Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex

Co zrobić aby rzucić palenie papierosów

Polecane posty

witajcie w ten ciepły choć mokry wieczorek.Bardzo się ucieszyłam z dialogi CIOTKI i IMKI,fajnie sobie dziewczyny dyskutujecie,taki dialog jest bardzo potrzebny,chętnie bym dołączyła,ale cały dzień jestem poza domem.Taka rozmowa dobrze sprzyja,bo jedna drugą podnosi na duchu,tak trzymajcie.HUGO życzę owocnego wypoczynku,żebyś z nowymi siłami wrócił do nas.FAJANS,a Ty też odlatujesz?To znowu zmniejszy nam się grono mężczyzn.Pozostanie WESOLUTKI i SKOLOWANY.NIEPALĄCA TYDZIEŃ super,że udało Ci się zaczernić,ja długi czas miałam z tym kłopoty,ale znalazł się taki fajny WESOLUTKI i pomógł tak jak i HUGO pomaga.HAJKA dzięki za gratulacje,tak,tak nieuchronnie zbliża się półrocze BP.Pozdrawiam,życzę udanego weekendu.

stuk puk witam wszystkich......,,,,,,,, ooooooooooooooo kawka pyszna--- --bez pet smakowita,,, dzionek następny już rozpoczęty i to mnie ciszy choć ciężko mi i to bardzo ale sama sobie na to zapracowałam wieże że z dnia na dzień będzie lepiej:) nie palę tydzień:) fajowsko że się zaczerniłaś i do naszej paczki dołączyłaś dzięki za słowa otuchy ,,wiem spokój i chęci a reszta niech kręci ,,OOOOOOOOOOOOOOOOOOo jak pięknie rymuje --ma się ten talent co??? no ba zdolna jestem ha:)

Imkuś ja też witam Cię z pracy a co do humoru no to trzeba się wzmacniać przecież my nic nie tracimy tylko walczymy dzielnie o nasze życie ale za to jakie uuuuuuuuuuuuuuuuu Imka sama pomyśl my dwie gwiazdy co tyle razy dałyśmy za przeproszeniem du.y :( będziemy pachnące jak kwaitki na łace ,,,to jest piękne i prawdziwe och jak dobrze :)zrobimy teraz wszystko żeby było prawdziwe no bo jak nie jak tak;;; nas też na to stać ech wiesz co?? bardzo się cieszę będziemy wolne. NO i wreście moja córcia będzie ze mnie dumna już nie będzie musiała mówić mamo zgaś tego papierosa a ja nie bede musiała odpowiadać kłamliwie kochanie zaraz zaraz ..No bo NIE PALĘ i o to chodzi .. i rym cym cym i tralala idziemy przez życie w podskokach --- zaczynam śpiewać to dobry znak ach będzie git IMKA damy radę ja to już czuję jak ----KASZPIROWSKI adin dwa tri tyklo spokojnie HAHA :) BUZIAKI ;;;;; LUDZISKA WSTAWĆ ---kawka poranna podana sobotnia podana na cito --szybko szybko ruchy bo zimna jest bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hehe

Racja będziemy pachnące, ale przede wszystkim wolne. Ja mam dziś jakiegoś doła, chyba przez te pogodę.

Betinka moje gratulacje ładny stażyk no no biorę z Ciebie przykład i pojadę z tym chwastem ---->>jeszcze raz wiwat Betinka:) Tomku pewno że mamy misje i spełnimy ja bo przecież nic nie tracimy tylko wiele zyskujemy i tak jak już ktoś tu powiedział ---to tylko kupa smrodu:( a śmierdzieć nie potrzebujemy więc trzymamy się mocko w swoim postanowieniu....HAJECZKO dziekuję CI że do nas zaglądasz za to że jesteś z nami kochana jesteś bardzo bardzo wiesz że ciocia bardzo Cię ceni:)...ELWIRKO ZGADZA SIĘ NIE PALĘ i zrobię wszystko żeby wytrzymać i się nie poddać..

