Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Kurcze gdzie jesteście laski, czyżby wszystkie sie upiły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Ja jestem Smerfetko...i poporsze o tego murzynka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 chyba tylko ja jestem trzeźwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Proszę i polewanko znowu, nie przesadzamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 dziewczynki polewajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 o to chodzi zeby sie dobrze bawic a jak troche przesadzimy to co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Polewac?? Nie ma sprawy .....za zdrowko.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Tak Pani Misiowa pilnuj nas, bo my sie rozbestwiłysmy strasznie, ale to pierwsza nasz impreza, więc co tam, szalejemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 jak trzeba bede pilnowac kurde musimy czesto tak świetowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Misiaczku można poprosic o serniczka? Olawd jak tam piernik, robi się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 W razie czego PaniMisiowa nas na lozko polozy i bedziemy smacznie spac.... Chyba tylko we trzy wytrzymalysmy do konca tej imprezy,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 ja musze na chwile zmykam nakarmic Patrycje zaraz wracam z nowymi silami do tańczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 ja jestem tez caly czas , trzezwa bo musze za niedlugo jechac po meza , czekam tylko jak pusci mi pingla ze juz.. ale wznosze toast (herbatka) za nas wszystkie i za fasolki ktore BĘDĄ W TYM ROKU!!!!!!!!!!!!U KAZDEJ!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Dobrze PaniMisiowa-----to i my troszke odpoczniemy.....ufffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Olawd czyli znowu polewac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 JASNE!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 smerfetko-----biedni dzis Ci nasi mezowie jak nas zastana w takim stanie co???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 W takim razie polewam....na zdrowie....i nie krzyczcie na mnie ze znow stronka moja:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 dobra krzyczec na ciebie nie bede ale juz rezerwuje sobie 222stronke!!! i niech mi ktoras ja zabierze! nununu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 No komu mam polewac jak nikogo nie ma .....wszystkie juz pousypialy czy co??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Olawd oddaje Ci 222 stronke...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 misiaczki!!!!gdzie jestes ? opuszczasz kolejke - beda karniaczki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 to co myszka stronka tylko nasza?!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Jak lejecie to i ja nie pogardze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Tak jest:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczki95 Napisano Luty 5, 2008 oojoj sorki juz jestem ola polej mi karniaka:)) sorki ale moj wstal i przytaulanko bylo:))) ale juz jestm:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Jak lejecie to i ja nie pogardze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Nie Wasza stronka, nie nie. My tu bawimy sie a Misiaczki jeszcze męza dopadła, a nie próżnuje .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Dziewczyny wiecie co ja chyba mam juz dosc tego alkoholu....upssssssssss musze do lazienki...............bleeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Ale Wam moge polac......Lac dziewczynki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach