strona odbytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 383 Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, PRISCILLA napisał: Widać, że z płcią przeciwną nie masz nic do czynienia. Ja nie Elka czy inna tam by się podniecać takimi, bo od blokuję. A twojego involuntary celibate nie wyleczę, pomimo moich zdolności dydaktycznych. Bye bye Ooo widzę że zapadłam ci w pamięci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Ooo widzę że zapadłam ci w pamięci. Taka prostaczka na utrzymaniu państwa, ot twoja osoba. Z kaszojadami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Nuż jeśli już. Gwoli ścisłości i twojego pouczania innych w kwestiach piśmienniczych. Odpowiedź nie na temat Baj de lej. Dobrze, że ja cię jeszcze nie zaczęłam poprawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, PRISCILLA napisał: Dobrze, że ja cię jeszcze nie zaczęłam poprawiać. Stwierdziłam fakt. Resztę mam w dupje. Zakładasz temat to jest odpowiedź. Każda normalna kobieta wie jak minimalizować odpady męskie w otoczeniu netowym i realnym wiec ewidentnie ci schlebiają onany. Twój biznes oczywiście bo każdy lubi co lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Stwierdziłam fakt. Resztę mam w dupje. Zakładasz temat to jest odpowiedź. Każda normalna kobieta wie jak minimalizować odpady męskie w otoczeniu netowym i realnym wiec ewidentnie ci schlebiają onany. Twój biznes oczywiście bo każdy lubi co lubi. Powiedział twór, który pisze z kompletnymi odpadami, jakim są np trzynasty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, PRISCILLA napisał: Powiedział twór, który pisze z kompletnymi odpadami, jakim są np trzynasty. No dokładnie. Różnica taka że on nie wali konia patrząc ma mnie. I jest jeden a nie 20. Zresztą po co ja ci to tlumacze. Ty masz swój świat i se w nim żyjesz. I żyj dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 383 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, PRISCILLA napisał: Taka prostaczka na utrzymaniu państwa, ot twoja osoba. Z kaszojadami. Obsralaś zbroje dyplomowo można powiedzieć, całkiem jak magdalena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Obsralaś zbroje dyplomowo można powiedzieć, całkiem jak magdalena. Wiesz, po pierwsze jestem od ciebie młodsza, po drugie, nie mam obciążenia w postaci niechcianych bąbelków. Mam przewagę trochę, lalo osiedlowa. Maskotko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 7 godzin temu A kto ci powiedział że ona nie chce swoich bombelkow? Projekcja w czystej postaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach