Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzeszowianka

RZESZÓW otwieramy klub przjaciół !!!

Polecane posty

Gość wolwo1
cześć wszystkim co słychać u Ciebie Rzeszowianko? Jesli o mnie chodzi to wszystko zaliczyłam koniec z nauka koniec ze szkoła, wreszczie upragnione wakacje ale fajowo :) Pozdrawiam wszystkich, widze że przybywa tutaj osób.

Witam wszystkich z Podkarpacia. ciesze sie bardzo , ze niedlugo znow odwiedze ten piekny region - Bieszczady : Cisna , Wetline , Lutowiska , Smolnik. pieknie tam . pozdrawiam.

Cześc wszystkim Dawno tutaj nie zagladałam, jestem trochę chora, więc większośc czasu spedzam w łóżku. Ładna dzisiaj pogoda w Rzeszowie, tytlko wiaterek coś z lekka podmuchuje. Mam nadzieję że przez ten tydzień zdążę sie wykurować. Jestem na zwolnieniu lekarskim pierwszy raz. W końcu choroba sama mnie przyparła do muru. Pozdrawiam wszystkie forowiczki.

Gość Mirka
Witajcie :) W Rzeszowie mieszkam od niedawna. Powoli poznaję miasto i okolice. Czy mogłaby mi któraś polecić dobrego ginekologa? Z góry dziękuję :D

Witam Cie Mirko Jesli chodzi o dobrego lekarza ginekologa to z góry polecam dr. Artura Słowika, przyjmuje w przychodni oraz prywatnie w Gabinecie przy ul. Goslara k/dworca PKS MEDYK. Wizyta kosztuje chyba 100 zł. Jest dobrym lekarzem ma około 40 lat. Jest również ordynatorem w szpitalu w Lezajsku. Dodatkowo pracuje w szpitalu przy ul. Rycerskiej.

Gość indianka
Cześc dziewuszki, jak u was cicho może rozweselcie ten topik zaproście płeć przeciwną.

Gość wolwo1
cześc nikogo nie ma? gdzie jestescie

Witam Was serdecznie ! co u Was dziewczynki ? zwierzcie sie troche . niech to oczyms bedzie a nie tylko o pogodzie.pozdrawiam Rzeszow i Podkarpacie.

Gość wolwo1
czesc no faktycznie genio masz troche racji trzeba więcej przyciagnąć ludzi, moze wtedy bedzie zabawniej, a co do zwierzeń, tez można,a po drugie z rzeszowianka sie znamy, czesto rozmawiamy, miałam i juz nie mam chłopaka, ukończyłam szkołe. Ale super zaraz ide na imprezke :)

Ponawiam Mam pytanko do wszystkich Rzeszowian. Czy ktoś z was wie coś na temat Politechniki Rzeszowskiej, a konkretnie kierunku zarządzanie w turystyce? Prosze o jakieć informacje bo ch ciałam tam iść a nie jestem z Rzeszowa więc nie bardzo dam rady tam iść i sie dowiedzieć. Pozdrawiam

do gula................ nie wiem nie mam pojecia pobuszuj troche po necie napewno więcej się dowiesz. A może przyjazd do Rzeszowa dobrze Ci zrobi . Tam uzyskasz więcej informacji Pozdrawiam 🌼

Gość wolwo1
Czesc dawno tutaj mnie nie było ale mam wakacje, i napiłam sie troche szleju i szaleje, kazdy dzien wakacji spedzam miło i szalenie. Poznałam fajnego chłopaka?????????????????????? Mam nadzieje że u ciebie Rzeszowianko wszysko w porzadku ty tez o nas zapomniałas zatem sie odezwij. Napisz jak ty spedzasz wakacje PA byziaki :P

