Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
PRISCILLA

NIGDY nie zrozumiem myślenia facetów, którzy…

Polecane posty

(Choć to oczywiście nie tyczy się tylko mężczyzn - to tylko moje prywatne spostrzeżenia - bo ja jestem za całkowitą równością płci).. którzy… podczas pierwszych wymian zdań (a zresztą nawet i po kilku dniach) wspominają, iż uprawiają właśnie samogwaIt. Co jest w mózgu takiego osobnika?

2 minuty temu, PRISCILLA napisał:

(Choć to oczywiście nie tyczy się tylko mężczyzn - to tylko moje prywatne spostrzeżenia - bo ja jestem za całkowitą równością płci).. którzy… podczas pierwszych wymian zdań (a zresztą nawet i po kilku dniach) wspominają, iż uprawiają właśnie samogwaIt.

Co jest w mózgu takiego osobnika?

Leżak 🤣🤣🤣

A Ty musisz szukać wśród ładnej patoli na goownoportalach, no ale desperacja ma swoje prawa 🤣🤣🤣

Przed chwilą, jukon choroszcz welcome napisał:

Leżak 🤣🤣🤣

A Ty musisz szukać wśród ładnej patoli na goownoportalach, no ale desperacja ma swoje prawa 🤣🤣🤣

Widać, że z płcią przeciwną nie masz nic do czynienia. Ja nie Elka czy inna tam by się podniecać takimi, bo od blokuję. A twojego involuntary celibate nie wyleczę, pomimo moich zdolności dydaktycznych. Bye bye

5 minut temu, PRISCILLA napisał:

(Choć to oczywiście nie tyczy się tylko mężczyzn - to tylko moje prywatne spostrzeżenia - bo ja jestem za całkowitą równością płci).. którzy… podczas pierwszych wymian zdań (a zresztą nawet i po kilku dniach) wspominają, iż uprawiają właśnie samogwaIt. Co jest w mózgu takiego osobnika?

Pokoje kreatywności 

1 minutę temu, PRISCILLA napisał:

Widać, że z płcią przeciwną nie masz nic do czynienia. Ja nie Elka czy inna tam by się podniecać takimi, bo od blokuję. A twojego involuntary celibate nie wyleczę, pomimo moich zdolności dydaktycznych. Bye bye

To dobry test lepiej odfiltriwac samice które szukajom prawnika i sexu raz w tygodniu 2 minuty 

3 minuty temu, PRISCILLA napisał:

Piszą do ciebie kolesie, kóre ci sprzedają teksty, że trzepią kapucyna, wiec musisz ostro ryć w najwiekszych dolinach tindera i innego syfu, ale wiadomka kolejny rok mija a ty niczyja 🤣🤣🤣

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

Creepy są wszędzie tak 

A ja wolę słuchać Madonna - Sorry czasy podstawówki. 

Przed chwilą, jukon choroszcz welcome napisał:

Piszą do ciebie kolesie, kóre ci sprzedają teksty, że trzepią kapucyna, wiec musisz ostro ryć w najwiekszych dolinach tindera i innego syfu, ale wiadomka kolejny rok mija a ty niczyja 🤣🤣🤣

Wszędzie się takie doliny trafią. Ale skąd ty możesz wiedzieć. Ja dostaje 20+ wiadomości dziennie, a ty pewnie zero, chyba, że wyślesz do iluś tam i ktoś z litości odpisze. 

13 minut temu, PRISCILLA napisał:

Na żywo czy na forum? Na żywo nie obracam aż takim towarzystwie jak tutaj.

Do mnie nie piszą ale widać co na świecie się dzieje i jacy są faceci, baby też nie mówię jakieś lepsze ale trzeba na siebie uważać i dbać o siebie bo nikt inny nie zadba a jeszcze w łyżce wody utopi bo się coś uroi że jesteś siostra ciotki która ukradła im kucyka w podstawówce i mają traumę.

• Like 1

2 minuty temu, PRISCILLA napisał:

Wszędzie się takie doliny trafią. Ale skąd ty możesz wiedzieć. Ja dostaje 20+ wiadomości dziennie, a ty pewnie zero, chyba, że wyślesz do iluś tam i ktoś z litości odpisze. 

