Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm**

Prezent na roczek

Polecane posty

Gość mmm**

co mogę kupić swojemu synkowi na roczek?? oczywiście oprócz tortu:).

Gość Też mama
Dziwię się że nie wiesz co kupić, to właśnie ty powinnaś znać go najlepiej. Ja mojemu dziecku zawsze wiem i wiedziałam co kupić.

Gość Ona 23
posluchaj instynktu i przyjrzyj sie dzeicko.. moze sa jakei szabawy, ktore lubi?? idzie lato.. moze jakis basenik albo hustaweczka??

witam JA MOJEJ CÓRECZCE KUPIŁAM \"MAŁY KOMPUTEREK\" (OK60ZŁ), DZIECKO BAWIĄC SIE POZNAJE ODGŁOSY ZWIERZĄT ORAZ RÓŻNYCH POJAZDÓW, CZY TEŻ PRZEDMIOTÓW, PO NACIŚNIĘCIU GUZICZKA, DOWIADUJE SIĘ CO TO JEST (NA OBRAZKU) A NASTĘPNIE SŁYSZY DZWIĘK JAKI TO WYDAJE. ZABAWKA JEST SUPER MOJA CÓRECZKA JĄ UWIELBIA.

Gość mmm**
problem w tym ze moj synek bardzo szybko się nudzi zabawkami nie chcę wydac pieniędzy na coś co za kilka dni pójdzie w kąt, myslę o zabawce edukacyjnej macie może jakieś sprawdzone pomysły?? huśtawka odpada bo nie lubi się huśtać:( a zabawkę z odgłosami zwierząt już ma:( .Chcę wydać około 100zł.

Gość mmm**
Do "Też mama": ja doskonale znam moje dziecko i dlatego wiem czego napewno nie kupię, chyba dawno nie byłaś w sklepie z akcesoriami dla dzieciaczków albo zabawkowym, tyle tam tego ze nie wiadomo na co patrzeć za dużo jest rzeczy które mogłabym kupic dlatego nie moge się zdecydować.

A co powiesz na jeździk? Ja kupiłam mojego synkowi i pomimo, że ma już dwa latka to nie rozstaje się z nim na krok. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Jestem pewna, że maluszek będzie bardzo zadowolony z prezentu.