Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanilia84

Czy są tutaj dziewczyny 20-letnie pragnące mieć dzidziusia?

Polecane posty

Cześć dziewczyny!:D jak mija dzień? Ja jade na zakupy:D:D:) moje kochanie mnie zaprosiło,a wczoraj byłam na kręglach i oglądaliśmy film na DVD :D Dziewczyny,a może zrobimy taką tabelkę kto kiedy testuje? NICK......1DZIEŃ OSTATNIEJ @..............TESTOWANKO 1.Elunia_K.......16.07.05.......................3.09.05 Matitka, Vanilia i inne dziewczyny gdzie sie podziałyście??

1.Zoraaa....Ula.....l.19....Dzierzoniow...8 miesiac….28.09.05 2.Michelle...Kasia...l.19…..Inowrocław...12 tydzień…..17.03.06 3.Ell........Klaudia....l.21...Jastrzębie...3 miesiąc…...18.02.06 4.Vanilia84...Iza........l.21....Poznań..........2cykl..........@??.08.05 5.Evi_1985………Ala…..l.19.....Bydgoszcz.....6 tydzień….......28.04.06 6.Ewma..... .Ewa..... .l.20…...Toruń...........xxxxx.........@10.08.05 7.Berna.......Basia.....l.18.....Rzeszów........xxxx.........xxxx 8.Natii.......Natalia.....l.20......Gdańsk........xxxx..........xxxx 9.Erka.......Kasia....l.21....Tarnów.....8 tydzień....27.02.06 10.Elunia_K.....Ela......l.18......Poznań.......1 cykl.........@3.09.05 11.Ksi...Karolina...l.24....Poznań...1 cykl.....@22.09.05 12.Matitka.....Jowita.....l.18.....Morąg......xxx.......@25.08.05 13.Mati 26.....Martyna...l.26...Białystok....5 cykl...@31.08.05 14.Bluebell21...Ewa....l.21.....Rzeszów.....3 cykl.....@07.09.05 15.Monika85...Monika....l.20....Szczecin....xxx...@11.08.05 16.DomiKa... Dominika...l.20... Bielsko...3 miesiąc...11.03.06 17.Asiulak...Aska......l.23...Chicago...6 tydzienl...26.04.06

Elunia, wiesz ja póki co do Twojej tabelki nie będę się wpisywać, bo mam bardzo regularne @ i wiem, że testować będę w przypadku jak mi się spóźni ponad tydzień. Poprostu. Tu nie ma co planować. Jak się spóźni, to zrobie test, jak się nie spóźni, to po co? Tylko nadzieja złudna. Berna, ach okropny ten koniec wakacji, mi z nosa leci jak z fontanny. Nic się nie martw, sama zobaczysz, że stwierdzisz, że strach ma tylko duże oczy :)

pozdrowienia -> a może najpierw poczytasz kto jest na tym forum. Ja studia skończyłam Z WYRÓŻNIENIEM!!! Zaczęłam doktorat, więc raczej braku ambicji mi nie zarzucisz, w dodatku robię karierę, nieźle zarabiam. A to, że nie mam 40 starając się o dziecko, a potem drżąc, czy nie urodzi się z jakimiś wadami, to chyba rosądne, nieuważasz? Poza tym ośmieszasz się, wypowiadając się tak wulgarnie i w tak prymitywny sposób. Bo to raczej Tobie mogę zarzucić brak ambicji i wykształcenia, skoro swoich argumentów nie potrafisz przekazać w cywilizowany i nie chamski sposób.... współczuje

Te 3 glupkowate wypowiedzi to jednej i tej samej osoby :O Nie reagujcie dziewczyny na takie cos!

Poczytaj sobie od początku.Mamy pracę,idziemy dalej do szkoły,że Ty nie umiesz pogodzić jednego z drugim to nie nasza wina.

O,moderator już zadziałał.Jak dla mnie to takie rzeczy piszą osoby zazdrosne,które nie mogą mieć dzieci albo,dla których nie liczy się nic oprócz kariery i forsy.Nie daj Boże taka osoba jest rodzicem.Czego nauczy swoje dziecko,chamstwa od urodzenia???

Michelle mam pytanie :) w kwietniowkach jest dziewczyna ktora termin ostatniej miesiaczki miala 2 dni szybciej niz ja (ona19.07, ja 21.07) i juz zaczela 7 tydzien wg lekarza a ja jeszcze 6 nie zaczelam :( mam rozumiec ze kalkulator sie myli? liczylam na noworodku zobacze co powie lekarz po usg :) a ?Ty jak myslisz? z ta tableka z data testu fajny pomysl :)

Gość aaaaaaa
czesc dziewczyny ja mam prawie 22 lata i chcialam miec dziecko juz od liceum a najbardziej chcialam je miec zaraz po maturze ale wtedy nie mialam dla dzidzi odpowiedniego tatusia....wiec czekalam sobie cierpliwie caly czas o tym marzac. teraz jestem juz po studiach licencjackich zaczynam magisterskie ide do pracy mam fajnego chlopaka i nadal marze o dzidziusiu...niestety wiem ze w tym momencie to nie mozliwe poniewaz nie mielibysmy gdzie mieszkac poza tym moj chlopak ma prace ktora go nie satysfakcjonuje i zamierza ją zmienic a to wiąze sie z wyjazdem na kilka miesiecy. ja tez teraz bede miec jednoczenie prace i studia wiec nie wiem czy dalabym rade byc jeszcze w ciazy ale ciagle o tym marze i mysle ze niebawem przyjdzie taki moment kiedy wszystko sie ulozy i w koncu powiem wszystkim ze bede miec dzidziusia:) pozdrawiam i zycze duuuzo szczesliwych chwil:)

dziekujemy :) na kazdego przyjdzie czas wiec sie nie martw ❤️ moze juz niebawem Wasze sprawy sie uloza i zaczniecie starania :) pozdrawiam 🌻

Gość moze bedziecie sie orientowac
mam cykle 31 dniowe, na ktory dzien cyklu przypada u mnie owulacja?

