Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera111

STOSOWANIE KREMÓW DEPILACYJNYCH W CIĄŻY

Polecane posty

Gość wera111

Stosuję różne kremy depilacyjne do nóg (o silnym działaniu). Przeważnie gdy smaruję nogi, pochylam się i przypadkowo zostaje też posarowane podbrzusze. Zastanawiam się czy te kremy mają wpływ na dziecko. Co Wy o tym myślicie? Jakie stosujecie kemy depilacyjne?

Gość zzarass
Ja stosowałam podczas ciąży różnych firm kremy depilacyjne. Też nieraz zostało wysmarowane podbrzusze. Dziecko urodziło się zdrowe.

Ja stosowałam takie kremy na nogi. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Wszystko było w najlepszym porządku z ciążą i z dzidziusiem. Jeżeli masz potrzebę używania kremu do depilacji to polecam właśnie ten.

Gość gość
KVRVVVO y****a w dvpę przestań spamować tym cozagóownem!!! :oKVRVVVO y****a w dvpę przestań spamować tym cozagóownem!!! :oKVRVVVO y****a w dvpę przestań spamować tym cozagóownem!!! :oKVRVVVO y****a w dvpę przestań spamować tym cozagóownem!!! :oKVRVVVO y****a w dvpę przestań spamować tym cozagóownem!!! :oKVRVVVO y****a w dvpę przestań spamować tym cozagóownem!!! :oKVRVVVO y****a w dvpę przestań spamować tym cozagóownem!!! :oKVRVVVO y****a w dvpę przestań spamować tym cozagóownem!!! :oKVRVVVO y****a w dvpę przestań spamować tym cozagóownem!!! :oKVRVVVO y****a w dvpę przestań spamować tym cozagóownem!!! :oKVRVVVO y****a w dvpę przestań spamować tym cozagóownem!!! :oKVRVVVO y****a w dvpę przestań spamować tym cozagóownem!!! :oKVRVVVO y****a w dvpę przestań spamować tym cozagóownem!!! :o