Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretka_m

skromne przyjęcia weselne

Polecane posty

Ja tez jestem za takimi małymi przyjęciami weselnymi :) jest to wspaniały klimat.Oczywiście jeśli ktoś marzy o dużej imprezie + ma duża rodzinę ,to też jest miło :) JA ze swoim chłopakiem założyliśmy zespolik i gramy właśnie na takich małych przyjęciach weselnych.Obydwoje kochamy muzykę i gramy dla przyjemności ,a nie dla pieniędzy .Grając na takich małych przyjęciach(czasami nawet tylko 30 osób) zauważyliśmy ,że ludzie na prawdę wspaniale się bawią.Oczywiście nie jest czasami łatwo rozkręcić tak nieliczna grupę ,ale pierwsze toasty ,a później biesiada za stołami i wszyscy już się bawią na całego.Jest jeszcze coś niesamowitego,kiedy sie gra na takich kameralnych przyjęciach weselnych....Ci wszyscy ludzie traktują nas jak rodzinę,to jest bardzo miłe.....

Jeśli chcecie zorganizować małe przyjęcie weselne w Krakowie i szukacie odpowiedniego miejsca, to polecam serwis www.GdzieWesele.pl/Krakow/ wystarczy tylko wpisać ilość miejsc w wyszukiwarce i wyświetlą się Wam wszystkie lokale spełniające Wasze wymagania. Znajdziecie tam szczegółowe opisy lokali, ich zdjęcia, a także opinie klientów, którzy najlepiej orientują się, czy dany lokal jest godny polecenia. W razie potrzeby znajdziecie także dane teleadresowe, dzięki czemu w szybki i łatwy sposób skontaktujecie się z lokalem.

Gość Jan Paweł Drógi
SKROMNE WESELE? papież wasz tego zakazuje, to niekatolickie. Nic tak nie cementuje związku jak soczysty kredyt na pierdoły.

Gość kwiat.uszek
Ja mialam slub w 2009 roku, skromny ale mimo wszystko wyszo 70 osob z mojej i meza rodziny. Suknie mialam ecri, slub w kosciele - konkordatowy. Czy zaluje?? NIe, nie zaluje aczkolwiek szkoda kasy na jedna noc. U mnie niestety nie dalo sie ukrocic towarzystwa, aczkolwiek dalszej rodziny nie zapraszalam....

Gość Manin
lepsze skromne przyjęcie weselne z zabawą bez wódki i poprawin pobawić się od 15 do 23 i każde do domu

Gość jak to wygląda
Hej wszystkim planujemy zrobić małe przyjęcie tak na 40 osób czy ktoś był na takim przyjęciu jak to wygląda i jaki to jest koszt. jak zrobić by przyjęcie było fajne nie tylko dla nas ale tez dla gości

Gość Alina34-al
da sie oszczedzic wynajmujac dobrze mała sale zobacz na http://www.e-konferencje.pl te obiekty również wynajmują sale na wesela

Gość cóż biedniejszych nie stać
nawet na tę jedyną noc w życiu.........ale uwierzcie,nie ma nic piękniejszego po latach jak pamiątki po pięknym weselu i wspomnienia, na imprezy skromne to chodzę kilka razy do roku np urodziny ,a ślub to jest jednak coś wyjątkowego

Gość gość
A czy ktoś może mi polecić jakieś miłe miejsce w okolicach Świdnika?

Gość gość
A ktoś może robił w zajezdzie u hermanów pod Olsztynem?

Gość gość
Jakbym miał jakiś jeden konkretny lokal polecać to może Orbit (www.orbit.krakow.pl). Jadam tu od lat i cały czas trzymają poziom. Jedzenie zawsze jest świeże, dobrze doprawione, a obsługa bardzo sprawna i pomocna.

Gość gość
Ja miałam skromne wesele na trzydzieści kilka osób, ale było super, robiliśmy je pod Ciechanowem w http://zakatek-smaku.pl/ fajne miejsce, ale wlasnie przystosowane raczej na mniejsze przyjecia weselne. Cenowo wyszlo nam ok.,a jedzenie było na prawde smaczne pyszne miesa, zwłaszcza kaczka, poledwica, wszystko ustalaliśmy z zakątkiem, bardzo sympatyczni ludzie

Gość klaudiakurpa
my mielimy wesele w Hotelu Sitarska w Biłgoraju, www.sitarska.pl baaardzo fajny lokal i obsługa, polecam osobom z regionu

Gość gość
skromne przyjecie dla najblizszej rodziny bez min osob+ sala do białego rana za darmo. maks na 40 osob na sali + tance do 100 osób . mozliwe noclegi ceny za obiad od 30 pln. tak zw w 1000 mozna sie zmiescicd za całosc www.hotel-krasne.rzeszow.pl

Gość gość
Myślę, że jak to ma być skromne przyjęcie weselne to idealny do tego jest ten hotel http://www.bwkrakow.pl/bwoldtown/ mają ładną salę, dobre jedzenie i własny parking, co na pewno ułatwi, wszystkim tym, którzy przyjeżdżają samochodem.

Gość gość
Ja miałam przyjęcie weselne w ogrodzie, rozstawione były namioty, zamówiony catering od www.lasuch.waw.pl. Przyjęcie się udało, było bardzo fajnie

Gość gość
Dla nas nas na wesele gotowała znajoma kucharka a sprzęty wypożyczyliśmy od http://gastro4rent.pl/ Spokojnie wszystko można u nich dostać - garnki, porcelanę i szkło, patery, podgrzewacze itd. My braliśmy też stoły i krzesła.

