Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzeszowianka

RZESZÓW otwieramy klub przjaciół !!!

Polecane posty

cześć jeśli chodzi o CCC to muszę przyznać że kupiłam 3 lata temu buty dałam 120 zł i do tej pory tutpatam (udały się) to samo mogę powiedzieć o Ryłko dałam 200 zł i trzeci rok (a wyglądają jak nowe). W ubiegłym roku kupiłam buty z Firmy Lasocki zapłaciłam 150 zł totalny niewypał. Załozyłam je tylko dwa razy. I leżą w szafie.

Gość buty
buty

za starych dobrych czasow jak jeszcze bylam w Rzeszowie w Full Markecie bylo kilka fajnych sklepow z butami. Jeden taki nawet spory byl po prawej stronie od wejscia, tak kawalek w dol korytarza w prawa strone. Tam byly dobre ceny. Ach, i mieli ten swietny sklep kosmetyczny na rogu (w lewo od wejscia, obejsc 2 zakrety)

Cześć :) chciałabym częściej zaglądać do Rzeszowa, luuuubię to miasto. ;)

popijam sobie pyszna kawke Blueberry Crumb Cake 7 {_}7 i sprawdzam poczte. Zaraz zajrze na wiadomosci rzeszowskie. Jaka teraz jest pogoda w Polsce? Moja szefowa wlasnie tam pojechala z grupa studentow na wycieczke/wymiane edukacyjna. Chciala mnie zabrac, ale nie moglam. Dzis sa w Poznaniu, w niedziele jada do Krakowa.

Witajcie Wróciłam z pracy i odpoczywam. Napiszcie co słychać? W Rzeszowie świeci słoneczko i wieje mocny wiatr. Będę już uciekać. Pozdrowionka 👄

Gość studencik007
co słychac w Rzeszowie jak dawno tutaj byłam, kocham rzeszów, kocham ul Cichą. calusy 👄

a ja siedze w pracy. cicho jest. raz na jakis czas dzwoni telefon, ktos pyta o szefowa, ktorej nie ma az do 22 maja... Zajadam sobie wlasnie pyszna salatke na lunch. A poj godzinki temu bylam szybciutko w solarium. Pracuje nad opalenizna, bo nie mam czasu na wylegiwanie sie w ogrodzie. Ale oczywiscie nie przesadzam i smaruje sie grubo emulsja... Dzis tu jest pochmurnie. Cala noc lalo. I strasznie duszno sie zrobilo... To juz lato...

Gość anty rzeszow
1) piszac o to ze w kraku mozna sie bawic bezwzgledu na finanse wcale nie maialm na mysli ze na wszystko mnie stac :P tylko ze mozna sie bawic za nprawde male pieniadze.. nie wiem czemu uderzylas w to czy mnie na to stac czy nie...? 2) moja pierwsza wypowiedz nie miala na celu nikogo sprowokowac tylko wyrazilam subiektywan opinie o Waszym miescie ale widz e ze nie mozna wyrazac opini anty... dziwne 3) krakow kojarzy ci sie z bardzo starym miaste bo sa tu stare kamienice? wybacz ale jest to cokolwiek smieszne przeciez wystarcxzy powiedziec nie chce tam mieszkac i tyle a nie dawac smieszne srgumenty:) ps. chyba dawno tu nie bylas jesli wogole... 4) nieuwazam zeby to byla jakas klotnia miedzymiastowa bo fakt to smieszne ale zamiast wytlumaczyc to wszyscy najezdzaja :P a przeciez wystarczy podac kilka argumentow i juz jakies porozumienie byc moze 5) dzieki za pozdro dla studentow kraka JUWENALIA MAMY!!! 🌼 ❤️

cześć W Rzeszowie piekna pogoda. Słoneczko przepieknie swieci. Do anty............. Kraków tak dobrze znam jak żadne inne miasto. Byłam tam nie parokrotnie lecz wielokrotnie. Ostatnie byłam dwa tygodnie temu. I szczerze nie chciałabym tam zamieszkać. Uważam że Rzeszów jest bardzo ładnym miastem. I tak pozostanie w świetle mojego zdania.

