Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwaaaaaaaaaaaaaa

jestem w 4 tygodniu ciązy

Polecane posty

Gość szczesliwaaaaaaaaaaaaaa

właśnie wróciłam od ginekologa i powiedział, że spodziweam sie dziecka:) Od dawna z mężem staraliśmy się o maluszka... prawie 4 lata:) :) :) nie mogę uwierzyć we własne szczęscie :))

Gość babciae.
Życzę powodzenia :)Gratulacje Niedawno zostałam najszczęśliwszą babcią na świecie:)

Gość do szczesliwej
Az tak dlugo staraliscie sie?:-0 Zalamalas mnie :(

Gość szczesliwa.........
dlaczego Cie załamałam?? tez sie staracie o dziecko?? moze moge jakos pomóc??

Gość ja jestem w 7
ja jestem juz w 7!!:)najgorsze sa te wymioty poranne,a zwlaszcza takze jak jade samochodem,ale co tam 8 miesiecy szybko zleci:)pozdrawiam was serdecznie!!!

Szczęściara!!!! Gratulacje!!! Ja też się staram! P;owiec mi jeśli możesz dlaczego tak długo się staraliście??? aż 4 lata - moim zdaniem bardzo długo!!!

Gość MARLA
Hej Wam przyszle Mamusie;) Jestem w początku 9 tyg.Ciągle wymiotuję,mam mdłości i okropny nadmiar śliny!Poza tym wszystkie możliwe objawy ciąży łacznie z pobolewaniem w podbrzuszu i przekrwionymi i pękającymi naczynkami:|Poradźcie proszę jakie witaminy będą dla mnie najlepsze bez ryzyka zwrotu a czasie wymiotówPozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi i propozycje!

Gość czesc marla
a byłas juz u lekarza?? porobiłas wyniki??? wiesz tak pytam, bo moj lekarz poweidzial mi ze po wynikarz dobierze mi witaminy, jakie powinnam brac. Lepiej sie zapytaj, bo mozesz pzredobrzec.Na pewno łykaj kwas foliowy!!!bardzo wazne,pozdrawiam!! ps. tez mam mdlosci:)

Gość MARLA
kWAS FOLIOWY ŁYKAŁAM JUŻ PRZED PLANOWANIEM DZIDZI;) Z PEWNOŚCIĄ ZAPYTAM DOKTORKA ALE CHCIAŁAM WIEDZIEĆ WASZĄ OPINIĘ!MOŻE MACIE JAKIEŚ SPRAWDZONE!bADANIA ROBIŁAM WSZYSTKO OK! CZEKAM TYLKO NA WYNIK TOKSOPLAZMOZY....BRRRYYYY!

Gość cd
jak mi pzrepisze to ci powiem jaki mam. narazie mam lykac no-spe na te uklucia brzuszne

Gość oczko25
wszystkim przyszłym mamą gratuluje Też z mężem staramy się o dziecko i na razie nic z tego i już się załamuję a jak zobaczyłam że można się starać 4 lata to kompletnie złapałam doła napiszcie dziewczyny czy są może wskazane jakieś konkretne pozycje albo też dodatkowe środki wspomagające zajście w ciąże . Pytam się was bo wam się przecież udało Jeszcze raz gratuluję

Bardzo gratuluje! I cieszę się Waszym szczęściem. Warto już teraz pomyśleć o wyprawce dla wyczekiwanego dzieciątka. Wszystkie niezbędne produkty dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Ceny okazyjne.

Gość gość
Ja mam rade dla tych ktore sie staraja od dluzszego czasu.Zmiencie diametralnie diete na zdrowa i powinno sie udac.U mnie zadziałało :-)