xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 25, 2008 Hej Asiulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 25, 2008 patinko kazda nawt slaba druga kreseczka oznacza :-D ale sie ciesze juz za ciebie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 25, 2008 no dobra...patinka juz , nastepna pewnie smerfetka , kto sie pisze na kolejna zaciazona??? jesli w tym miesiacu zaczniemy to w maju ja oglaszam dobre wiesci!! no kto nastepny??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 25, 2008 Ja idę nie długo sie wykapać,zrobić fryzurkę,bo idę na imieninki,to muszę jakoś wyglądać.A w sobotę idę na przyjecie ślubne,mam nadzieje ze będzie ciekawie,i znów idę sama,a myślałam ze mąż może przyjedzie,ale na razie jeszcze nie.I znów dziś sie na jem i w sobotę to samo,już mam dosyć jedzonka na jakiś czas.Musze jeszcze umówić sie na sobotę do fryzjera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 25, 2008 Olawd ja na razie nie,chociaż bardzo bym chciała Następna pewnie Ty będziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 25, 2008 Dobra uciekam,życzę miłego dnia Po ślubie wyśle Wam nowa foteczke,włosy ścięłam.Pozdrawiam i buziaczki,pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 25, 2008 Uciekam bo nikogo z dziewczyn nie ma,a nie będę znów sama ze sobą pisała,pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 25, 2008 xxmadziaraxx___kochanie i ty sie doczekasz , zobaczysz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 25, 2008 Mam wielka nadzieje,ale na razie muszę ułożyć sobie życie,bo jest po platanę i nie wiem co dalej będzie,może będzie dobrze,jestem dobrej myśli,ale wszystko sie okaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 25, 2008 zawsze trzeba wierzyc i byc dobrej mysli . ja w tamtym roku trzy razy ladowalam w szpitalu( dwa poronienia i zlamany nos) w wierze ze ten rok bedzie dla mnie dobry , zreszta jak narazie wszystko idzie po naszej mysli , i wierze ze do trzech razy sztuka i tym razem donosze dziecko do konca!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 25, 2008 Zycze Ci tego z całego serduszka ,na pewno ten rok bedzie dla nas wszystkich lepszy,tak myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 25, 2008 dziekuje i bedzie dla nas wszystkich lepszy !!! tak ma byc i koniec kropka!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 25, 2008 Każdej z nas życie sie ułoży i będzie dobrze,zostaniemy mamusiami,tylko trzeba w to wierzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 25, 2008 Kobietki odpoczywają pewnie po świętach i w pracy są,szkoda,bo tak smutno tu bez Was.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 25, 2008 Uciekam,buziaczki,pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia_gask 0 Napisano Marzec 25, 2008 no dobra dziewuszki.... U mnie jutro termin @ wiec pozazdrosciłam patince i tez zrobilam test godzinke temu, a nawet 2, obydwa wyszly tak samo.... 2 kreseczki.... jedna jasniutka ale zawsze 2 ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia_gask 0 Napisano Marzec 25, 2008 nie wiem czy mimsie to wszystko sni..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Marzec 25, 2008 Witam Was kochane! Patinko to niv innegoi jak ciąża tylko jest jeszcze mało HCG w moczu i dltego kreseczka słaba ale jesli widac co kolwiek to musi byc ciąza,uwazat teraz na siebie i czym prędzej do lekarza:) A ja juz mocno trzymam kciuki za nową fasolinke naszą kochaną;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia_gask 0 Napisano Marzec 25, 2008 Patinka.... Tobie tez sie tak kreci w glowie ....? oczywiscie z szoku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Marzec 25, 2008 Do beci-gask no kurde ale te zajączki poprzynosiły Wam szczęscie,juz mamy dwie fasoli,kochana gratulacje :*:* dbaj o siebie i fasoleczke i szybciutko do lekarza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.N.N.A 0 Napisano Marzec 25, 2008 ale Wam zazdroszczę na moje testowanie jeszcze za wcześnie co ?powinnam dostać @ 1kwietnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.N.N.A 0 Napisano Marzec 25, 2008 Obca tak wcześnie do lekarza ? przecież jeszcze nie stwierdz za wcześnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 25, 2008 Jestem dziewczyny, tylko nadrabiam zaległości w czytaniu i zaraz Wam coś kliknę, jakiegos posta oczywiscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EfQa Napisano Marzec 25, 2008 O rany Patinka jeżeli widać kreseczkę , nawet słabą to raczej jesteś w ciąży. I Becia też. Chyba zabraknie miejsc w przedszkolach...hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 25, 2008 Dziewczyny jestem w szoku, oczywiście już gratuluję Patince i Beci,oby to były Wasze ukochane i wyczekiwane fasolki. Ja mam termin na 27, ale jakoś nie korci mnie by robic test, poczekam pewnie z 2 dni po dniu @ spodziewanego.Brzuch mnie nie boli, ale jakoś dziwnie się czuję,więc nie wiem , czy przypadkiem nie nadchodzi,oby nie. Takie wieści jak Wasze to wspaniałe wieści, tez bym chciała, ale kto to wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 25, 2008 becia_gask___________to super czyli mozna zaczac ci gratulowac!! a mowilam zeby zajaczki poprzynosily nam dzidzusie! ale sie ciesze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 25, 2008 Wiosna przyszła i posypały się fasolki, hi hi, a to bardzo dobry znak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 25, 2008 Olawd niedługo Ty napiszesz dobra nowinę, same fasolki, super. Też chciałabym Wam napisać taka nowinę, ale u mnie jeszcze nic nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 25, 2008 smerfetko to teraz ty juz nam nie dlugo dobre wiesci dasz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 25, 2008 Oj Ola nie wiem, zobaczymy, chciałabym, ale się nie nastawiam, boję się rozczarowania i bólu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach