Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam

Kto WPADŁ podczas seksu PRZERYWANEGO ???

Polecane posty

Gość pytam

Chciałabym zobaczyć jak często zdarzają się wpadki podczas seksu przerywanego?? wiem, że istnieje duże prawdopodobieństwo, ale z drugiej strony w końcu zajście w ciążę nie jest takie proste!!

Gość ja próbuje od roku
i nic

Gość hehhehhhe...
hehhe, mój były...... zawsze stosował tą metodę i mnie tym wkurzał, nie chciał inaczej, mimo, że brałam tabletki, ale to było juz dawnoi temu, teraz jego syn niedługo będzie kończył rok, klasyczna wpadka....hehehheh

Gość ola28
Moja koleżanka. W dodatku w wieku 17 lat...

Ja, ale to trwało cztery lata... A prócz tego miałam nie mieć dzieci - tak mi powiedzieli lekarze

my z mężem ok. pół roku uprwaialiśmy seks przerywany i wpadki nie było

Gość bebiko
Robilismy to codziennie przez niedlugi czas dwoch miesiecy. Abstynencja zupelna przez 1 lub dwa dni owulacji. Poza tym moj facet twierdzil, ze wpadki z tej metody zdarzaja sie tylko dlatego, ze inni mezczyzni są nieuwazni i za pozno wyjmuja. A on byl bardzo uwazny.Tylko ze dziecko nasze nie pochodzi chyba z nikąd??? Prawdopodobnie zaplodnienie nastapilo z powodu niewielkich ilosci nasienia zostalego byc moze "z wczoraj" w jego przewodach wyprowadzajacych i dlatego, zanim nastapila wlasciwa ejakulacja(poza moim organizmem) malenka ilosc plynu z "czyms" dotarla najspokojniej w swiecie prosto do mojej macicy. Nie stosujcie takich metod jesli naprawde nie chcecie miec dzieci. Juz zwykla prezerwatywa albo zel plemnikobojczy bylby lepszy( najlepiej w polaczeniu 2 metody)