Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzeszowianka

RZESZÓW otwieramy klub przjaciół !!!

Polecane posty

Gość Jarosławianka
witajcie całkiem przypadkowo zauważyłam wasz topik, ale jest klawo tak trzymać jestem z Jarosławia. Pozdro. Pozdrawiam Rzeszów Kraków może wszyscy zaprzyjaxnimy sie Będziemy cześciej tutaj zagladać.

Gość Jarosławianka
witajcie całkiem przypadkowo zauważyłam wasz topik, ale jest klawo tak trzymać jestem z Jarosławia. Pozdro. Pozdrawiam Rzeszów Kraków może wszyscy zaprzyjaxnimy sie Będziemy cześciej tutaj zagladać.

W Rzeszowie mielismy troszke deszczu, troszke wiaterku i troszke słoneczka. Jak słoneczko zaswieciło zateskniłam za majem, takim prawdziwym majem. Co słychać? Rzeszów pieknieje. Jak wrócisz bedziesz mile zaskoczona. Wiele się tutaj zmieniło ul. 3-go Maja ( pijanie , letnie ławeczki, przenosne knajpeczki oczywiście takie na czasie). Kafejki, przepiekne sklepy. A co w sklepach ciuchy zawaliste. Gdybyśmy fortune zarabiali moglibyśmy dużo kupić? A tutaj od czasu do czasu jakiś modny ciuszek. ;)

Przepraszam Cie Jarosławianko...................... Nie zauważyłam, lecz mile i serdecznie pragne powitać. Jesteś mile widziana . Zapraszam 👄

Gość Jarosławianka
jest tutaj ktoś halo`````

Gość Jarosławianka
siema co tak cicho siedze i buszuje po necie popijam kawusie. zapraszam na wspólna kaweę :D

Cześc Jarosławianko Miło, że tutaj zaglądasz, wiesz ja tez siedze i popijam kawusię Lecz zaraz bede gotować obiadek a co? jeszcze nie wiem zapewne cos pysznego.

Gość Jarosławianka
mam pytanie gdzie w rzeszowie sa hurtownie przy rejtana? nie znam tak dobrze Rzeszowa a wiem że tam sa tanie ai ładne ciuchy? I ponoc ceny hurtowe.

Wiesz w Rzeszowie przy ul. rejtana jest bardzo duzo hurtownii. Naprawde sa ładne ciuchy a ceny w miare. Prowadzą sprzedaż Detal i Hurt. Jak tam dojechac? Najlepiej autobusem\" kołem\" To jest niedaleko Tesco i Leclercka/

Gość wars i szawiak
beeeeeeeeeeeeeee

dzien dobry :D do Squirley: mieszkam na Jersey, Wyspy Normandzkie na Kanale La Manche, pracuje, ucze sie i poki co tutaj ukladam sobie zycie, a gdzie Ty mieszkasz? zycze wszystkim milutkiego dnia :D

do Leela.............. Serdecznie pozdrawiam. W Rzeszowie mamy ładna pogode , świeci słoneczko może w końcu zagości maj.................

do Leela.............. Serdecznie pozdrawiam. W Rzeszowie mamy ładna pogode , świeci słoneczko może w końcu zagości maj.................

Gość wolwo1
W rzeszowie sa dobre tylko zapiekanki........... 🌼 no i cudowni faceci 👄

u mnie juz lato, cieplutko i slonko swieci co do tych zapiekanek to prawda, najlepsze na swiecie :D

Gość z okolic rzeszowa23latka
jeszcze raz ponawiam swa propozycje...wpisujmy tu rady oprócz oczywiście pozdrowień gdzie, co , jest warte polecania w rzeszowie ja wznawiam proźbę...o polecenie dobrego i niedrogiego fryzjera , w rzeszowie....który wykombinuje cos fajnego na mojej głowie.. pozdrawiam wszystkich....

podczas mojej ostatniej wizyty w Rzeszowie bylam u bardzo dobrej fryzjerki, polecam . Studio Fryzur JOANNA na ul. Granicznej. Pani Asia naprawde wie co robi.

