Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRÓJMIASTO

GDZIE ROBIĄ NAJLEPSZE USG TEŻ TRÓJWYMIAROWE W TRÓJMIEŚCIE?

Polecane posty

Gość TRÓJMIASTO

Gość nie wiem dokładnie
jaki to gabinet - jest we Wrzeszczu w tym budynku gdzie Newska. Na oknie jest duży napis. To jest skrzyżowanie Dmowskiego i Grunwaldzkiej.

Gość TRÓJMIASTO
Dzięki! A czy mogłabyś się dokładniej coś o nim dowiedzieć: jaką ma nazwę, dokładny adres, czy ma stroną w internecie. Byłabym wdzięczna.

U nas w trójmieście jest USG 3d badanie przeprowadza: Dr Doering w budynku Hossy we Wrzeszczu, tel. 341 29 79 rej. pn, pt: 9-13, wt, czw: 15-18 kosztuje 100 zł razem z kasetą video, najlepiej iść w 22 tyg jest on specjalistą w określaniu płci, jest on ordynatorem w szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku Dr Preiss przyjmuje na Zaspie na Burzyńskiego 6d/1a, tel. 0601 620 110, ma doskonały sprzęt i każde badanie które w szpitalu robią w tydzień i każą leżeć on wykona w ciągu jednego dnia, bez potrzeby przebywania w szpitalu, doskonały specjalista, również 100 zł z kaseta video

Gość TRÓJMIASTO
A gdzie jest ten budynek Hossy, na jakiej ulicy?

Nie wiem dokładnie ale chyba na Grunwaldzkiej przy skrzyżowaniu z Wojska Polskiego. To jest na wysokości kolejki Gdańsk Zaspa.

Gość Anka33
Jaka jest różnica między normalnym usg a trójwymiarowym ? Czy są lepiej widoczne szczegóły, na czym to polega ?

Gość Nati*
Mam watpliwosci co do ceny trojwymiarowego usg na Zaspie. Moja ginekolog powiedziala ze kosztuje ono tam 200 zl. Nie wiem na co sie przygotowac. I mam pytanie czy to usg jest bezpieczne dla dzidziusia? Prosze o odpowiedz dosaidczonej mamy, bo mam watpliwosci.

Gość stokrotka1212
mala poprawka co do cen: dr Preiss - 150zl (bylam 2 miesiace temu) dr Doering - 110zl, z nagraniam- 160 zl ale co do ich kompetencji, to potwierdzam- rewelacja i to nie tylko moja opinia

Najświeższa poprawka. Tam gdzie dr Preiss , robi też usg dr Świątkowska ( super kobieta) , ale od 1 kwietnia cena u Nich to 200zł. (Byłam 31.03 - jeszcze się załapałam na 150zł :) ) Ale sprzęt rewelacja.

Profesor Pressi ma chyba najlepszy sprzet w calym trojmiescie i o tego jest swietnym specjalista jak bylam w lutym u niego to kosztowalo 150 mozliwe ze ceny poszly w gore

Gość Nati*
Dzieki wielkie za te informacje bo to dosc istotne. Juz nie moge sie doczekac tego badania. Dopiero 12 czerwca:-( Czy mozecie mi wylumaczyc na czym ono polega i jak wyglada takie usg?

Wyglada ono jak zwyczajne usg tyle ze widac bicie serca cale wykresy sie robia takie badanie tez wyklucza choroby wrodzone pozwala okreslic stan lozyska i takie tam sprawy LAtwiej na takim badaniu zoaczyc swojego malucha

Gość Nati*
A czy dostane jakies zdjecia albo nagranie na plycie cd?

musisz wziąc płytę ze soba. Może byc zwykły CD-rom.

Gość Nati*
Dzieki wielkie za te wszystkie informacje, pierwszy raz jestem w ciazy i nie moge sie juz doczekac tego usg, a przede wszystkim nie moge sie doczekac dnia porodu.

Gość kary
Na Targowej jest taki prywatny gabinet, na stronie www.usg4d.pl więcej szczegółów co do USG 3D i USG 4D

Gość gość
aktualne ceny: Doering 260 Preis 300 :)...

Gość ex_debill_konkubina
fajnie, przypomniałm sobie parę ulic;)