Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertta

Prawa ciężarnych a chamstwo ludzi. Polacy gdzie wasza kultura?

Polecane posty

ty tez jestes wspaniała i zyczę ci abyś ten poród miała 10 minutowy albo i nawet krótszy.. a rodzisz z mężęm??

Ludzie ...masz absolutną rację :D:D:D:D Dla mnie życie to cud, niezależnie od tego, czy jest to życie kobiety ciężarnej czy matki czy też dziewczyny , która nie ma zamiaru mieć potomstwa...A największym cudem jest to, ile można się nauczyć, jeśli tylko tego się chce... Największym koszmarem i porażką jest chyba nieumiejętność wyciągania wniosków z sytuacji jakie niesie nam to życie... Ja na tym topiku nauczyłam się na pewno jednego...nie ważne jak bardzo się różnimy, ważne ,że potrafimy się szanować, nawet lubić. Dla mnie ten topik to pewne małe zwycięstwo kobiet...Okazuje się,że po pierwsze można mieć różne tematy do rozmowy, po drugie...tak różnowakie poglądy u każdej z nas...a my potrafimy z uśmiechem i przyjaźnie dyskutować.... Dzięki Wam kobietki za wszystko...pozdrawiam serdsecznie i mam nadzieję,że będziemy się tu długo spotykać, choćby po to,żeby powiedzić sobie co nowego u nas :D:D:D:D

Gość ludzie a ja sie dziwie
Anulko napisalas o latwym pierwszym porodzie, napisalas tez ze moge pytac:) jak mam watpliwosci, jesli moglabys zdradzic... czy masz budowe taka kobieca?? czy raczej waskie biodra?? Ja sie tak zastanawiam jak to ze mna bedzie, wiem, ze to wszystko wynika duzo pozniej i nie sposob pzrewidywac na przyszlosc, ale ja to taka pocieszna jestem, mam zbyt szybka akcje serca, wiec wiem, ze konsultacja i wspolraca z kardiologiem musi byc, poza tym sama mam dosc waskie biodra no i jeszcze ta krioterapia a wiem, ze czasem wplywa to na elastycznosc szyjki i tak sie wlasnie zastanawiam jak to bedzie kiedys... NIC TO POZDRAWIAM WAS BARDZO SERDECZNIE:) aha i dzieki za komplement:) zarumienilam sie;) BUZIAKI🌻

a jeszcze mam jedno pytanie do ciebie Anulko tylko nie bądź zła ale zastanawiam się od jakiego imienia wywodzi się Tusia???? czy to moze wymyslone przez ciebie????? aha i to co napisałaś o rozmowach między nami to 100% prawdy. Mimo ze ty będziesz rodziła juz 2 dziecko, ja nie wiem czy będę miała a Ludzie tez jeszcze nie ma to jakoś nie żremy się wzajemnie i nie licytujemy która jest lepsza:-)

Ludzie ja jestem bardzo drobną kobiecinką....mam 148 cm wzrostu i normalnie ważę ok 48-50 kg....hihihi:) Ale z tego co wiem, to u mnie jest szeroka miednica, i to jest chyba to, co mi pomaga....

Zgadzam się...:D;) Tusia to po prostu Wiktorka...tak sobie kiedyś do niej mówiłam Witusia i zostało Tusia....:D

heh Zgadzam sie;):):):):):) Macie kobietki absolutna racje... z reszta czlowiek otrzymal rozwiniety mozg i dar mowy wlasnie po to byc lepiej sie porozumiewac i zyc w sposob glebszy niz istoty nizsze:) napewno nikt dajac nam ten dar nie myslal o klotniach:) heh:) Anulko dzieki za odpowiedz;), male jest piekne;), jestem od CIEBIE duzo wyzsza:)ale to ajk widac tez jedna z roznic zupelnie nie pzreszkadzajacych:) Aha i jedno chcialam powieziec WAM kobietki:) Anulko, ZGADZAM SIE i O MAJN, jestem z WAS najmlodsza:) i naprawde niekiedy mozna spotkac sie z protekcjonalizmem wobec mlodszych:) U nas wiek nie gra zadnej roli, roznice wiekowe, roznice doswiadzcenia to nasze atuty i to mi sie podoba;) jest ciekawiej;:):):): BUZIAKI DLA WAS WIELKIE🌻❤️

Ludzie absolutna racja co do tego wieku.... Ja mam i młodszą ode mnie przyjaciółkę i kilka koleżanek , które są ode mnie dużo starsze, jedna ma ponad 50 lat, a rozumiemy się doskonale, choć poglądami na życie bardzo się różnimy.... Ja je ogromnie cenię i szanuję....Więc myślę,że wiek, nie ma tak wielkiego znaczenia ....

Gość edzio fredzio
podoba mi się nastrój tego topiku podtrzymywany przez niektórych mądrych ludzi !! ja tylko przypominam: dziewczyna ma być zgrabna, a ciężąrówa taką nie jest, więc analogicznie nie jest dziewczyną / mężczyzna też nie jest a więc kim ? - NIKIM, śmieciem, knurem rozpłodowym, maciorą ....itd. i nie złożeczcie porabane mamole komuś kto jest mądry i bez dzieci złego porodu, bo to smieszne ale czy m. in. ograniczona anulka i in. to zrozumie ?- nie

Ech czlowieku, zalozmy ze ANIA jest brzydka hipotetycznie, z czym sie nie zgadzam, to po co to mowisz. Jesli tak uwazasz, to ciesz sie swoja uroda bo to najwyrazniej twoj najwiekszy atut, nie doluj "brzydszych" i idz spac..... ANULKO trzymaj sie cieplutko, ZGADZAM SIE i O MAJN GOD:) ja chyba uciekam spac;) posylam WAM cieplutkie pozdrowionka;) JESTESCIE THEBESCIAKI:)

