Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex

Co zrobić aby rzucić palenie papierosów

Polecane posty

Gość Cioteczko Ty nasza
zakręcona:D:D Jesteś przeurocza,i jak tu Ciebie nie kochać. :) Pisz częściej.Jesteś dobrym duchem kafeterii,ale powpadaj także na inne topiki.Tam Ciebie nie ma,a szkoda ;)

DLA WSZYSTKICH PACHNĄCYCH ------ BUZIAKI takie dużeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i uśmiech taki dużyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!! wszystkim życze udanego dzionka z dużąąąąąąąąąąąąąąąąąąąa ilością humorkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:):) ALEŻ MY ŁADNIE PACHNIEMY:):):):):):) aż miło:)cieszmy się z tego każdego dnia>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:)

Gość Agnieszko:),my już nawet
piszemy jednocześnie:DDDD.Buźka ,taka wieeeeeelgachna dla Ciebie :*********************:DDDD

Gość Pogoda fantastyczna
Jest dość chlodno,ale chociaż nie ma tej pluchy.Można biegać w lesie .Piekna pogoda:DPalić tez jakos mniej się chce dzisiaj .Pachniemy rzucacze,pachniemy :D

Gość Do Palaczka rzucaczka
to jakim tempem sobie idziesz nie ma znaczenia,jesli czujesz zmeczenie takim marszem to dobrze.Wyobraź sobie ze stretching takze modeluje pieknie miesnie,a wcale nie tezwba oblewac sie potem.Zaleta jest ,ze mozna to robic w kazdym miejscu ,o kazdej porze np... napinanie poszczególnych mięśni przez 10-15 sek. rozluźnianie na 2-5 sek. rozciąganie przez ok. 10-30 sek. (nie można doprowadzać do uczucia bólu - grozi to rozerwaniem tkanek i kontuzją) równomierne ćwiczenia oddechowe towarzyszące poprzednim (nie wstrzymywać oddechu) poprobuj,a zobaczysz ,ze i od tego zakwasy moga powstać,czyli mozna dac w kosc miesniom;)

KOCHANI-----nie warto brać i zapalić tego jednego---- bo jak zapalimy tego jednego to za nim bedzie następny i znów będziemy jarać jak lokomotywy.......... i po kilku dniach palenia wróci do NAS tęsknota za chwilą bez peta ,,,bedą nas dręczyć wyrzuty sumienia i wielka chęć znów nie palenia >>>>>>>>>>>>>>. więc po co się tak katować ????????? po co męczyć się na raty ????????????????????? ------ PRZECIEŻ TE CHWILE KIEDY PACHNIEMY SĄ NASZA PRAWDZIWĄ RADOŚCIĄ ,,,WOLNOŚCIĄ --kiedy to się uśmiechamy i uśmiechem tryskamy ..czy warto te chwile zmarnować ??? raczej nie ..... bo po co ?????????????????? żeby za jakiś czas zaczynać od nowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE POPEŁNIAJMY TAKIEJ GAFY:):):)bo się nie opłaca :):):) i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BO ŻYCIE TO SĄ TYLKO CHWILE:)

Piję wodę,aż do bólu;) Lubię chodzić,w domu na szybko,z psem relaksacyjnie:D. Najbardziej obawiam się o nogi,to najlepsza część mojego ciała,nie chciałabym ich "zniszczyć"tymi marszami,jakieś rady,żeby ich przez przypadek za bardzo nie umięśnić?????

Gość Palaczko_papierosowa_rzucaczko
Pomyśl o kijkach - odciążysz nogi i kolana a ramiona wzmocnisz. Idealne rozwiązanie dla tych co szukają czegoś pomiędzy chodzeniem a bieganiem.

Gość Palaczka :D dobre podsumowanie
:D Ja też wyrzuciłam je na razie:D Jeszcze długo nie, tak jak Ty czułam,że to mizerny wysiłek,lepsza już jest skakanka,albo hula-hop;)może jak bedę babcią wróce do kijkow:D

Gość Palaczka :D dobre podsumowanie
:D Ja też wyrzuciłam je na razie:D Jeszcze długo nie, tak jak Ty czułam,że to mizerny wysiłek,lepsza już jest skakanka,albo hula-hop;)może jak bedę babcią wróce do kijkow:D

Gość Palaczko,masz rację
też wolę hulahop i skakankę od kijków,do tych może się zabiorę jak będę miała gorszą ,czytaj ,starszą kondycję:DTeraz potrzebuję niezłego wycisku,żeby poczuć ból mięśni;)

Gość Jakieś problemy
z wpisywaniem na stronce.

