Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertta

Prawa ciężarnych a chamstwo ludzi. Polacy gdzie wasza kultura?

Polecane posty

Gość
wiec nie pogadamy O matko głęboka

Gość znieczulica społeczna

Gość o matko...
A ja lubie ZOO. I w ciązy moze nie 10 godzin ale 4 dobre łaziłam z męzem i z dzieckiem. I nie wymagałam od nikogo poprawki na swój stan zdrowia. Zrozumcie to w końcu - każdy i każda z nas jest inna!!!!

Gość
O matko jestes Polką i tytuł cie nie drazni? Tam napisała jedna paniusia do wszystkich Polaków! Ja tez nie wydziwiałam w ciazy a mnie \"boli\" ten tytuł uogólniajacy wszystkich w tym ciebie i mnie

Gość
moze powinnas poczytac 14 strone aby zmienic poglady na ten temat ?

o matko... ale nie zauwazylas ze mi karza milczec??? :D bo temat zalozyla dziwczyna ktora ma pretensje do chamskich ludzi. Ale nie wszystkie ciezarne zle sie czuja a nie wszyscy polacy sa chamscy. wiec tu toczy sie walka o dobre zdanie o polakach. wiec net-ar, kindzia prowokuja te ciezarne ktore uwazaja ze temat topiki i idea jest sluszna i to z nimi chca rozmawiac :D a pozatym, te ciezarne ktore denerwuja sie czytajac to powinny sobie odpuscic bo nie warto dodawac sobie nowych problemow;) Mi ktos tu - wlasnie na tym temacie- uswiadomil ze to wszystko powinno byc zabawa i luzna zabawa i dzieki tej osobie luzno podchodze do tematow w kafe!!! DZIEKI NET_AR 👄 !!!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich

Gość o matko...
Znajoma....."xxxxx prowokuja te ciezarne ktore uwazaja ze temat topiki i idea jest sluszna i to z nimi chca rozmawiac" I to ciebie bawi? I to uwazasz za słuszne? I pod tym sie podpisujesz? Pod prowokowaniem, jak sama napisałaś? Matko, ludzie czy wy naprawde istniejecie? Co was w życiu tak mocno skrzywdziło, że dzisiaj szukacie słabszych aby krzywdzic?

chodzi mi o to ze ci co dadza sie sprowokowac - biora to na powaznie. jak znajdzies kilkanascie stron wczesniej moje wypowiedzi to zrozumiesz. bylam jedna z tych osob ktore tu walczyly. zazarcie walczylam z net-ar i kindzia:) i po co? niewarto!!! zrozumialam pozniej!!! moim zdaniem temat jest zle zbudowany- wiec cala idee uwazam za smieszna!! powiedz mi o jakie prawa chodzi??? przepuszczanie w kolejkach? ustepowanie miejsc??? jestem w 8 mc ciazy i rzadko spotykam sie z uprzejmoscia ludzi. Ale juz wiem ze nie moge nazywac ich chamskimi!!! Istnieje kodeks praw ciezarnych??? jesli tak to dlaczego my ciezarne nie skarzymy malo uprzejmych ludzi???

Gość o matko...
Znajoma nie wiem o jakie prawa sie tu bijecie. Wiem jedno - jestescie śmieszne. I wy i takie net-ary i inne gów**. Jak ja byłam w ciązy to żadnen cham z gatunku net-aru nie był w stanie mnie tknąc - pilnowałam tego i ja i mój mąz! A Wy się dajecie wrabiać jakiejśc idiotce! Przecież to szkoda słów na takie badziewie, kłamiące na każym kroku! Przecież taki net-ar to nic nie warte gów*** netowe, po co się denerwujecie nią? Jej tylko o to chodzi - zdenerwować was, doprowadzić do nerwów. Wasza sprawa!

Gość
jak ma razie to tylko ty* o matko* sie denerwujesz Znajoma ❤️my juz wiemy co piszczy w trawie:))

Gość o matko...
I znowu ci sie tylko cos wydaje biedna net-ar :D

O MATKO hi hi hi sama sie zlapalas w wlasne sidla :P Gownem mozesz nazywac siebie do lusterka,a ja sobie nie zycze obrazania tu kogokolwiek na forum.Skoro jestes taka zdegustowana naszymi rozmowami to zawsze mozesz zwinac zagle.Nikt plakac nie bedzie. NETAR milego weekendu ZNAJOMA czy Ty wiesz ze ja tez pochodze z Krakowa?? Zlapie Cie tam kiedys ;) ........ i umowimy sie na kawe.Ty ciezarna i ja chamica :)

HANNACH dawno nie slyszalam czegos tak modrego !ZNAJOMA milcz ;) Fajnie ze chodza po tym padole kobitki ktore sa w ciazy a nie uwazaja sie za osmy cod swiata.Gdyby bylo iwecej takich kobiet jak Ty nie miala bym co robic wieczorami za kompem ;)