I ja też spylam pod prysznik....bo z Wami milutko porozmawialam...a burakki lubię...ale na talerzu....bo te tutaj, to nawet czytać nie potrafią.... Buziaczki dla Was kobietki....trzymajcie się cieplutko 👄 A uroda...względna rzecz i bardzo przemijająca ;)

Edzio wkurzasz mnie!!!! nie powiem ze jestes chamski itd, powiem ci, ze jestes nudny, naprawde nie masz nic do powiedzenia, bo za kazdym razem jak sie pojawiasz to mowisz to samo.... o wartosci czlowieka naprawde swiadczy jego wnetrze, ktore tym bardziej widac tutaj na necie, gdyz powierzchownosci nie widzimy... o kurcze edzio... nie widze cie.... pustka... DOBRANOC KOBIETKI:)

edzio fredzio skoro Anulka rodzi i to jest według ciebie takie obijanie i nic nie robienie i wogóle proste to chyba nie wiesz człowieku jak poród wygląda............ Ludzie - leć ja tez zarz lece dobranoc

Gość fredzio edzio
pewnie, że to nic takiego ! bo KTO JEJ KAZAŁ ? jak jest cichodajka, to teraz kara :-)))))))

No rzeczywiście pustka w głowie i nawet sieczki nie ma....Brak mi kategorii dla takiej buraczerii.... Ale przynajmniej mam ubaw po pachy....po prostu mi wesolo, jak widzę taką indolencję umysłową...buachacha....to ja idę się położyć....albo nie poczekam na kolejny bardzo monotematyczny post buraczka - edziaczka ;) Muszę przyznać,że pomagasz mi edzio rodzić...z uśmiechem ....

O przykro ...stchórzył...hehehe..... Dobrej nocki wszystkim 🌻 Dr.Hanibal....pozdrowionka z Kraka;) pożywnej kolacji....

KUrcze. Taka fajna dyskusja sie toczyła, a ja w tym czasie spalam :( Niestety wczoraj bylam totalnie ywczeroana, a do tego musze wstawac z kurami :( ANULKA. Nie przemuj sie takimi odzywkami. Poprostu komus sie nudzi w domu i tyle. Ci ludzie na pewno tak nie mysla, bo nie wierze, zeby ktos mogl z premedytacja wypisywac takie rzeczy. Moze sam jest bezplodny i stad w nim tyle zlosci. Ja ide sie ubierac do pracki a wam zycze młego dzionka 🌼 👄 Papapapapa

Hej KOBIETKI:):):):) Witam WAS serdecznie:) i zycze milego dnia, slonecznego i usmiechnietego:) Biedactwo, tak wczesnie musi wstawac...Nic sie nie martw jeszcze sobie poplotkujemy::):):):) POZDROWIONKA DLA:) Anulki;) O MAJN GOD:) ZGADZAM SIE:) buziaki;)🌻🌻🌻

Wszystkie buraki ktore non stop gadaja ze to kara. No coz wcale sie nie dziwie ze dla Waszych matek jestescie kara. jak na was popatrza to pewnie maja zal ze was nie wyskrobaly i ze musialy przechodzic przez ciaze i porod po to by takie COS wychowac.

No Anulka, to termin juz blisko :):):) mam nadzieje ze wszystko bedzie okej :):) . A do burakow. jestescie jak proznia, nie widac was :P

Witam wszystkie kobietki!!!!! Też życzę miłego dnia......:-) a ci co gadają że to kara hmmmmmmmm... chyba wiem dlaczego tak jest. Moga tak myśleć bo dla człowieka postronnego, nie czującego pociągu że tak powiem do macieżyństwa ciąża może kojarzyć się z koszmarem wymiotów, złego samopoczucia, z porodem który jest przecież ogromnym bólem itd - takie osoby nie zauważają tego że urodzi się nowy człowiek który jest częścią nas - takie jest moje zdanie.......

Witajcie kochane :D:D:D:D Ja jeszcze calutka ....wpadłam się przywitać...i lecę do sklepu , a potem prasowanko, bo dostałam wczoraj pieluszki.... Dziewczyny, ja się absolutnie buraczanymi tekstami nie przejmuję...czasem bywam złośliwa i odpowiadam na nie, ale to kwestia humorku ...a nie ogólnego podejścia do sprawy ;) Casem i ja lubię komuś dopiec...nie jest to chwalebne, ale cóż jestem, tylko człowiekiem.... Odezwę się kiedy wrócę ❤️

Hihihih...jak zwykle uwagi masz celne Dr.Hanibal...ale dobrze,że jesteś i sprawujesz tu \"naturalną\" kontrolę...:D:D:D:D

Witajcie!! Drogi Hanibalu!! nie zgadzam sie z TOBA:)hormonki naturalne:) ma kazda kobietka:) np ja;) nie tylko panie rodzace i nie tylko syntetyczne u pan zazywajacych tabletki:) jak cie lubie;) tak doksztalc sie medycznie:)

Hanibalku, czy Ty nie masz czasem jakiegos lekkiego zboczenia ciazowego:) pragne nadmienic, ze ciaza wlasnie nazywa sie stanem odmiennym:) heh, ja mam stezenia w ilosci jak najbardziej wlasciwej:) POZDRAWIAM:)

rozumiem o co Ci chodzi, Ty chyba nie rozumiesz mnie:)

Gość nie lubie chamstwa
trafifes jak kula w plot, nie jestem eks zona, nie pobieram alimentow od nikogo. Po prostu: nie lubie chamstwa i nie wazne przeciw komu jest skierowane :/