Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinkas

krótka historia pewnego szaleństwa....

Polecane posty

Gość Alinkas

Witam wszystkie babeczki na forum:) Czytam posty wszystkich babeczek które chcą być mamami ..i ja też chcę ... tylko chyba jeszcze nie teraz... W pewnym pieknym słonecznym dniu stwierdziliśmy że fajnie byłoby mieć dziecko ...i po prostu kochaliśmy sie do końca w dni płodne.To była decyzja chwili ...wiem ,że napiszecie że jestem nieodpowiedzialna ..ale ja po prostu tego nie przemyślałam.Chyba jeszcze nie jestem gotowa.Kocham mojego chłopaka ...ale jeszcze potrzebuję kilka miesięcy by wszystko poukładać.A tu- stało sie... Teraz jest 5 dzień od ewentualnego zapłodnienia.Napiszcie czy jeśli jesteśmy obydwoje młodzi i zdrowi ta ciąża jest nieunikniona... Tak jak wyliczałam zrobiliśmy to dzień przed owulacją Jeśli okaże sie że jestem to wiadomo wychowamy je... ale może jest szansa ,że ciąży nie będzie...?????

Gość foxylady
1) oczywiście, że niekoniecznie doszło do zapłodnienia 2) ok. 30% zapłodnionych jaj nie zagnieżdża się w macicy i razem z miesiączką opuszczają organizm kobiety Pozdrawiam i życzę świadomego macierzyństwa !

Gość gość
Up