PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 ja mam paluszki solone i czekolade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 No to właczyłam, słychac dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 To jak mam polewac druga kolejke?? A ty Olawd----nie wymiguj sie ze nie starczy tylko rob ze 3 blachy.....zeby kazdy choc po kawaleczku dostal.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Co to tam teraz nam grają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Smerfecia super....muzyczka gra ....jak ja lubie tanczyc....wiec na parkiecik zapraszamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 smerfetka__________ dobrze słychać tylko jeden głośnik coś trzeszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Widzisz te cholerne głosniki znów zawodzą, ale prosze spiewać też, to jeden głośnik wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 No myszka polewaj ......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 O teraz lepiej ------tylko jak spiewac to spiewc glosniej....lalalalalala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Moge jeszcze sreniczka, pyszny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Juz polewam ....Wszystkie mja napelnione kieliszki?? Jak tak to na zdrowie......Wasze zdrowie kochane siostrzyczki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 na zdrowie !!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 kurde myszka czego nie pijesz po całym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Zdrówko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 PaniMisiowa-------zakrztusilam sie ...nastepny wypije jednych tchem.... A ciekawe gdzie nasza Aneczka ----ominie ja taka impreza...Aneczkooooooo zapraszaamy na imprezke..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 dziewczynki meldować sie na baletach gdzie jest reszta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 No wlasnie czyzby wszystkie juz sie upily i spaly?/?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 misiaczek i Olawd pijcie, pijcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 No nie i znow stronka moja ...kurde ale ta 200 cos czuje ze juz nie bedzie nalezala do mnie ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 myszka _______ twoja stronka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Myszka nastepna str. moja , pamiętaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Dopily dziewczynki?? Moge polewac nastepna kolejke?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 myszka _____ polej znowu bo coś za dlugo kielszki stoją puste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Nie ma sprawy Smerfetko...200 stronka nalezy do Ciebie (mam taka nadzieje hihihih) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 pije pije wasze zdrówko!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Juz polewam.....upssss Smerfetko cos mi sie troche przelalo u ciebie ...to chyba na chlopaka....hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Wiec na zdrowie......dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Ojej mąż się ucieszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 To super Smerfecia:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Misiaczki nie kukaj, tylko bawić się z nami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach