Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKKaaaaaaaSSSiiiiAAAA

O WARTO KUPIC W ROSSMANIE??????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość a właśnie
ostatnio widziałam w Rossmanie promocję na permufy ELIZABETH ARDEN, zresztą nie tylko tam widziałam obnizki na te perfumy (Douglas -tez je miał) Zastanawiam się z czego to wynika. PObejrzałam te perfumy - z banderolą w oryginalnym opakowaniu, zapach ten sam ale cena zamiast ok 300 zł tylko 100?? Wiecie z czego to wynika? Nie sądzę by były to podróby bo stanowiłoby to złamanie prawa (czym innym jest sparzedawanie czegoś bardzo podobnego a czym innym jest wprowadzanie w błąd klienta) Czy ktoś kupił na promocji te perfumy??

Gość kkkkkaaaassssiiiaaaa
A po co to komus wiedzieć,to nie jest tu ważne

Gość KKKKKaasiiiaaaa
....ile kto ma lat

Gość a właśnie
Wynika to z tego moja droga że nie zwykłam wyrzucać kasy w błoto na podróby :P i jeśli coś się nazywa Elizabeth Arden to chcę mieć pewność że to właśnie kupuję!! A nie jakiś kwas w ładnym kartoniku :P To samo może dotyczyc innych produktów które nagle w cudowny sposob potaniały - a tak naprawdę np. w składzie uzyto zamiennych składników :P

ja tez tampony tam kupuje, chyba 32 sztuki, mega tanie i naprawde sa super ;) i krem do depilacji rossmana, mistrzowski jest :)

Gość kupujaca tam
kupuje w ROSS..od dawna paste do zebow kremy , balsamy, wkladki higieniczne :large air , podpaski swieczki ..... robie tam wiele zakupow... to najtanszy sklep z kosmetykami ,ma bogaty asortyment towarow ..polecam

Gość ja proponuje
kkkkaaaasia (sorki ze nie tyle samo liter ale liczyc mi sie nie chcialo) TAK ten depilator pryskasz czekasz ok 10min (tyle czekam ja, kolezanka jedna czeka 7 inna 15) i scierasz np wilgotna szmatka a mozesz nawet zmyc duzym strumieniem LETNIEJ wody :) idealny na expresowe wyjscia zwl;aszcza jak boisz sie ze mozesz sie zacicac :D

Gość a jak z kolorówką
używała ktoras z Was na przykład tuszy do rzes? widziałam je dzisiaj - jeden kosztował 4 zł drugi chyba 6... jesli sa oki to byłoby naprawde super, bo dla mnie taki max factor wcale rewelacyjny nie jest a wydalam ostatnio na niego chyba ponad cztery dyszki :(

Gość kkkkkaaaassssiiiaaaa
Do ja proponujeWidziałam keidyś w tv jakąś reklame.chyba z mango gdynia(haha:P)taki psikacz co sie psika i tak jak mówisz ,czeka chwile i ściera....... Wyglądało to wiarygodnie Ale jakos mnie to nie przekonuje zeby tak działało super,a kurcze fajnie to brzmi,bez maszynki.....uuuu:) Napisz cos więcej czy zawsze usuwa włoski itp. Z góry dzieki Hmmm o tych tuszach kolorowych to ja niewiem,tez chciałabym sobie kupic ale skoro sa takie tanie to wydaje mi sie że sa jakies ,,salbe''w sesie beznadziejne Ja ich nie widziałam ale tak jakos cena mnie niepokoi,ze moze to być jakis niepotrzebny i nieudany wydatek A jakie były kolory???

Gość ja proponuje
kasia no takich mikroskopijnie malutkich to to moze nie usuwa ale ja depiluje sobie co kilka dni i w ten sposob mam zawsze gladkie nozki paszki i bikini :) po pierwszym uzyciu mialam podraznienia (czerwona skora) ale to dlatego ze za dlugo trzymalam, teraz mam juz wprawe wiec zero podraznien, wloski usuniete a nozki gladziutkie :)