IMKAcoś CI poradzę idz teraz do toalety oddaj potrzebę np;mocz i spuść doła do sracza OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WTYKONAJ ZADANIE TERAZ OK tylko dobrze spuść wodę no i umyj rączki i daj znać czy zadanie wykonane --czekam

IMKA uśmiechasz się wiec rozumię że zadanie wykonne perfekt no i to mi się podoba ... lepiej IMKUSIA prawda????no i jak ulga :) i tego się trzymamywszystkie doły w kibelku spuszczamy ,,potem rączki myjemy i pięknie pachniemy ooooooooo:)

Ciotka ja wiem to , ze nam się uda tym razem. Po prostu to wiem i wierzę w to. A jak wczoraj Ci wieczór min ął? Jak tam nerwy trzymałaś na wodzy? A spa było? Bo u mnie nie było spa, po prostu zasnęłam i już. Ale dzisiaj sobie odbije.

Witam naszych bywalców tego forum.Ciotka,Imkuś,Tomek najważniejsze że już nie palicie.Trzymam za Was mocno kciuki! Bettino😘 Miłego weekendu życzę.

Cześć dziewczyny,fajnie ze jesteście.Trzymajmy sie razem jest razniej.Nadal nie palę choć mnie skręca.Dziś wypiłem mnóstwo wody niegazownej, herbatę białą a potem zieloną,Kupiłem Tik-taki to pomaga.Zaopatrzyłem się w ladndryny i miętowe cuksy! Muszę dać radę,przecież wczesniej nie palilem 10 miesięcy,potem cztery,ostatnio 41 dni BP. Teraz od nowa męcze się na własne życzenie! Wczoraj kolega z pracy po 5-u latach BP. znów zaczął palić.Tego to już nie rozumiem? Jednak nie będę tego komentował,ponieważ lepszy nie jestem! Pozdrawiam,Tomek 🌻

Tomek, po 5 latach? Nie wierze. Chyba miał jakiegoś mega stresa. Damy radę. Ja też mam mnóstwo landrynek.

Gość sara_1990
czy mogę się dołączyć ? ;)

Cześć Jak na ironie zwykle w weekendy pogoda do bani! Zapraszamy chętnych do naszego grona i rzucania palenia sara_1990 jesteś u nas mile widziana - zapraszamy; będzie fajnie gdy swój nik zaczernisz.Ostatnio z konkurencji,zdarzają się podszywy które ignorujemy, po zaczernieniu będziesz wiarygodna. Ciotka,Imka,Tomek,Bettinka,bgrygor dobrze że podjęliście mądrą decyzje.Nie palić to coś wspaniałego! Powodzenia życzę,pozdrawiam

Sara witaj. Napisz cos o sobie. Jak dlugo palilas? Ile? Od kiedy nie palisz? Ciotka a ty gdzie zaginelas? Pisze troche z bledami i bez polskich znakow bo testuje telfon i jeszcze nie umie zmieniac klawiatury.

Gość nie palę już tydzień:)
>>"Nie palę już tydzień" robisz tak: wchodzisz standardowo na "odpowiedz na temat" i gdy sie pojawi okienko do pisania do piszesz tekst a u góry pisze: PSEUDONIM oraz Adres Tlen.pl . Wpisujesz tylko swój pseudonim jaki tam sobie wybrałaś i klikasz wyslij odpowiedź: i wtedy się Ciebie strona spyta o hasło i pod pseudonimem wyskoczy okienko"WPISZ HASŁO" i wpiszesz i dopiero gdy klikniesz wyślij odpowiedź to będziesz czarna

Gość nie palę już tydzień:)
nie wiem dlaczego nie weszło całe ,a nie chce mi sie powtarzac....pozdrawiam:))

nono jestem i ja tylko na nic nie mam czasu .IMKA moje spa też nie wypaliło ech nie wiem w co ręce wsadzić teraz ostatnio całe dnie byłam w pracy bo za siebie i koleżankę maraton jak cholera a w domu to już nie łapię o co chodzi.. nerwówka straszna ale trzeba wytrwać .. dobrze ze ogarnęłam wyprawkę córci do szkoły bo teraz to już będę mieć uczennice ale to zleciało ................ jestem padnięta chyba dziś spa też odpada bo mam dość .. witam całą ekipę i nowe twarze uf spadam lulu rano na kawe zapraszam baj baj :nie palimy pachniemy:)

