Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominisia1

POMOCY - CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

Gość sylweczka78
Witajcie dziewczyny. W tym miesiącu nie będę mamą. Jestem wściekła, zła i rozżalona. Mam takiego doła, że jedyne na co mam ochotę to ryczeć. Życzę Wam powodzenia. Obyście Wy miały więcej szczęścia. ;(

Gość pauly78
SYLWECZKA78 nie martw sie,nastepnym razem sie uda!!!bede trzymala kciuki. ja tez czekam na @ do piatku...i mam nadzieje,ze sie nie doczekam. tempka 37 caly czas! trzymaj sie

Gość sylweczka78
Dzięki Pauly78 Postaram się nie dołować. A Tobie życzę - dzidzi :)

Gość pauly78
nie dziekuje a Tobie radze wypic lampke dobrego wina.pomaga na smutek!!

Gość sylweczka78
Czerwone, półsłodkie - napijesz się ze mną? :)

Gość pauly78
BAAArdzo chetnie!! to ja mam przyjechac do Ciebie czy Ty do mnie? mieszkam w Rzymie..:-( ale ja dzisiaj na pewno sie napije winka,za Twoje zdrowie i dwie kreski tez!!

Gość sylweczka78
Ja do Ciebie i zabiorę męża kochającego Włochy jak swoją ukochaną ojczyznę

Gość pauly78
to zapraszam!!! tutj wina nie brakuje:-)

Gość sylweczka78
Dzięki - przyjadę i czekam na Twoje dobre wyniki. :)

Gość oli26
hej dziewczynki zrobiłam dziś 2 test ale zwykły ( 1 był ultraczuły) i nic nie pokazało - 1 krecha:( a potem byłam u gina po zwolnienie następne i mnie zbadał. powiedział że za krótki okres że dopiero po 2 tygodniach może określić ciążę. ale zobaczył czarną kropkę i się uśmiechnął i kazał być dobrej myśli ale nie potrafił powiedzieć co to jest.

Gość oli26
SYLWECZKA78 BARDZO BARDZO MI PRZYKRO !!!!!!!!!!!!! TRZYMAJ SIĘ Z MĘŻUSIEM A ZTYM WINKIE TO BARDZO DOBRY POMYSŁ

Gość pauly78
no ja wlasnie sacze winko.. Wasze zdrowie dziewczynki!!

Gość Obca_
Oli26 trzymam kciuki ,musi sie udac a ta kropeczka to pewnie juz fasoleczka:)

Gość pauly78
WITAJCIE DZIEWCZYNKI! milego dnia

Gość oli26
już nic nie rozumiem:/ wzięłam dziś ten wczorajszy test i znów widzę słabą kreskę!!!!!!!!!!!!!!!!! wczoraj nic nie było i schowałam go w ciemne miejsce i dziś chciałam go wyrzucić ale wzięłam go po światlo a tam coś prześwituje. ojej coraz bardziej się niecierpliwię. teraz mam zamiar powtórzyć test w piątek. wytrzymam dziewczynki??????

Gość oli26
ja również życzę miłego dzionka:)

Gość oli26
OBCA Dzięki za wsparcie Ty zawsze podnosisz mnie na duchu BUZIAKI DLA CIEBIE

Gość Obca_
Czesc kochane! Oli26---kurde nie wiem czy wytrzymasz bo znam siebie i wiem ze mogłaym testy robic codziennie,ale obie wiemy ze dla Twojego dobra poczekaj chwilke jeszcze,po co sie denerwowac,hhmmm ale co ja pisze jak tak czy tak bedziesz o tym myslała:P

ja wlasnie zaczynam staranka z mezusiem mamy juz 5letnia corcie mysle ze najwyzszy czas a tak naprawde to corcia mnie zmobilizowala bo kiedy nie jestesmy na zakupach to ona kupuje ubranka dla siostrzyczki haha slodka nie powodzonka dziewczyny bede na biezaco a teraz ide do pracki