Chociaż nie jest to bezpośrednio związane z wynajęciem sali, czy wyborem zespołu, to myślę, że moje doświadczenie może się przydać... Byłam już na kilku weselach w swoim życiu i z perspektywy gościa mogę naprawdę polecić imprezy z udziałem iluzjonistów. Nie wiąże się to z dużymi kosztami, a wychodzi naprawdę dobrze (kilka ciekawych propozycji jest np. tutaj: https://pokazy-iluzji.pl/iluzjonista-na-wesele/)

Gość bartsss
Wesele robiliśmy pod Jarocinem w Bryllandii i z tego co mówią tam goście to się udało ;) Ja z mężem byłam w takim stresie, że nieduże pamiętam, ale na pewno sam kontakt z zarządcą, czy potem już obsługą na weselu był bardzo pozytywny i sympatyczny. Cenowo też nie wyszło jakoś super drogo, biorąc pod uwagę, że salę mają bardzo elegancką, klimatyzowaną, świetnie urządzoną Myśmy zażyczyli sobie stoły okrągłe i to zdecydowanie zdało egzamin.

Gość opkkkk
Dobrym miejscem jak ktoś jest z Kalisza, Jarocina, Ostrowa, czy nawet Poznania jest Bryllandia. Wygodna lokalizacja na to, żeby dojechać, nocleg jest dostępny na miejscu w hotelu przy sali. Ja się tutaj ze swoją żoną i gośćmi bawiłem na początku roku i naprawdę wysoko oceniam obsługę. Menu skomponowali takie jak chcieliśmy, wszystko świeże, smaczne. Fakt, że może akurat za dużo nie jadłem, ale coś tam skubnąłem i było okej, zresztą ludzie też chwalili kuchnię.

Gość bbeeaa
Wybór sal jest duży, ale żeby już trafić na naprawdę fajną obsługę to wcale nie jest lekko. Sama jestem po 3 weselach przez ostatni rok i w sumie tylko w Bryllandii u kuzyna mi się podobało. Tutaj ludzie z obsługi rzeczywiście się starali, jedzenie podawane było na czas, nie czekało się długo na kolejne ciepłe przekąski, no i poza tym wszystko było bardzo smaczne. Jak normalnie dużo rzeczy mi nie smakuje, tak tutaj w ciągu jednej nocy zjadłam tygodniową rację swoją chyba ;) Dobrze, że można było te kalorie potem spalić na parkiecie.

Ja robiłam w małej, lokalnej restauracji. Było to przyjęcie na 30 osób, sama rodzina. Był też lokalny, ale bardzo dobry zespól muzyczny. Rodziny moja i męża bardzo szybko znalazły wspólny język i wszyscy się pięknie bawili i wyjeżdżali zadowoleni. Ślub był w czerwcu, pogoda dopisała, więc poprawiny odbyły się w naszym ogródku, zmieściliśmy się, od restauracji dostaliśmy całe pozostałe jedzenie, ciasta. Było super.

Gość gość
My mieliśmy dość skromne przyjęcie, na 30 osób, organizowaliśmy je w hotelu http://www.hotelsleep.pl/ we Wrocławiu. Wszystko z ich strony było dobrze zorganizowane, bardzo tam fajna atmosfera, miła obsługa, smaczne menu – pod każdym względem nam się podobało.

Gość gość
Zawsze można zorganizować trochę mniejsze wesele, na przykład na 80 osób i wtedy jest dużo taniej. My takie zorganizowalismy w Chacie z Zalipia w Sarnowie. Była z nami najbliższa rodzina, więc bawiliśmy się świetnie.

Gość yulca
Dokładnie, nie wiem co rozumiesz przez skromne ale faktycznie możesz ograniczyć liczbę gości itp. U nas było ok 200 osób ale wybraliśmy salę http://albizja.pl/ a tam mieści się ok 300 osób więc było dużo miejsca, fajna atmosfera, piękne nowoczesne wnętrza, jakbym miała raz jeszcze organizować wesele to tylko tam

Gość gość
Ja swoje wesele miałam w restauracji www.kameleonrestauracja.pl. Było ok 80 osób i wszyscy dobrze się bawili. Dużym plusem tego miejsca jest dobra lokalizacja i pyszne jedzenie.

Gość gość
U mnie na weselu było ok 50 osób. Także było skromnie ale wszyscy bawili się bardzo dobrze. Znalazłam bardzo fajną salę wraz z noclegami w Będzinie: www.hotel-anna.com.pl i szczerze mogę polecić.

Gość gość
My organizowaliśmy wesele w hotelu best western efekt express w krakowie. Mieliśmy 100 gości, a impreza nam się super udała.

Gość gość
My pobieramy sie za trzy tygodnie. Suknia piekna ksiezniczka, elegancka sala do polnocy, duzo jedzenia ( krewetki,'ryby, steki), fotograf i 12 osob zaproszonych. Nie ma kolezanek, najblizsza rodzina. Slub zagraniczny

Gość Marteczka991
Moje wesele było bardzo skromne, tylko ok. 30 osób - najbliższa rodzina i przyjaciele. Urządziliśmy przyjęcie w Warszawie, w restauracji Akademia. Było pięknie, obiad był pyszny a atmosfera bardzo elegancka i rodzinna. Lepiej bym sobie tego nie wymarzyła.