kalpek 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Hej jestem ja:0 pije kawke i gram w gre jak dziecko bo nie ma co robic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Dobra uciekam,bo widze ze nie ma Was,bede pozniej lub wieczorkiem,pozdrawiam i zycze milego i udanego dniaPa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Hej Kalpek dobrze ze chociaz Ty jestes,bo reszta to nas zaniedbuje {zartuje},penie sie opalaja.Co tam u Ciebie?W co grasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Ja tez ide sobie kawke zrobic i jakies ciasteczko wmucic ide.Sloneczka albo sie opalaja albo maja juz urlopy i odpoczywaja nad morzem,albo sa w pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Kalpek gdzie ucieklas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Halloooo hallloooooo jestescie????? moze uslyszycie jak Was wolam i przyjdziecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkinia30 Napisano Lipiec 7, 2008 Czesc dziewczyny! Dzis dostalam list ze szpitala na moje pierwsze badanie usg,bede miala to badanie 25 lipca powinien to byc juz 10 tydz ciazy. Wtedy okarze sie czy wszystko z moja dzidzia jest ok.Zaczelam juz sie denerwowac,ale mam nadzieje ze wszystko jest wporzadku. Po moim badaniu dopisze sie w tabelke(ale juz ponizej mam nadzieje)! Pozdrawiam was wszystkie barzdo goraco i milego dnia dla kazdej z was :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 I znow sama ze soba pisze,bo Kalpek uciekla i gra w gre.Kalpek wolam Cie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 kkinia30 -Witaj Zobaczysz bedzie wszystko dobrze,tylko sie nie denerwuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Jestem :) fajna strona www.kurnik.pl masz gg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Ja jestem Siedzę w pracy i czuję się jakbym za chwilę miała stracić przytomność!!! Nie wiem czemu tak źle się czuję. może się nie wyspałam w nocy bo noga mnie bolała. A teraz naprawdę okropnie się czuję... I tak mi się tydzień zaczął... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Smerfetka uciekla nam nad morze i sobie odpoczywa,nalezy jej sie i dzieciatka w brzuszku,duzo jodu sobie po wdycha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Kinia to szybko zaleci a póki co uważaj na siebie bardzo. Wypoczywaj dużo i nic nie dźwigaj. nie biegaj i w ogóle... wszystko będzie dobrze zobaczysz. Strasznie późno ci te usg robią. Mi zrobili już w 7 tyg a potem w 12. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 EfQa -Witaj Ty sie nam nie wyglupiaj,tylko idz po zwolnienie i odpocznij,bo mozesz sobie zaszkodzic i dzidzi,a moze ta goraczka. Kalpek-Mam gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Aha na kurniku siedzisz i grasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Lipiec 7, 2008 to bysmy moze sobie pogadaly przez gg bo za kazdym razem musze zagladac w kafe i troche czasu zajmuje moje gg12144019 jestem niewidoczna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 O i jeszcze stronka moja,chyba na szczescie ;) Sloneczka wysylajcie nam fluidki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 A u mnie slonce swieci i jest straszna duchota,wole siedziec w domciu.Ale pozniej musze isc do sklepu na male zakupy.Po ostatnich zakupach,to przyszlam cala mokra,bo tak grzalo i strasznie duszno bylo,myslalam ze padne,tak mi bylo nie dobrze,ale to od upalow. Kalpek zaraz na pisze do Ciebie na gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Xamadziara zaraz pójdę do domu, ale to chyba niskie ciśnienie. wypiłam małą kawkę i trochę lepiej. A co tam u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 EfQa -Idz do domciu i odpocznij,nie przemeczaj sie. U mnie ok jest super,wszystko sie juz ulozylo.Strasznie duszno tu jest i goraca,siedze w domu,bo mam dosyc slonca i tej duchoty a tak to u mnie ok.Juz myslimy nad dzidzia,chcialabym zeby sie udalo i to bardzo. Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Olawd,kakusia,obca,myszka-wyslalam zaproszenie na nk,mam nadzieje ze mnie zaakceptujecie?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Witam!! Dziewczynki jak mogę was znaleść na naszej klasie to jest mojje gg7094863 podajcie namiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Lipiec 7, 2008 to jest gg do mojej pracy zachęcam do pogaduchów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ufff....no i po wizycie dzidzia rosnie , wszystko w porzadku :-D bylo ladnie widac raczki , nozki , nosek , oczka ... nawet mi raczka pomachalo :-P wzielam ze soba kamere i nagralam sobie cale usg , z maluszka straszny spioszek ... a jak lekarz mi popukal brzusio to sie tylko przekrecilo i poszlo dalej spac :-D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b70bd0d9e576b4e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8f4c90f3925ef7e2.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Lipiec 7, 2008 olu ale fajne i chyba na tym pierwszym zdjęciu to tak jak by się uśmiechało super naprawdę taka radość taka małą osóbką super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Lipiec 7, 2008 strasznie sie ciesze bo po przedostatniej wizycie balam sie ze przestanie rosnac a tu prosze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Lipiec 7, 2008 a ja znów mam zmartwienie jutro moja mama idzie do szpitala ten resonans co kiedyś miała wykazał jej osteoprozę i skrzywienie kręosłupa - ciekawe co będzie dalej tak się martwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Lipiec 7, 2008 no co ty rośnie i to jak zoczaczysz ja stam stawiam ze bedzie duży chłopczyk nie wiem jak inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Witajcie Olu swietnie ze z dzidzia oki nie moglo byc przeciez inaczej a te twoje zmartwienia to normalne kazda ciezarna tak sie martwi ja tez wymyslalam sobie takie glupoty ze az strach a zawsze bylo oki teraz tez sie martwie mimo ze to koncowka najchetniej to bym codziennie na usg chodzila zeby podejrzec czy wszystko wporzadku wiec pamietaj nie stresuj sie bedzie oki dzidzia szybciutko urosnie i zanim sie obejrzysz bedziesz miala malenstwo przy sobie :) Dorotko ty tez sie nie martw o mame bedzie dobrze nawet jesli wykryto osteoporoze to dobrze bo przynajmniej beda mogli ja leczyc i bedzie wszystko oki nie ma co sie denerwowac lepiej jak cos wczesniej jest wykryte bo mozna to leczyc i nie bedzie powodow do obaw glowa do gory Dla staraczek standardowo fluidki *************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 dorota822 - Wyslalam juz do Ciebie zaproszenie na NK.Slicznie wygladasz.Nie martw sie z mama bedzie wszystko dobrze,dobrze ze wczesniej to wykryli i szybciej zacznie sie leczenie,bedzie na pewno tez rehabilitacja.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach