Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostro

NoVYNETTE czy ktoras z Was zazywala?

Polecane posty

Gość Andzelinka
Hej :) ja zazywam Novynette od listopada i jestem naprawde zadowolona. Krwawienia mi sie zmniejszyly i przynajmniej moje miesiaczki nie sa tak bolesne jak wczesniej. Teraz prawie nie czuje bolu :)

Gość bianka177
aa mi te tabletki nie służą

Gość bianka177
aa mi te tabletki nie służą

Dziewczyny! Dość długi czas brałam cyprest i czułam sie po nich super, to były tabl. stworzone dla mnie ale wczoraj poszłam do lekarza po recepte, a ten mi wypisał novynette,bo cyprest ma za duza dawke hormonów i nie mozna go zadlugo brać:/ Problem jest taki, że jestem teraz w trakcie 7-dniowej przerwy, dzis dostałam \'okres\' a w ulotce przeczytałam ze jak sie znienia tabl. to sie nie robi przerwy tylko bierze od razu novyn. , a ja juz jestem w trakcie przerwy... i co teraz wziąć 8 dnia jak normalnie czy dzis, czyli pierwszego dnia krawienia??!!

Dziewczyny! Dość długi czas brałam cyprest i czułam sie po nich super, to były tabl. stworzone dla mnie ale wczoraj poszłam do lekarza po recepte, a ten mi wypisał novynette,bo cyprest ma za duza dawke hormonów i nie mozna go zadlugo brać:/ Problem jest taki, że jestem teraz w trakcie 7-dniowej przerwy, dzis dostałam 'okres' a w ulotce przeczytałam ze jak sie znienia tabl. to sie nie robi przerwy tylko bierze od razu novyn. , a ja juz jestem w trakcie przerwy... i co teraz wziąć 8 dnia jak normalnie czy dzis, czyli pierwszego dnia krawienia??!!

Gość zanet14
dziewzyny jal biore novynette juz 2 lata wszystko bylo ok.jednak od 2 miesiecy przytylam az 10 kg siedze i sie zastanawiam czy to wlasnie nie z tych tabletek.Ze wzgledu na to ze te tabl. maja najmiej hormonow wiec wolalabym ich nie zmieniac.pomozcie co mam zrobic???

Gość majka_1984
Witajcie mam na zbyciu trzy opakowania NOVYNETTE... jeżeli ktoś jest zaitersowany to prosze o kontakt na e-mail.... posiadam paragon... a tabletki są ważne do maja 2011... a jedno opakowanie do wrzesnia 2011.... Mi już nie są potrzebne :|

Gość majka_1984
Witajcie.... Mam na zbyciu trzy opakowania NOVYNETTE 2 są wazne do maja 2011 a jedno do września 2011.... posiadam też paragon... Mnie już nie bedą potrzebne.... Prosze o kontakt e-mail

Gość majka_1984
Witajcie.... Mam na zbyciu trzy opakowania NOVYNETTE 2 są wazne do maja 2011 a jedno do września 2011.... posiadam też paragon... Mnie już nie bedą potrzebne.... Prosze o kontakt e-mail

Gość majka_1984

Gość majka_1984

Gość majka_1984

Gość jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
hej. ja biore te tabletki od 16 dni . dziś w nocy dostałam okres a opoprzedni skończył mi sie 9 dni temu. troche sie boje , to jest normalne???

Gość Avil
to nie jest okres, to krwawienie wywołane reakcją organizmu na tabletki, jezeli to cie niepokoi to skonsultuj sie z lekarzam

Gość katorgaa
jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj- a może dostałaś plamienia?? co się zdarza przy pierwszym opakowaniu prawie każdej z nas?? bo takie plamienia mogą być do 3 opakowania,bo to reakcja organizmu na nie.

Gość chudaaaa
ja zażywam novynette od bodajże 10 dni i nie narzekam. ochote na sex mam chyba jeszcze wieksza nim zażywałam owe tabletki. narazie nie czuje skutków ubocznych i mam nadzieje, że tak będzie zawsze ;) pozdrawiam, dziewczyny ;)

Gość chudaaaa
ja zażywam novynette od bodajże 10 dni i nie narzekam. ochote na sex mam chyba jeszcze wieksza nim zażywałam owe tabletki. narazie nie czuje skutków ubocznych i mam nadzieje, że tak będzie zawsze ;) pozdrawiam, dziewczyny ;)

Gość PinkCarnation
Witam. Moja opinia co do novynette jest bardzo pozytywna, choc musze przyznac, ze przy pierwszej tabletce miałam stan depresyjny i byłam bardzo senna, drugiego dnia natomiast niesamowity agresor, ale teraz jest juz wszystko wporządku. Dodam jeszcze, ze piersi sie powiekszaja ;p

Gość małastara
hej :D Biorę te tabletki od 3 lat. Są świetne. Miesiączki trwają krotko, nic nie boli, piersi trochę mi urosły, ale tylko trochę :D Nie przytyłam ani grama, a nawet schudłam :D Same zalety- chociaż mi się obniżyła ochota na sex- może to wynik długotrwałego brania. Teraz jestem po 3 miesiącach przerwy, więc liczę na to, że będzie fajnie ;] Do tego są stosunkowo tanie. Wiele moich koleżanek stosowało inne tabletki, np. Jasminum, ale i tak wróciły do Novynette. Pozdrawiam :*

Gość brunetka88
dziś w nocy zmiana czasu i to własnie dzis mam wziąść 1 tabletke z 2 opakowania. Mogę ja wziąś po staremu o 21:30 czy lepiej o 22:30?

Gość brunetka88
dziś w nocy zmiana czasu i to własnie dzis mam wziąść 1 tabletke z 2 opakowania. Mogę ja wziąś po staremu o 21:30 czy lepiej o 22:30?

Gość justysssss
Wiam was :) mam takie pytanie novynette to moje pierwsze tabletkii wiec narazi nie bardzo moge cos na ich temat powiedziec ::) ale chcialabym wiedziec jedna rzecz wiadomo czasami zdarzaja sie imprezy i jest alkohol czy te tabletki maja wtedy normale dzialanie?

Gość Avil
Pi pierwsze zmiana czasu była z 2 na 3, wiec tabletke mogłaś wziąśc po staremu, ale nie musisz brac opakowania 2 o tej samej h co pierwsze brałaś, mozesz sobie zmienic. Picie alkoholu nie jest wskazane, trzeba odczekac pare h. Dlatego ja np. biore o 11:30, można sie wyspać i spokojnie moge wieczorem sie napic:)

Gość m-ilka
hej, mam pytanko. biorę tabletki juz9dzień i o ile fizyczne skutki uboczne mnie nie martwią(mam małe plamienia, trochę boli mnie brzuch...) to psychiczne wyprowadzają mnie z równowagi. zrobiłam się okropnie drażliwa,łatwizną jest doprowadzenie mnie do wściekłosci albo do łez. czy wy też tak miałyście? myślicie że to minie? bo długo tak nie wytrzymam...

Gość m-ilka
hej, mam pytanko. biorę tabletki juz9dzień i o ile fizyczne skutki uboczne mnie nie martwią(mam małe plamienia, trochę boli mnie brzuch...) to psychiczne wyprowadzają mnie z równowagi. zrobiłam się okropnie drażliwa,łatwizną jest doprowadzenie mnie do wściekłosci albo do łez. czy wy też tak miałyście? myślicie że to minie? bo długo tak nie wytrzymam...

Gość sylvucha
Hej, ja brałam novynette ponad 2 lata i jeśli chodzi o stan psychiczny to też nie było najlepiej ale tylko na początku. Potem się uspokoiło, potem = po około 2 miesiącach. Plamienia i takie tam też miałam z tego co pamiętam. Nie biorę tabl. od stycznia 2008 i dopiero wtedy zaczęłam mieć problemy z miesiączką. Na poczatku myslałam że to po "odstawieniu" ale teraz okazało się że to moje jajniki nie pracują prawidłowo:( ale to chyba nie od tabletek, nie wiem jaka jest przyczyna. W każdym razie nie wracam do tabletek bo chcę mieć dzidzię i leczę się ale już nie tabl anty a duphastonem i już teraz mam regularnie. Wracając do tabletek, podczas ich zażywania nie miałam oprócz plamień innych problemów.

Gość sylvucha
Hej, ja brałam novynette ponad 2 lata i jeśli chodzi o stan psychiczny to też nie było najlepiej ale tylko na początku. Potem się uspokoiło, potem = po około 2 miesiącach. Plamienia i takie tam też miałam z tego co pamiętam. Nie biorę tabl. od stycznia 2008 i dopiero wtedy zaczęłam mieć problemy z miesiączką. Na poczatku myslałam że to po "odstawieniu" ale teraz okazało się że to moje jajniki nie pracują prawidłowo:( ale to chyba nie od tabletek, nie wiem jaka jest przyczyna. W każdym razie nie wracam do tabletek bo chcę mieć dzidzię i leczę się ale już nie tabl anty a duphastonem i już teraz mam regularnie. Wracając do tabletek, podczas ich zażywania nie miałam oprócz plamień innych problemów.

Gość sylvucha

Gość lucy2
MAM PYTANIE. BIORĘ TABLETKI O GODZINIE 22 CZY PO 7 DNIOWEJ PRZERWIE MOGĘ BRAĆ RANO OK.8 CZY NADAL MUSZĘ BRAĆ O 22

w sobotę zacznę pierwsze opakowanie Novynette, do teraz brałam 7 opak Yasminelle ale fatalnie psychicznie się po nich czuję: nerwy, depresje, istny szał i dr przepisał mi Novynette. Ale... jak czytam że po nich jeszcze bardziej palma odbija to nie wiem czemu mi je zapisał... aż jestem zła bo mąż mnie przekonał żeby je wykupić... bo już chciałam w ogóle zrezygnować z tabletek anty. Bo co mi po nich jak libido zerowe Doradźcie coś