Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzeszowianka

RZESZÓW otwieramy klub przjaciół !!!

Polecane posty

A ja spędziłam 5 lat w Rzeszowie, na studiach, i były to najwspanialsze lata mojego życia, bez kitu. Byłam królową parkietu w Alibi, zwłaszcza jak się zeszła JW z Langiewicza:):):). Miałam zostać w Rzeszowie po studiach, ale niestety zostałam przez mojego ówczesnego faceta puszczona kantem (Jamrozo-Amorozo), więc zacisnęłam zęby i wróciłam do mojego rodzinnego Jasła. W Krośnie znalazłam fajną pracę, a do Rzeszowa wpadam często na zakupy, bo na szczęście nie wiem co robić z pieniędzmi;)

Gość upupupupuppupupupuppupu

Laura Diaz jesteś z Jasła? To bliziutko mnie...nie wiedziałam że jest tu ktoś z tych stron.

To może mi ktoś poleci gdzie iść na sylwestra w Rzeszowie? Rok temu bylam w kino pub, bylo nawet fajnie,ale w tym roku chciałabym coś innego...jakie macie plany?

Witam bardzo serdecznie wszystkie nowe twarzyczki, dawno tutaj nie zagladałam myslałam iz ten topik zamarł lecz przetrwał zyje niewiarygodne ale prawdziwe. Dziewczęta odzywajcie sie, piszcie o wszystkim. Wolwo odezwij sie wyslij chociażby maila. Pa całuski

Witam bardzo serdecznie wszystkie nowe twarzyczki, dawno tutaj nie zagladałam myslałam iz ten topik zamarł lecz przetrwał zyje niewiarygodne ale prawdziwe. Dziewczęta odzywajcie sie, piszcie o wszystkim. Wolwo odezwij sie wyslij chociażby maila. Pa całuski

Gość Stachu z Strzyzowa
siemka Rzeszowianko witaj znowu

Czy tutaj nie pisze nikt inny niz Jaslanki (dobrze to odmienilem) ????

Gość chyba Jasionki

Szczerze powiedziawszy to sam nie wiem bo mieszkam w trzech miejscach , nie bede zdradzal ale wszystkie wymienione miasta znam doskonale _ Rzeszow , Jaslo , Strzyzow (pozdrawiam Zawale)

Gość Stachu z Strzyzowa
???????????????????????????????????????? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Gdzie mieszkasz , nie chodzi mi oczywiscie dokladnie ale moze na Baranowce ????

Z Rzeszowem to mi sie najbardziej kojarza zapiekanki na stacji i pomnik WC :D - symbol kobiecej dominacji

chyba tez :) ale 18 lat to juz dawno ukonczylem , 21 tez w miare dawno bo kilka lat minelo

Gość była rzeszowianka
Moja nowa zdobycz mieszka na Baranówce...naweł ładnie tam jest. Ja już niestety nie mieszkam w Rzeszowie, przeprowadziłam się do Dębicy...fuj ta Dębica:-) Ja mieszkałam na NM, bylo cudownie, osiedle piękne, moja pierwsza miłość z Rejtana...i chyba ostatnia:-( No i mój ukochany WSIZ ha ha ha, całe moje życie ten Rzeszów, mimo że nie mieszkam tam już od roku niestety:-)

Witajcie Sami widzicie że w Rzeszowie całkiem spoko sie mieszka. Znacie baranówke i całe miasto. A pierwszej miłości nigdy sie nie zapomina. pa