Gość klemenia =
siemka dla rzeszowa jak dawno tutaj byłam hihih

Pragne powitac Cie Rzeszowianko, oraz wszystkich innych tutaj piszących. Zagladłam ponieważ zmusza mnie do tego sytuacja, Wiem Rzeszowianko iz jestes z Rzeszowa, mam do Ciebie serdeczna prosbe. Jeżeli mogłabyś cos dla mnie zrobić? Zatem przechodze do sedna.............. Jesli miałabyś chwile wolnego czasu, podejdź do biura Nieruchomosci i zapytaj sie w jakiej cenie są mieszkania tutaj w Rzeszowie a konkretnie do 55 m2 (trzy pokoje i kuchnia i balkon przez dwa pokoje. Mozesz równiez z jakiejs gazety. Osiedle bez róznicy. A ja bedę tutaj zaglądać, chciałabym zorientowac się w cenach. Gdyz zastanawiam sie nad przeprowadzką do Rzeszowa lecz narazie sa to tylko plany ponieważ nie wiem czy sprzedam swoje mieszkanie w Kielcach. Bedę cie odwiedzać na twoim topiku. Pozdrawiam

O witam ZXC.......................... witam też wolwo...... do wolwo........... ciesze się że napiłas się szleju i zaczynasz szaleć wkońcu masz wakacje.................. do zxc............... dawno mnie nie było na waszym topikulecz musze przysnac iz sledze twoja sytuacje, Jeżeli chodzi o twoja prośbe postaram się spełnic. Bede w pracy więc podejde do Biura Nieruchomości i zapytam o ceny mieszkań do 55 m. W RZeszowie zapewne sa duzo drozsze niz w Kielcach. Jak tylko coś bede wiedzieć zaraz się odezwę. Ale dodam że na rynku jest zastuj w sprzedazy sezon się zaczyna w sierpniu więc myśle że jak sprzedasz swoje tam ........... to napewno tutaj kupisz???????/ pozdrawiam

Gość wasz topik się rozwija
wasz topik sie rozwija???????? hm.................. jesteście dumne,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, powodzenia................

Do poprzednika Nasz topiczek zaczął sie rozwijac w końcu.............. Bardzo się cieszymy. Zapraszamy nie tylko Rzeszowian.

Zyczę dobrej nocy z Wrocławia. Tu mnie też znajdziesz? :P

Gość Syzyfka
Hej, czy ktoś może polecic mi w Rzeszowie dobrego interniste i okulistę? Ale przyjmujacego w spółdzielni albo prywatnie? Będę wdzięczna ....

Pozdrawiam Rzeszowiakow :D co u Was slychac? dawno nie zagladalam Mam tez pytanko, czy mozecie mi polecic jakis fajny i niebanalny lokal na wesele w Rzeszowie :D

Gość marlenax
ja proponuje restaurację zamkową(na terenie zamku) w łańcucie. Jest tam niestety niezbyt dużo miejsca- dla ok. 70 osób. Za to plusem jest to,że przy dobrej pogodzie można do woli spacerować po parku.

Gość przyszla studentkaa
Witajcie, rowniez jestem z rzeszowa, w tym roku zaczynam studia na WSIiZ dziennikarstwo i komunikacja spoleczna , moze spotkam tu kogos kto tam studiuje ? a tak poza tym szukam pracy w jakims sklepie odziezowaym-galeria grafiica itp. czy jest moze ktos kto moglby mi pomoc? szybko nawiazuje kontakty z ludzmi, mam niezla prezencje...moze znajdzie sie ktos kto bedzie mogl mi pomoc ?

Witam Nie jestem z Rzeszowa ale zaczynam tam studia. Przyszła studentko Ja też ide na WSIZ na turystyke i rekreacje. Na jaki system idziesz ? Ja na zaoczne. Może sie tam kiedyś spotkamy:)

Gość sasiadka
HEJ LUDZISKA Z RZESZOWA!!!!!! gdzie jestescie????? Przylaczyc sie chcialam, a tu nikogo nie ma!

Gość monikaaaaaa
czesc! czy mozecie mi polecic dobrego dermatologa w rzeszowie??????? bardzo prosze bo juz opadam z sil chodzac do samych "niewypałów" medycznych, z gory dziekuje

Gość fijołek alpejski
cze kobity też jestem z Rze, studiuje na PRz:)) nie lubie tego miasta i nie chce tu mieszkać :( ktoś tam pytał o PRz, więc odpowiadam: to porąbana uczelnia, wszyscy mają w dupie studentów niestety

a ja lubie Rzeszow i to bardzo. Mieszkam za granica i baaaardzo teskinie za Rzeszowem.