Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzeszowianka

RZESZÓW otwieramy klub przjaciół !!!

Polecane posty

cześc cytrynko........ mysle że będziesz tutaj częsciej zaglądać, no i nasz genek w gumakach, stołeczny warszawiak tez dołaczy do nas. troszku tutaj za mało facetów.... A przydałoby sie............ Ja mieszkam w Rzeszowie. Pozdrawiam

Rzeszowianko oczywiscie ze bede tu czesto zagladac :) jak znajde czas to juz lece od razu na ten topik :) hihi no trza trza facetow tu do nas zwabic ;) moze jakas mala kampania reklamowa :P Pozdrawaim 🌻:)

do cytrynki...... kampania reklamowa ........................ czemu nie................................ a moze strategia marketingowa................. więc do dzieła............................ zapros tez i swoje kumpele.............. zawsze tutaj pogadamy..... papap Zapraszamy 👄

Gość dziua zabita dechami
rzeszów to dziura...hehehe

do dziury zabitej dechami................. skąd ten nagły osąd, iz Rzeszów jest dziurą zabitą dechami. Więc skąd Ty jesteś? i na jakiej podstawie wysuwasz tak niesensowne wnioski. Rzesz ów jest ładnym miastem może mniej ładniejszym jak Warszawa. A jakie tutaj laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hm................

Gość dziura zabita dechami
i tak dziura .... hehe

Gość dziura zabita dechami
i co rzeszowianko .......... to co rzeszów czy kraków ......... bedziemy rywalizowac?

Gość Anettka
Rzeszów jest ładnym miastem, także studenckim, tak jak Kraków czy Warszawa. Więc nie rozumiem tej chorej rywalizacji. Pragne także pozdrowic i Ciebie Rzeszowianko i wszystkich mieszkańców i studentów.

Witaj Anetko dawno tutaj nie zaglądałas.... gdzie sie podziewałaś............. dzieki za wniesione uwagi całkowicie popieram. Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli. Juz uciekam

Gość klemenia

Gość genek w gumakach.
dzieki za zaproszenie. Rzeszow znam malo , bo nie mam w samym miescie znajomych , wiec w sumie to przrjazdem tylko bywalem tam. ale juz Podkarpacie troszke bardziej jest mi znane. piekne miasta : Przemysl , Lancut , Sanok , Jaroslaw . wszedzie spotykalem sie z kultura i zyczliwoscia mieszkancow . dziwie sie , ze taki piekny region jakim jest Podkarpacie jest w sumie biedny , przecie tam ludzie przemili mogliby super zyc z turystyki. pozdrawiam.

do genka...... Faktem jest iz nasz region jest biedny, moze tutaj tak tego nie widać, lecz i m głebiej w las tym więcej drzew tak jest: Jarosław Lubaczów, Bełżec.... Tam jest biedota i zubożałość społeczeństwa Prawda Zapraszam na ten topik

Gość genek w gumakach.
topik zalozony przeze mnie to: mieszkasz w Warszawie - spotkajmy sie na forum , autor : stoleczny mieszkaniec , to oczy wiscie ja. pozdrawiam.

Gość genek w gumakach.
Witam Was ! Rzeszowianko dzieki za odwiedziny i prosze o optymizm i radosci troche z siebie wykrzesac. mlodosci nie przystoi tak smucic bo minie i na smuty czas jeszcze bedzie.pozdrawiam na wesolo.

Dzieki za wszystko gencio....... Ja juz uciekam................ Pozdrawiam i zyczę miłej \"udanej \" nocki,

Gość margulcia
Dzien Dobry Wszystkim!!!!! ;) Pozdrawiam wszystkich mieszkańców Rzeszowa i okolic 🖐️ Ja jestem pierwszy raz na topiku i bardzo mi miło że odzywaja sie ludzie, którzy mieszkaja blisko mnie :) Mam 27 lat, mieszkam kilkanaście kilometrów od Rzeszowa. 👄 całuski dla wszystkich!!!!!!

Gość margulcia
a nażekałay wszystkie rzeszowianki, że panaów na topiku nie widać... ;):) oj...:( cos matniutko z tym Rzeszowem dzisiaj. śpicie po długim weekendzie, czy co?

Witam Bardzo śię ciesze że gościmy stołecznego chłopaka Noo........... dziewczeta do roboty......................

stołeczny...... całymi dniami tak siedzisz przy kompie.......... Ja dopiero wróciłam z pracy zjadłam obiad i biore sie za gotowanie.

stołeczny ale mnie ubawiłes?????????????????? apropos gotowania gotuje cycuś malinka paluszki lizać. A tobie pozostaja malinki w warzywniaku

genio................. zaniedbujesz swój topik ?? jednak bardziej cie ciągnie na podkarpacie......................

Gość klemenia
:d

Gość klemenia
:) :P pa :) :P

Gość wolwo1
czesc wam, co słychowac siedze i kuje matme tylko nie wiem po co! małpa uwzieła sie spadam trzymajcie sie cieplutko papapapapa