Co do fryzjera zapytam w pracy koleżanek . Wiem że korzystaja z usług na Baranówce 4. Ponoc salon i fryzury są rewelacyjne. I jeszcze jedno pomyśl o dłuzszych włosach. Ja takie mam i zawsze sama kombinuje fryzurki, spinam spinką a koczka tapiruję - lakieruję pejsy kręcę i super. :D A z krótkimi sama wiesz jak to jest...... Jestes młoda ładna a bedziesz jeszcze piękniejsza. Długie włosy dodają uroku. Pozdrawiam

Gość ja2222
cześć przy ul. broniewskiego jest salon u "Iskry" korzystałam z usług tego salonu a robiła je młoda dziewczyna. tylko ja mam włoski do ramion

Gość krówka
Cześć mam pytanko, jak sie robi czarny podpis? zawsze mi wychodzi pomarańczowy. :) i jeszcze chciałabym zapytać o te małe literki pisane kursywą na dole pod tekstem. Jak to się robi???? ;)

Witaj krówko taki nik zrobisz ? W kafeterii jest coś takiego I nternauto zarezerwuj swój nick najeżdzasz i klikasz Następnie uzupełniasz swoje dane i na samym dole jest stopka Tam wpisujesz coś............. co będzie się ukazywać przy kazdej wypowiedzi . Poradzisz sobie Napisz

kawusia mmmmmm..... pije o smaku frangelico 7 7 u mnie dizs straszna duchota... zaczelo sie juz tropikalne poludniowe lato... A jeszcze tydzien temu w czwartek i piatek bylo wieczorami i rankiem lodowato. Ach to poludnie... Leela: ja mieszkam w Poludniowej Karolinie w USA. Ciekawe miejsce. Tez sie ucze. Robie drugie studia, bo pierwsze byly fil. ang, ale tu uczyc za zadne skarby nie bede. Wiec robie studia biznesowe. Koncze juz w grudniu tego roku i nie moge sie doczekac az bede pracowac. Co do hurtowni, to z dworca kolem jechac, wysiasc na 1 przystanku na Rejtana i tam sa wlasnie te wszystkie sklepy. Geokart, i Respan, obok Ful Market i nie pamietam jak sie nazywa to nowe szklane centrum handlowe... A jak Europa II? Jeszcz otwarta? Bo slyszalam, ze sie fundamenty pod nia zapadaly i mieli zamknac...

Europa jeszcze jest plus kilka nowych: Galeria Graffica i Galeria Rzeszow wogole Rzeszow sie zmienia za kazdym razem jak tu jestem to jest cos nowego miasto pieknieje naprawde

Gość z okolic rzeszowa23latka
dzięki dziewczyny za rady o fryzjerach..pochodzę i porozgladam sie na ja niestety żeby mieć włosy do ramion musoiałbym zapuszczac przynajmniej rok....bo puki co powiedzmy ze zaliczm sie do krótkowosych...jak ma sie krotkie od 7 lat to truno uzbroić sie w cierpliwość i zapuścic..ale dzięki pozdrawiam

Byłam ostatnio w Galerii Grafika ciuchy zawaliste sex bomba Kupiłam sobie długa sztruksową spódnię (do kostek) z rozcięciamy oraz marynarke króciutką do pasa. A zapłąciłam tylko niecałą 100 zł. Zawaliste.

Gość wolwo1
eeee nie nikogo

ostatnio moja siostra mi mowila, ze kupila jakies odlotowe buty w CCC. Chcialam obejrzec ich oferte, ale nieststy nie maja strony internetowej. Znaczy sie maja informacyjna o firmie, ale nie z produktami. CHyba ze ja nie moge jej znalezc...