Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzeszowianka

RZESZÓW otwieramy klub przjaciół !!!

Polecane posty

Gość ON SZUKA JEJ 000
Dzień dobry wszystkim Jestem Rzeszowiakiem ze skóry i kości i też będę tutaj zaglądł. Chociaz przyznaję, jestem szczerze zdziwiony, że ktoś pomyslał o Rzeszowie. Łączę pozdrowienia CAŁUSY DLA Rzeszowianek ORAZ DLA ZAŁOŻYCIELKI

Serdecznie witam mimi oraz On szuka jej. Może faktycznie tutaj własnie kogoś znajdziesz? Zapraszamy częściej. Panowie też mile widziani. Dziekuje za miłe słowa słowa uznania.

Serdecznie witam mimi oraz On szuka jej. Może faktycznie tutaj własnie kogoś znajdziesz? Zapraszamy częściej. Panowie też mile widziani. Dziekuje za miłe słowa słowa uznania.

Gość wars i szawiak
feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co tam Rzeszów Warszawa to jest piekne miasto??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :)

No............... proszę bez obrazy dla Rzeszowa, Apropo Warszawy fakt ładne miasteczko ale??????????? Rzeszowa nie zamieniłabym 1500 razy na żadne inne.

Gość jaroslawI
Mam pytanie czy w Rzeszowie można się dobrze zabawić? Jeżeli tak to gdzie?

Witam Jarosławie na topiku Rzeszowa. Jesli chodzi o twoje pytanie to jest Akademia w CH oraz proponuje Czarnego Kota lub Rudego Lisa (bracia), wiesz to wszystko zależy od finansów? Nie wiem czy chcesz się bawić fajnie i drogo czy fajnie i kasa zostanie w kieszeni? Pozdrawiam Rzeszowianka

Gość ania _18
Witajcie Wszyscy! Szczególne uściski i ukłony dla Rzeszowianki. Zostańcie z nami. Potrzebujemy się świeżej krwi. U mnie dziś pada od rana i wieje. To maj?, hehe.

Witaj Aniu W Rzeszowie mamy ładna pogodę. Można iść na spacerek tylko komu sie chce wychodzić. Jestem padnięta po pracy. Odpoczywam

Gość antek997
hello....

Gość antek997
hello....

Gość antek997
hello....

Gość antek997
hello....

Gość antek997
hello....

witam serdzecznie Rzeszowianki i Rzeszowiakow pozwolicie ze przylacze? pochodze z Rzeszowa, ale od trzech lat mieszkam za granica, miasto rodzinne zawsze wspominam mile bylam kilka tygodni temu w Rzeszowie, musze powiedziec, ze jestem mile zaskoczona, duzo zmian, miasto pieknieje moze kiedys wroce calusy :D

Witaj Leelo Pragne gorąco powitać Cie na tym topiku Cieszę sie bardzo , że masz miłe wspomnienia co do rodzinnego miasta. A to że mieszkasz za granicą uważam że dobrze postąpiłaś wyjeżdzając, tutaj nie ma żadnych perspektyw. Trzymaj się ciepło i zapraszam w ramach wolnej chwili. Pozdrawiam 🌼

Gość klemencia
Siemka!! =] Kichac mi sie chce :D lol Juz była tu raz i jestem jeszcze I bede tu wpadac ziomale!! Narka wszystkim =]

Gość antyrzeszow
eheheee no tak wiesz nie za bradzo wiem z czym bys chciala polemizowac rzeszowanko ale napewno nie z KRAKOWEM:) i czy naprawde nie mozne nilubic rzeszowa??ja naprawde nie wiem czemu sie tak upieracie?? apropo zabawy....w karku mozna sie bawic wszedzie bezwzgledu na finanse :))))

Wiesz co ANTY..................... szanuje twoje miasto, chociaż powiem szczerze nie chciałabym tam w twoim Krakowie mieszkać w wiesz dlaczego? kojarzy mi sie ze starym bardzo starym miastem. Stare kamienice no wiesz...... Apropo zabawy myślę że jest gdzie się zabawic i za co bawic ? Natomiast mam pewne wątpliwości czy Ciebie stać na tak drogie zabawy? Pozdrawiam

Gość lubię rzeszów
siemka mamy rzeszów mamy topic. :) Kraków -----studenckie miasteczko pozdrawiam Kraków

ojej!!! ale czad!!! Rzeszowianko dzieki za zalozenie tego topiku!!! mam nadzieje, ze sie utrzyma!! Ja tez jestem z Rzeszowa. Od 4 lat mieszkam za granica i od tylu tez lat nie bylam w moim kochanym miasteczku! Od czasu do czasu siostra mi przysyla zdjecia i zauwazylam ze wiele sie tam zmienilo. Moje kochane Liceum #1 wyglada inaczej... ul. 3-go Maja ma wiecej szyldow... Rynek sliczny... Wczoraj czytalam wiadomosci z Rzeszowa na stronie Gazety i szukalam zdjec. Tak mi sie teskno zrobilo... mam nadzieje, ze sobie bedziemy gadac o tym co sie dzieje w Rzeszowie i o naszym zyciu... Ciumki!

do antyrzeszów Faktycznie tak jak napisała moja poprzedniczka pozdrów studentów w Krakowie oraz Krakusów łacznie z Toba lecz mimo tego zapraszam do Rzeszowa. o jeszcze jedno załóz topik o Krakowie będe czestym gościem. Witam \"lubię rzeszów\" Zapraszam na nasz topik jesteś mile widziana.

leela: a gdzie mieszkasz za granica? ciekawe czy tak daleko jak ja... Ale ci dobrze, ze bylas w domu... Ja jeszcze poczekam z rok zanim bede mogla pojechac. Z roznych powodow... formalnych, finansowych i czasowych... ach ten nasz Rzeszow...

Serdecznie Cię witam Squirley................................ Bardzo mnie ucieszyło, że tak mile i ładnie piszesz o naszym miasteczku. Przeciez tak naprawde Rzeszów jest naszym Rzeszowem. Mam nadzieje że my Rzeszowianki bedziemy się razem trzymać . Jeszcze raz Cie witam i częściej zapraszam. :D 👄 Napisz coś więcej.

Rzeszowianko: a co ty porabiasz w Rzeszowie? aha, moja rodzinka mieszka na Nowym MIescie. A co do Krakowa, to tez go bardzo lubie. Tam studiowalam i moja siostra tam teraz studiuje. I smiesza mnie glopie scysje miedzy miastami....

Jestem Mieszkam i pracuje w Rzeszowie. Napisz skąd piszesz i czy Rzeszów to twoje rodzinne miasto. 🌼

Krakowa wcale nie obrazam, ale antyrzeszów....................... nadepnął mi na odcisk. Ciagle bardzo źle wyraza się o naszym Rzeszowie a tak naprawdę tutaj wiele się zmieniło i ciagle zmienia. Jest bardzo ładnie. Zapewne wiesz. Jesli chodzi o mnie to mieszkam na Baranówce 3.

no wlasnie mi o to chodzilo, ze niktorzy genialni ludzie, szczegolnie z wiekszych miast koniecnie musza wszystkim udowadniac, ze sa od wszystkich lepsi... Na szczescie my nie mamy takich kompleksow!! I dokladnie rozumiem, ze on cie zdenerwowal. To jaka dzis byla pogoda w Rzeszowie? Co sie tam teraz dzieje?