Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama chrzestna

Prezent na pierwsze urodzinki

Polecane posty

Gość mama chrzestna

Nie mam własnych dzieci, zupełnie nie wiem co moge kupić dziewczynce na pierwsze urodziny? Bardzo byłabym wdzięczna za jakieś podpowiedzi :D

najlepiej jakas zabawke rozwijajaca motoryke - chicco maja swietne zabaweczki z przyciskami w ksztalcie zwierzatek, ktore po nacisnieciu imituja ich glosy. Ni kupuj ciuszkow bo robisz prezent matce - dziecko i tak nie zrozumie a jest mu zupelnie obojetne czy sweterek bedzie rozowy w zielone gwiazdki czy niebieski. Kasa tez nie jest dobrym pomyslem - chyba ze rodzice sobie tego zycza bo np maja otwarty jakis rachunek lub polise dla dziecka.

Gość prezenty uwielbiam
wibrator - niech się uczy samozadowolenia....... albo.... środek nawilżający do pochwy - pewno ma suchą

Gość mama chrzestna
dziękuję za rady, ubranka to już babcie nakupują zapewne :) porozglądam się za zabawkami odpowiednimi dla tego wieku. W sklepie chyba będą wiedziały co można takiemu dziecku kupić a czego nie? jeśli macie jakieś jeszcze propozycję to bradzo proszę piszcie

Gość zzorientuj się
najlepiej czego nie ma twoja chrześnica i wtedy kup. wszystko zależy od kasy ile chcesz/możesz przeznaczyć, bo kupować badziewie to lepiej wcale - takie jest moje zdanie. na roczek można kupić taki pojazd ,gdzie dziecko siada i się nóżkami odpycha, albo wózek spacerówkę dla lalek

A co powiesz na fajną kuchnie zw wszystkimi niezbędnymi naczyniami? Myślę, że Twoja córeczka się ucieszy i będzie jej używała kilka lat. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Koniecznie zapoznaj się z ofertą.