Witam wszystkich jak zwykle.CIOTKA IMKA dzisiaj zauważyłam,że znowu prowadzicie dialog i tak dziewczynki trzymajcie,bo jak się nie mylę to tylko Wy pozostałyście na tym placu boju,ale wytrzymacie jak Was znam,nam się udało to i Wam też,macie w sobie tyle determinacji,że musi się Wam udać,czego z całego serca Wam życzę.HAJECZKO dzięki za to,że wspomniałaś o mnie,wiesz,że jesteś dla nas autorytetem i każde Twoje słowo jest na miarę złota.TOMEK najgorszy błąd jaki popełniamy w tej naszej abstynencji,to zapalenie papierosa po jakimkolwiek okresie niepalenia.Po prostu zaprzepaszczamy to co już osiągnęliśmy.W swoim okresie niepalenia miałam takie sytuacje,że aż prosiło się żeby zapalić,ale wtedy zawsze sobie powtarzałam;nie trać tego co tak dzielnie osiągnęłaś.To pomaga,bo szkoda zaprzepaścić 6 m-cy wyrzeczeń.Wszystkich cieplutko pozdrawiam,a w szczególności jedą osobę,a którą to Ona sama wie.

Gość a ja właśnie sobie usunęłam
konto z nalogow i przyłączam sie do was tylko jeszcze ogarne jak sie zaczernia

Witam w słoneczną niedzielę.Dziś mam znacznie lepsze samopoczucie ponieważ nie mam ciągotek do fajki.Szczerze mówiąc jestem mile zaskoczony bo zwykle przy kawie towarzyszył mi papieros? Teraz już tak nie cierpię jak dawniej bywało gdy rzucałem palenie.Pewnie mam już praktykę:)? Mam o tyle komfofortową sytuację,że u mnie w domu nikt nie pali papierosów! Ciotka,Imka Wam również musi się udać.Bettina też masz fajny wynik BP, ponad 5 miesięcy!bgrygor1 to samo idzie jak burza i właśnie o to chodzi żeby pokonać papierochy,choć nie ukrywam że nie jest to łatwe.Życzę miłej niedzieli🖐️ POZDRAWIAM pachnąco 🌻 🌻 Tomek.

Gość Nikogo to nie interesuje!!!!!
Ciekaw jestem po co podajesz nr.Admina z nalogow.Myślę,że nikt nie jest zainteresowany?!!!! Radzę podać do publicznej wiadomości na forum nalogow,nie tutaj!!!! Czego oczekujesz podając na naszym foerum - tutaj??? Nasze forum ma swojego Administratora obcy nas nie interesuje 😡 Bujaj się wiadomościami z magla! 😠

Witajcie wszyscy BP w cieplutkie niedzielne popołudnie.Ja DOGORYWAM dosłownie .Wczoraj byłam na weselu pierwszy raz od 25lat ja NIE BYŁAM kierowcą tą zaszczytną funkcję przejął mój ślubny.W życiu tyle nie wypiłam co wczoraj spotkałam swoje dawno nie widziane kuzynki no i bylo ale co najwazniejsze nie paliłam choć wszyscy namawiali.I jak pomyslę że oni co 2 kieliszki sznurkiem wychodzili na dwor na smierdziela to się cieszylam jak małe dziecko że mogę powiedzieć z dumą nie palę.IDE DALEJ SPAĆ

Przyszłam porozmawiać,ale nie ma z kim,jakież tu puchy! Jutro do pracy i tak od nowa kierat! Od 15 wrzesnia jadę na wczasy,na samą myśl mam lepszy humor! Nie palmy cieszmy się życiem! Pozdrawiam Wszystkich 🖐️

Witam,BGRYGOR jesteś wielka,że pomimo pokus nie paliłaś,dobrej nocy dla wszystkich,a w szczególności dla jednej wyjątkowej osoby,a kto to jest to ta osoba wie!