Gość oj bedzie
oj bedzie sie działo jutro w rzeszowie ul 3-go maja

Gość z okolic rzeszowa........
Poaznam miła dziewczyne w wieku 20 lat-samotny chłopak z okolic

do samotego............... Więc szukaj. Życzę powodzenia. ........................... :) I zagladaj częściej

do Rzeszowianka: nawet nie wiesz jak chetnie skorzystalabym z Twojego zaproszenia :D, no ale,nie ma co narzekac, przyjade w przyszylym roku..... gorace pozdrowienia dla wsztystkich

W niedzielę FETA na rzeszowskim deptaku 🌼 CZYLI ŚWIĘTO NA PAŃSKIEJ 🌼 Koncerty, tańce, degudtacje potraw, kiermasze książek i rękodzieła. Cały Rzeszów pokaże sie na ul. 3- go Maja -------------------------------------------------------------------------------- W niedzielę, 15 maja mieszkańców Rzeszowa czeka nie lada gratka. O godz. 20.30 na ul. 3 Maja rozpocznie się specjalny koncert plenerowy. Podczas imprezy zostanie wystawione oratorium Włodzimierza Korcza do tekstów Ernesta Brylla \"Woła nas Pan\". Wystąpią: Alicja Majewska, Dorota Osińska, Ewa Uryga, Marek Bałata, Zbigniew Wodecki oraz Jacek Wójcicki. Przy fortepianie zasiądzie sam kompozytor dzieła, Włodzimierz Korcz. Będzie też akcent podkarpacki. Znanym solistom będą bowiem towarzyszyć: Strzyżowski Chór Kameralny, Zespół Wokalny z Uniwersytetu Rzeszowskiego i Orkiestra Kameralna Filharmonii Rzeszowskiej. Jeśli pogoda nie dopisze, koncert odbędzie się w sali Filharmonii Rzeszowskiej. ZAPRASZAM DO RZESZOWA

Gość feta na deptaku
bedzie jutro feta na deptaku........

witam wszystkich , jestem z rzeszowa , mieszkam tu od urodzenia, studiuje i pracuje. często zdarza mi sie narzekać na to miasto ( głównie chodzi mi o weekendy i imprezki)....no ale za to mamy piekne plenery w okolicy , a najlepsze jest to że na każde osiedle z centrum możesz dojśc na nogach bo wszędzie jest bajecznie blisko ( i te drogi na skróty) :) licze na to że bedzie sie rozwijał . jednym słowem lubie to miasto. :) mam taki pomysł żeby każdy napisał swoje ulubione miejsce w rzeszowie , może to byc lokal , park czy ulica osiedle cokolwiek....

Gość Klemencia
Siemka!! Ja nie ide na koncercik Wodeckiego =] Ale poszła bym sobie posłuchac pszczólki maji ;] Pozdro dla was :)

Witaj ja jasna anielka. Miło, że dołączyłaś do naszego klubu. Bardzo mnie cieszy twój pomysł, naprawde nie mam nic przeciwko temu. Ja bardzo lubie przebywac w Rudym Lisie, miła atmosfera dobre piwko, głosna muzyka. Jest super. Lokal warty polecenia. No....... i ceny nawet nawet. Lubie też \'Rynek\" stoliczki krzesełka i piwko. Jest bajecznie. A teraz wasza kolej. 👄 👄 👄 Pozdrawiam Zapraszam jutro do Rzeszowa

Witaj równiez i Ty Klemenciu. Odwiedzaj nas w miarę mozliwości. ❤️ 🌼 ❤️ Zapraszam do Rzeszowa Jutro bedzie super.

Gość jutro będe w rzeszowie
jutro bede w rzeszowie rzeszowianko. pozdrowienia :)

Przyjeżdzajcie dzisiaj do Rzeszowa. Będzie oj będzie sie działo......... Majewska Wodecki............ Zapraszam

Gość Klemencia
Siema! Ino roz ja myslałam ze tyn koncert jest na rynku =/ ale gooood ;]

Ide dzisiaj na pańską!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) a wy idziecie/jedziecie ?:D

Gość Zloti
Idziemy bo tańczymy dziś na Pańskiej O 17.45 zaczyna sie Polonez na Pańskiej a następnie występy Rzeszowskiech zespołów folklorystycznych na scenie pod Radiem Rzeszów. Zapraszam

Gość mcdulka
dopiero zauważyłam ten topik i od razu przepraszam, ze się tak Wam w dyskusję wtrącam, ale chciałam powitać wszytskich Rzeszowian z kafeterii:D. pozdrawiam i bawcie się dzisiaj suuuuper:)

Witam Was dziewczyny Ciesze się, że udało sie Wam zerknąć na topik o Rzeszowie. Zaglądajcie tutaj. Ja wybieram się na Pańską a Wy?