Gość Kolejny śmieszny artykuł na te
mat e-papierosów. Wyniki testów (fragment) "Nasze badania wykazały, że testowane papierosy elektroniczne nie dostarczają substancji, której mają dostarczać. To nie jest tak, że dostarczają mniej nikotyny, niż tradycyjne papierosy. One nie dostarczyły żadnych mierzalnych poziomów nikotyny. Palenie ich jest tak efektywne, jak zaciąganie się niezapalonym tradycyjnym papierosem. Dla palaczy, którzy przeszli z dobrym skutkiem na e-papierosy, jest to jednak paradoksalnie bardzo dobra wiadomość. Wyniki przeprowadzonych testów wskazują bowiem, że od czasu porzucenia tradycyjnych papierosów, praktycznie nie dostarczali oni sobie w ogóle nikotyny. Skoro więc z powodzeniem ograniczają się tylko do elektronicznego palenia to znaczy, że fizycznie nie są już bynajmniej uzależnieni." Kris,jeśli nie jarasz fajek i starcza Ci w zamian ta zabawka...nie widzę nic przeciwko takiemu substytutowi.Nic gorszego jak papieros tradycyjny chyba nie istnieje.

Oj,widzę,że nie jestem odosobniona,u mnie w okolicy ostatnio z kijkami widuję tylko wielkie kobietki i 80 letnie babcie. kris33-nie dla mnie,po pierwsze nie mam ochoty z jednego świństwa pchać się w drugie,a po dugie jeszcze nie było badań nad tymi e-papierosami,sama chemia,nie wiadomo jaki wpływ mają na nasze zdrowie,jak nie palic to nie palic nic ani e-,ani trawy,ani klasycznych fajek.Ja tma wcale nie jestem rozdrażniona,wręcz przeciwnie,bardzo się uspokoiłam i trudno wyprowadzić mnie z równowagii:P

halo halo i ja jestem :):) nono do mojego biegania już też dużo nie zostało ,,jeszcze jestem w pracy ale zaraz po robocie >>>>odpalam --bieg oczywiście i jazda:):) ,, pytaneczko malutkie>> Imcia ,,,MONIA a wy gdzie????????????????? napisać coś proszę czekamy:):)

Gość Krisie e-papierosie
To troche przypomina leczenie alkoholika za pomoca piwa. ;) Przecież w nałogu tytoniowym czynnikiem uzależniającym jest nikotyna. Jaki jest więc sens dostarczać ją w inny sposób? Jeśli chcemy być wolni od nałogu to w żaden sposób nie dajmy się wmanewrować w e-papierosa. A nawet jeśli - ponoć większość wytrzymuje z nim kilka miesięcy i wraca do normalnego papierosa.

Gość Palaczka,to chyba faktycznie
tak działa,bo mnie także nic nie rusza:D\ Przeciwnie,teraz dopiero wszystko mnie bawi i rozśmiesza:D:D:DO nerwach nie ma mowy,takiego spokoju to jeszcze nie czułem.Luuuuuuuziiiiiik:D:D Totalny czilaut :D

Gość johnydeep
Znalezdz sobie partnera i w sytuacjach krytycznyc wylądować się sexualnie na nim też pomaga:-)

No właśnie,nie mam zadnych negatywnych jazd,poza chwilowym przebłyskiem-widokiem smukłej sylwetki mojej było-ulubionej fajki;),było minęło szybko jak pierwszy seks,nie ma czego załować, później zawsze jest tylko lepiej:P Idę się poruszać,zajrzę później:D

Gość JohnyDeep,no ok,a co w
innych sytuacjach,tych mniej krytycznych?:DToć wyjdzie na to ,że seks będzie w roli głównej:D Nie powiem,miła to perspektywa,ale jak ktoś samotny to nici z takiej terapii:D Co takim poradzisz?:D Johny Deepie?:D

Gość Czilaucik
no to biegamy kochani, dobre buty,czapa na uszy,a jeszcze pod nią słuchaweczki z muzą iście dopingującą i....naprzód!!!!!:D

dla samotnych polecam bardzo dużooooooooooooooooooooooo biegania a jak przechodzi ktoś interesujący to >>>>>>>>>>>>dobrego udawania np;ajććć boli,, boli jak boli haha ... o paleniu i na rantkę wychodzimy!!!!!!!!!! ,,,:):) hihi może być???????????????????