Wiesz Blue, mnie też to zastanawiało. Bo tylko ktoś w ciąży może powiedzieć, tak testujcie, jak najbardziej. W końcu Evi ty już się niestresujesz, prawda? To przypomnij sobie, jak testowałaś. Jak za każdym razem jedna kreska wywoływała płacz. Ja się nie dziwie, że Blue tego nie chce przeżywać, ja też nie. Dlatego, dopiero jak mi się spóźni okres, to będę rozbudzać w sobie nadzieje!

Michelle robiłaś pre-test?? Jak tak to mam pytanko, czy tam gdzie pojawiają się kreseczi ono najpierw nasiąka moczem?? Oczywiście w dobre miejsce zakropiłam. Boje się, że go źle zrobiłam.

Pierwszy test,który wyszedł mi pozytywny to właśnie pre-test.Nie jest zbyt estetyczny,bo jak wyschnie to miejsce gdzie są kreseczki robi się żółte od moczu.Wraz z przesuwaniem się moczu w górę pojawiła się kreseczka ciążowa,na kontrolną musiałam czakać trochę dłużej.A jak tam u Ciebie,nic nie wyszło???

Mi pre-test wyszedł pozytywny tydzień przed @.Co takiego zrobiłaś,że myślisz,że źle wyszło.Jakby było coś nie tak to by Ci nic nie wyszło albo wyszła by ciążowa a kontrolna nie.Ja już Ci gratuluję!!!!!!!!!!!!❤️

Boje sie ze sytuacja, moze sie powtorzyc i strace malenstwo. Jak pojde na USG i zobacze pikajace serduszko u maluszka to wtedy moja rodosc bedzie spelniona.

matitka ja od poczatku wiedzialam ze jestes w ciazy :) GRATULUJE!! chyba mnie dziewczyny zle zrozumialyscie :( ten temat jest dla kazdego a wypowiadajac sie na temat tableki nie mialam na mysli siebie (to chyba oczywiste) ale ogolnie ze dla Was pewnie lepiej bedzie - ja sie lepiej czulam kiedy moglam popatrezc na tableke i obliczyc ile jeszcze :) pozdrawiam

Gość zaczytana
czesc dziewczyny :) nie doszlam jeszcze do konca waszego topiku, utknelam na 33 tronie, ale jak tylko bede miala wiecej czasu to doczytam do konca. Mam juz prawie 22 lata, studiuje, o dzidzie sie nie staramy, chociaz duzo rozmawiamy na ten temat- po prostu wiemy ze najpierw studia, pozniej mozna zaczac jakies starania. Chociaz nie ukrywam, od czasu do czasu przechodzi mi wlasne dziecko przez mysl :) Tym ktore maja juz swoje fasolki gratuluje, i zycze szczesliwego rozwiazania, a starajacym sie aby szybko w ciaze zaszly :) Pozdrawiam was goraco, a najbardziej Michelle, ktora tu najczesciej prowadzila monologi :)

Michelle a ile dni po owulacji zrobiłaś test? Matitka kiedy miałaś ostatnią @ lub owulację? Ja mam 10 dni po owulacji i 45 dc,a zatestuje chyba w sobote

witajcie! wlasnie wrocilam z usg :) widzialam dobrze pecherzyk i zarodek data na 28.04.2006 :) powiedzial ze wszystko idealnie jestem taka szczesliwa dostalam recepte na czopki 😠 (nudnosci) i mase badan do zrobienia pozdrawiam acha wielkosc 14.4 mm ❤️

Eluniu nie wiem kiedy miałam owulacje, bo jej nie pamietam. Ostatni @ była 27.07 przewidywana miesiączka była najpóźniejsza na 25.08 i nie przyszła. Zatestowałam, bo chciałam tym razem wiedzieć wcześniej na co się nastawiać. Eluniu poczekaj z testem, bo tylko na marne może pójść kasa. Mierz tempke o tej samej porze i przyglądaj się jej.

Evi to dobrze, ze widziałaś maleństwo, ja umawiam się na srode do lekarza i moze zrobi USG, a jak nie to poczekam i pójde prywatnie.

matitka radze Ci isc prywatnie tak jak ja zaplacilam tylko 60zl :) a wszystko mi wytlumaczyl i usg od rekia a nie jak panstwowo wizyta i czekanie na usg w inny dzien pol godziny bylam w gabinecie i teraz przyspieszony slub mnie czeka :( chyba styczen :( a mial byc wrzesien 23.06 oj czeka mnie jeszcze rozmowa z mama :(

Michell czy Ty tez mialas juz zlecone jakies badania? ja mam zleconych 6 badan w laboratorium, nie wiem ile za nie zaplace orientuje sie moze ktos?? -grupa krwi -morfologia krwi -badanie ogólne moczu -odczyn USR -poziom glukozy w surowicy -Toxplazmoza Ig G wie ktos moze ile to bedzie kosztowac??

Czesc,ja wlasnie zmienilam termin wizyty u gin na 6 wrzesnia.Przeraza mnie troche ogrom badan ktore trzeba bedzie zrobic,ciekawe jakie koszty sa za takie badania w USA? Orientuje sie ktos moze ile kosztuje w Polsce 100 tabl.kwasu foliowego bo tutaj 6$.