68 stron BO TAK :) i jak tu przegadac do rozsadku??? Jak by taka mila ciezarna jak Ty turlala sie do mojego sklepu to bym poczekala z zamknieciem.Ale jak by turlala sie ta BO TAK to bym trzasnela drzwiami przed nosem

Gość o matko...
Channah prawie jak jak ja, tylko grzeczniej to wyraziłaś. Mnie zbluzgano, Ty jesteś bohaterka!!!!! Na net-ar nie najedz to dalej bohaterka zostaniesz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A net-ar jak byla gow*** tak jest nadal :D :D :D :D :D To moje zdanie i zadna z was nie zakaze wyrazania mi go!!!! :D :D :D

Gość najlepiej
nie siedzcie w ciazy tyle przed kompem lepiej

Gość Asu
A ja uważam, że w ciąży chodzicie na własne życzenie - wiec dlaczego ja mam was przepuszczać w kolejce czy ustepować miejsca? Chcecie, to macie. Nie jesteście chore.

Gość w sumie tak inwalida co skoczy
na główkę do płytkiej wody....też zrobił to na własne zyczenie...postuluje absolutnie nie udostępniać mu miejsca parkingowego dla inwalidów przed hipermerketem.... chciał to ma.... ja też mam prawo parkować blisko wejścia!!!!

O MATKO CHANNACHA nie jest bohaterka tylko kobieta w ciazy,ktora wie jak postepowac z ludzmi zeby byli zyczliwi.Natomiast ty jestes krzykaczka,ktora ma niewiele do powiedzenia,tylko duza gebe.I wlasnie dla ciebie strzelila bym drzwiami przed nosem.Bo jedz nie lubie.ASU dobrze napisala o takich jak ty

Gość Asu
Inwalida to zupełnie co innego. Inwalidztwa nie możesz wybrać ani przewidzieć czy zaplanować. Poza tym - inwalidą pozostajesz, nie przejdzie Ci ani nie minie po kilku miesiacach, nie mozesz zmusic swego ciałą do wysiłku albo przemoc sie i coś zrobic, bo zachcesz i sie uprzesz. To dwie rózne sprawy, nie łacz ich ze sobą.

Gość w sumie tak inwalida co skoczy
nie rozumiem jak ciężarna, np na podtrzymaniu.... ma się przemóc? i dlaczego ciągle myślicie tylko o sobie, ja bym to, ja bym tamto, ja mam prawo itd owszem wszyscy mamy równe prawa.... nie bierzecie pod uwagę, że taka ciężarna może mieć gorszy dzień, złe samopoczucie spowodowane swoim stanem i jest nerwowa.... może nawet nie miła..... ale nie do końca świadomie.... czy tak ciężko to zrozumieć? nie jesteśmy jakimiś robotami, tylko ludźmi wszyscy mamy wady i musimy jakoś razem funkcjonować w społeczeństwie.... a podobno.... ustępuje ten mądrzejszy ;)

Gość Asu
Na podtrzymaniu to sie nie chodzi załatwiac tylko sie leży w łozku, a nierzadko pod kroplówką. A w ciąże pakujesz sie sama - wiesz, co bedzie. I to Twoja sprawa, nie moja. Dlaczego mam Ci ustepować, skoro sama chciałas?

Gość w sumie tak inwalida co skoc
czyli jak zobaczę że rozwaliłaś auto na drzewie, bo za szybko jechałaś.... to nie muszę ci pomagać? dzwonić po karetkę? ja się spieszę, radź sobie sama skoro sama się w to wpakowałaś!!!! chciałam tylko uświadomić, że życie w społeczeństwie polega na ustępowaniu i pomaganiu sobie.... nawet jak ktoś "wpakował" się w coś na własne życzenie....

Gość o matko...
KINDZIA Kiedy ja w ciazy bylam to moglabys sobie strzelic w glowe drzwiami :D Moj maz by ci w zyciu na chamskie zagrywki nie pozwolil bo zawsze okok mnie byl, kiedy bylam w miejscach gdzie chamstwo i prostactwo w typie net-ar :D moglo sie znalezc. Ja mam dobrze! A dzisiaj z chamkami sama daje sobie rade!

Gość Asu
Jak sie rozwale, bo za szybko jechałam to nie musisz mi pomagac. Naprawde. A jak chcesz dziecko, to cierp! Matki Polki maja w nosie społeczenstwo, a ja mam sie nimi przejmowac? PHi!

Gość
O matko ja tez cie lubie!!!! Masz piane na ustach .Wyluzuj bo zejdziesz z tego swiata na zawał !

\"nie rozumiem jak ciężarna, np na podtrzymaniu.... ma się przemóc? \" Jak jest na podtrzymaniu to nie lazi po sklepach. POrownanie inwalidy czy starszych osob do kobiet w ciazy jest bardzo glupie i nieprzemyslane