Gość oli26
dziewczyny dziś miałam plamienie:( !!!!!!!!!! wróciłam z zakupów i na wkładce zauważyłam brązowe plamy. dzwoniłam do gina kazał mi się uspokoić i zrobić test w piątek. strasznie się boję

Dzien dobry!!!!!!!!!!!!!! Oli26----------zrob tak jak Ci powiedzial lekarz, czyli zrob test w piatek i nie denerwuj sie i nie boj...........:P bedzie dobrze, co ma byc to bedzie......👄 trzymam kciuki kochana, milego dnia... Iwa18--------witaj u nas 👄 Pauly78--------🌻 Obca------🌻 Sylweczka --------🌻 Anula S-----------🌻 Kakusia ---------🌻 Kwatolina-------👄 I dla wszystkich dziewczyn----------👄 i 🌻 U mnie dzis pogoda kiepska , strasznie pada deszcz i jest zimno , a mnie jak zwykle boli glowa.........:( Ide sobie zrobic kawke i cos przekasic, a pozniej leniuchowanie,,,,,, Zagladne pozniej, milego dnia wszystkim 🖐️

Gość pauly78
OLI26 Myszka 24 ma racje,nie denerwuj sie i zrob test w piatek.wszystko bedzie dobrze!trzymamy kciuki. u mnie dzisiaj 36st,ledwo zyje.piersi mam chyba w rozmiarze F! CZUJE,ZE NADCHODZI @ :-( POZDRAWIAM

Gość Obca_
Oli26 a moze zarodek sie zagniezdzał:)

Gość goska22
cześć ja też z meżem staramy się o dzidzie mam pcos 10 września ide na laparoskopie strasznie się boje ale mam nadzieje że to wkoncu pomoze jesli któraś przeszła to co ja niech da mi znać chce wiedzieć czy te zabiegi daja jakiś efekt.pozdrawiam

Gość Obca_
Dziewczyny dzis strasznie kłuje mnie w macicy i dole brzucha,ale nigdy takiego bolu nie miałam,czy ktoraj z mam miała moze takie objaw we wczesnej ciązy?Dodam ze test robiłam 6 dni przed terminem okresu i był negatywny,czy jednak są jakies szanse.Gdyby nie te bole w ogoe bym sie nie zastanawiała,ale są tak silne ze skręca mnie,i takich pred okresem nigdy nie miałam,@ ma byc 24

Gość goska22
cześć obca ja mam zawsze takie bole przy jajeczkowaniu

Gość Obca_
No tak, ale ja jestem 3 dni przed okresem i to nie jest jajeczkowanie.

Witam dziewczynki!!!! Wczoraj nie pisałam bo Sama mósiałam to przegryźć. Nie wiem co ma zrobić. Teraz nic już nie wiem. Nawet nie wiem czy już chcę aby w tym miesiącu się udało... Wczoraj byłam z mężem u lekarza. Od roku miał dziwne dolegliwości. Nikt nie wiedział co to jest aż wczoraj profesor powiedział, że mąż ma jakąż chorobę odzwierzęcą. Po ukąszeniu kleszcza, ale na Boga kleszcz ukąsił go 3 lata temu. Dziś miał badania na bolerioze, kleszczycęi coś tam jeszcze. Tak się boję..... A jeśli jestem wciązy czy to się nie odbije na dzidzi... A jak to bolerioza? Tego nie da się wyleczyć ....A jak nie będzie mógł mieć dzieci, bo o tym też słyszałam. Co ja mam teraz zrobić??????? Dziewczyny jak wiecie coś o takich przypadkach napiszcie proszę bo zwariuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość goska22
wiesz anula s ja kiedys mialam podejrzenie o chorobe odzwierzeca ale na szczescie zostalo to wykluczone ale jesli twoj maz cierpi na ta chorobe to slyszalam ze sa nikle szanse na to zeby mogl miec dzieci ale trzymam kciuki widze ze zadna z was niemiala tego co ja mam bo zadna mi nieodpisala szkoda jestem tu nowa i myslalam ze ktoras z was mnie pocieszy