Chyba mnie kusi zeby ja kupić,ale mam wątpliwości

Gość GAZETKA ROSSMANN
AKTUALNA 25.05- 05.06, A w niej między innymi: - pasta SIGNAL- 2,99 - AA balsam do ciała- 7,49 - świeczki do podgrzewaczy zapachowe 6 szt- 1,69 - schauma 250 ml- 4,89 - pantene 200 ml- 6,99 - pantene odzywka- 6,99 - timotei- 4,99,6,49 - elseve 250 ml- 8,49 - palette deluxe- farba- 10,99 - palette- krem koloryzujący- 8,59 - wellnes& beauty- żel pod prysznic 200 ml- 5,99 - rossmann płyn do kapieli 1l- 3,99 -palmolive mydło w kostce- 1,49 - nivea: olejki, balsamy- 12,99 - veet rasera- 34,99 - AA krem na noc/dzień- 15,49 - garnier skin naturals (rózne kosmetyki)- 8,99 - YSL opium, spray 30 ml- 99,99 - versace blue jeans 75 ml- 79,99 - gillette antyperspirant 75 g- 9,99 - podpaski naturella- 2,49 - podpaski libresse- 4,49 - wkładki carefree- 4,99 - chusteczki dla dzieci z kremem/tonikiem- 4,69(80szt) - rossmann płyn do naczyń- 1,99 - clin 500 ml+ 50% gratis- 7,99 - odświeżacz powietrza rossman- 2,49 - mr proper- 5,79 - flash- 3,39 - cif mleczko 250 ml- 3,29 - rossmann film negatywowy 100/36- 3,99 - rosmann film, dwupak, 200/36- 6,99 - kosmetyczki- od 3,99 ... to tylko wybranych "kilka rzeczy". gazetka jest baaaaaaaaaaardzo obszerna:)

Gość bagarmosen
ja natomiast w Rossmanie kupuję: balsam wyszczuplający z imbirem"Aloe Vera" jest swietny ,jeżeli dodatkowo owiniesz się folia i pod koc na 1 h! serię kremow "Mustella"-tłuste ,ale za to jak sie wchlaniają! nie uczulaja i cera super. świece -moj konik i ciekawe , orginalne świeczniki oraz niekiedy trafiają się perełki przyborow kuchennych , środki czyszczące i TO CO MNIE ZACIEKAWI !!!!!

Jeszcze nie miałamw rękach gazetki Rossmana;P dzięki że mogłam zobazcyć troszke cen produktów,rzeczywiście duzo nizsze ceny :) Trzeba sie wybrac/.:P

Gość sylvwia
ja kupiłam ostatnio super błyszczyk malinowy:P

Gość jak nazywa się ten błyszczyk
i ile on kosztuje?

Gość Martshia
hej ja mam pytanko co do tych tamponow... maja taka delikatnma powloczke jak ob czy sa bardziej szorstkie jak bella??

Gość sylvwia
niewiem jak sie nazywał bo siostra młodszy szkrab zdarła mi naklejke,ale byl z Rossmana ,kosztował 3.99

moim zdaniem błyuszczyki i wszystkie tańsze kosmetyki niz w sklepach:)

Gość martkaaaa
ja polecam kosmetyki WILBO, super sa blyszczyki i cienie i sa taniutkie:)

Gość mocno ciekawska
a czy ktoras z was kupila w rossmanie moze STEPPER?? jesli tak to czy warto?

Gość jak nazywa sie ten żel pod
prysznic kokosowy z Rossmana?Slysząłm,ze jest dobry,niedrogi i ma śliczny kokosowy zapach;)

Gość ten zel kokosowy
jest jakby z serii ISANA, mialam go ma super zapach, teraz kupie sobie migdalowy

Gość napisalam jakby bo nie jestem
pewna czy on jest firmy rossmann i czy ma taki znaczek na opakownaiu, ale na pewno ma napis ISANA

Jedna dziewczyna pytala sie czy maja perfumy ktore sprzedaja to podrobki..pracowalam w Rossmanie wiec wiem jak jest.. To nie sa podrobki, z tym ze oni wywalaja niby cene 300zl a pozniej mowia ze straszna promocja i kosztuja tylko 100zl. Po prostu one sa warte ok 100zl..a to ze cene sobie napisza ze ze 300 to juz swoje.. fajne maja zele wlasnej produkcji (w promocji nawet za 1,99) dobrze sie pienia,ladnie pachna! chusteczki dla niemowlat tez maja fajne, ja zmywam nimi makijaz... w ogole warto poczekac na promocje..maja bardzo tanie zabawki i sprzet do domu, pelno roznych dupereli! i w ogole jak nei wiesz co komus na prezent kupic to warto isc do rosmanna! ostatnio rodzice potrzebowali kupic piersiowke dla kolegi..patrzylam po sklepach to po 60 zl byly. mi sie udalo kupic za 25..pozniej zobaczylam ze w rossmanie po 18! :) ale juz bez pudelka! ale pamietajcie,przy kazdym zakupie wezcie paragon,bo moze sie okazac ze dezodorant ktory kupilyscie nie psika,jak bedziecie mialy paragon to sobie spokojnie wymienicie.. Pozdrawiam

fajnie wiedziec o tym paragonie zel msuze jakis kupić tylko nie wiem keidy by jechac do rossmana bo neiwiem kiedy sa promocje no własnie keidy??????????

Gość rossmanniaczka
promocje są często- obecna trwa do 5.06.2005, później pewnie kilka dni przerwy- i kolejna. Polujcie dziewczyny, polujcie

ja ajde do rossmana 2.06 wiec sie ciesze że prpmocja mnie złapie;P Kupie sobie jakis żelik pod ptrysznic;P