20 to dostają Grazynki 20 kilo nadwagi wiek 40 plus 🤣🤣🤣

Nie korzystam z takich gooowien dla desperatów 🤣

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

Do mnie nie piszą ale widać co na świecie się dzieje i jacy są faceci, baby też nie mówię jakieś lepsze ale trzeba na siebie uważać i dbać o siebie bo nikt inny nie zadba a jeszcze w łyżce wody utopi bo się coś uroi że jesteś siostra ciotki która ukradła im kucyka w podstawówce i mają traumę.

A jakie masz zdjęcie? Ja mam normalne, ani dekoltu, ani zadu, po prostu zwykłe selfie, casual make-up +false lashes i BEZ FILTRA. 

Chwalisz się czy żalisz? Nie wstawiaj zdjęć w necie to nikt nie będzie pisał. Proste. Chyba nie sądzisz ze ktos uwierzy ze piszą ot tak xD

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

Chwalisz się czy żalisz? Nie wstawiaj zdjęć w necie to nikt nie będzie pisał. Proste. Chyba nie sądzisz ze ktos uwierzy ze piszą ot tak xD

Po prostu wierzę, że są w tym świecie mężczyźni na poziomie, chłopcom dziękuję.  A nóż się trafi. Traktuje to trochę jak zabawę, ale nie pogardzę miłym spacerem nad morzem. 

Przed chwilą, PRISCILLA napisał:

Po prostu wierzę, że są w tym świecie mężczyźni na poziomie, chłopcom dziękuję.  A nóż się trafi. Traktuje to trochę jak zabawę, ale nie pogardzę miłym spacerem nad morzem. 

Nuż jeśli już. Gwoli ścisłości i twojego pouczania innych w kwestiach piśmienniczych. Odpowiedź nie na temat Baj de lej. 

6 minut temu, PRISCILLA napisał:

A jakie masz zdjęcie? Ja mam normalne, ani dekoltu, ani zadu, po prostu zwykłe selfie, casual make-up +false lashes i BEZ FILTRA. 

pisze tylko z ludzmi ktorych znam od lat, obcym nie odpisuje

Edytowano przez Kocopoł
  • Like 1

Na zamówienie z internetu trafisz  księcia Persji ktòry będzie udawał . Internet to druga strona odbytu.

16 minut temu, PRISCILLA napisał:

Ooo widzę że zapadłam ci w pamięci. 😊

6 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Ooo widzę że zapadłam ci w pamięci. 😊

Taka prostaczka na utrzymaniu państwa, ot twoja osoba. Z kaszojadami. 

10 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Nuż jeśli już. Gwoli ścisłości i twojego pouczania innych w kwestiach piśmienniczych. Odpowiedź nie na temat Baj de lej. 

Dobrze, że ja cię jeszcze nie zaczęłam poprawiać. 

1 minutę temu, PRISCILLA napisał:

Dobrze, że ja cię jeszcze nie zaczęłam poprawiać. 

Stwierdziłam fakt. Resztę mam w dupje. Zakładasz temat to jest odpowiedź. Każda normalna kobieta wie jak minimalizować odpady męskie w otoczeniu netowym i realnym wiec ewidentnie ci schlebiają onany. Twój biznes oczywiście bo każdy lubi co lubi. 

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

Stwierdziłam fakt. Resztę mam w dupje. Zakładasz temat to jest odpowiedź. Każda normalna kobieta wie jak minimalizować odpady męskie w otoczeniu netowym i realnym wiec ewidentnie ci schlebiają onany. Twój biznes oczywiście bo każdy lubi co lubi. 

Powiedział twór, który pisze z kompletnymi odpadami, jakim są np trzynasty. 

Przed chwilą, PRISCILLA napisał:

Powiedział twór, który pisze z kompletnymi odpadami, jakim są np trzynasty. 

No dokładnie. Różnica taka że on nie wali konia patrząc ma mnie. I jest jeden a nie 20. Zresztą po co ja ci to tlumacze. Ty masz swój świat i se w nim żyjesz. I żyj dalej. 

5 minut temu, PRISCILLA napisał:

Taka prostaczka na utrzymaniu państwa, ot twoja osoba. Z kaszojadami. 

Obsralaś zbroje dyplomowo można powiedzieć, całkiem jak magdalena. 😄

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Obsralaś zbroje dyplomowo można powiedzieć, całkiem jak magdalena. 😄

Wiesz, po pierwsze jestem od ciebie młodsza, po drugie, nie mam obciążenia w postaci niechcianych bąbelków. Mam przewagę trochę, lalo osiedlowa. Maskotko. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się