Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobraWróżkaKasandra

Ten topic przynosi szczęście w miłości!!! Wejdż i wpisz się,a wkrótce ....

Polecane posty

Gość majaca nadzieje na milosc
moze i mi przyniesie

Gość ag-nesiia
zostawie tu swoj slad bo brakuje mi juz pomyslow.tak naprawde moc lezy w naszym umysle.trzeba uwierzyc ze zaslugujemy na szczescie

Gość M from silenceland
Też się wpiszę. :)

Gość niech sie spełni
Ja też proszę o szcęśliwą miłość:-)

Gość atletka
ja też sie wpisuje:)

Gość emiolek
I ja tez sie wpisze, bo chce wierzyc, ze wkrotce bedzie znowu pieknie . A zostala mi tylko wiara, zostawila mnie po 5 latach, bo wyjechala do Szkocji na 2 miesiace, a ja sie tak cieszylem, ze jedzie i jeszcze jej tak bardzo w tym wszystkim pomagalem. Czekalem i uslyszalem, ze ma watpliwosci. Ale moze juz dzisiaj bedzie lepiej, bo wpisalem sie i wierze, i dalej mi bardzo na niej zalezy. Dzieki dobraWrozkoKasandro

Gość limonka73
...... no to i ja..... a co mi tam...... nie można tracić nadziei

Gość Iskiereczkaaa
Mnie facet ostatno olewa,ale skoro wpisanie ma w czyms pomóc to ok. Mam juz czasem go dosc i jak bedzie tak dalej bede musiala go wymienic na "inny model"

No dobra, moze poprzednio nie zauuważono mojego wpisu i dlatego nie zadziałało... TERAZ MA DZIAŁAĆ!!!!!

Gość kubusia
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) PEŁNA WIARY

Gość iskiereczkaa
ten topic pomaga :)))))))))

Gość emiolek
dzisiaj jest wazny dzien dla mnie, wiec wpisuje sie wierzac, ze od dzisiaj bedzie juz lepiej

Gość kucharka
no to ja tradycyjnie :)

Kochanie moje cudowne, bys byl w moich snach i porankach tuz po przebudzeniu, bys ratowal swym dotykiem wszystko co juz nie ma sensu, bys mial sile, ktorej mi brak, bys byl spelnieniem, bys potrafil mnie pokochac-najmocniej, najczulej, prawdziwie-tak jak ja Ciebie pokochalam w pierwszej sekundzie w ktorej wszedles w moje zycie nie uprzedzajac, ze tak moze bolec Milosc i codzienne czekanie... Wierze w ten topik... W Was kobietki... poczarujcie troche by moje marzenie sie spelnilo... Dziekuje

Kochanie moje cudowne, bys byl w moich snach i porankach tuz po przebudzeniu, bys ratowal swym dotykiem wszystko co juz nie ma sensu, bys mial sile, ktorej mi brak, bys byl spelnieniem, bys potrafil mnie pokochac-najmocniej, najczulej, prawdziwie-tak jak ja Ciebie pokochalam w pierwszej sekundzie w ktorej wszedles w moje zycie nie uprzedzajac, ze tak moze bolec Milosc i codzienne czekanie... Wierze w ten topik... W Was kobietki... poczarujcie troche by moje marzenie sie spelnilo... Dziekuje

Gość Iskiereczkaaa
Niewiezyłam, ale mi ten topic pomaga i wszystko układa sie lepiej :)))

Gość czemu to życie tak boli...
niestety, ale to nie pomaga...przykro mi

Coza kurwa żałosny topic, coś w rodzaju spierdolonego łańcuszka

Gość Agula Mycha
I ja też się wpiszę, mam nadzieję, że się poprawi u mnie bo nie jest za ciekawie... mimo tego, że jesteśmy ze sobą 5 lat coś sie nagle zaczęło psuć.

Gość w koncu szczesliwaaa
kochani to pewnie zbieg okoliczności,ale po wpisaniu sie na ten topic znalazłam swoją milość jestem bardzo szcesliwa :-) czego i Wam z całego serduszka życzę :-D

Gość a moja miłość
nie dzwoni.. :((

Gość emiolek
Wpisze sie i dzisiaj i bede czekal, bo moze wkrotce .....:)

Gość makalu
Mam nadzieje, że ten wpis cos zmieni. Będę czakać niecierpliwie...

Gość kwakwa123
Też się wpiszę - a co tam ...;)

Gość mam nadzieje
mam nadzieje,że pomoże...chciałabym...poczekamy...zobaczymy