kalpek 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Komu i ktore mam fotki wyslac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Patinko super - juz biegne na pizze:) dziekuje Wlasnie zrob sobie zdjecie i nam podeslij:):):) Ja to juz jestem taka glodna jak niewiem co...ale ziemniaczki juz sie gotuja wiec jest dobrze:):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Kalpeczku ja pisalam o Twoich zdjeciach ktore ogladalam na NK i Madzik chciala te zdjecia, tylko Ty masz tam sporo tych zdjec, wiec mowilam jej zeby sobie zalozyla profil i wtedy bedzie mogla sobie poogladac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 kalpeczku to ty masz te fotki z ta dziewczynka?? ja chce ja chce ja chce \Myszka mniam mniam zjesz napelnisz brzusio i pewnie uciekniesz do lozeczka bo tam sie najlepiej uklada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Wlasnie madzikk-zaloz sobie profil bo tego sporo jest;)ja lubie pieczone rzeczy teraz,poprostu uwielbiam,a wczesniej tak nie przepadalam,codziennie musi byc kielbaska smazona,a jeszcze mi nie zbrzydlo:)madzik-super by bylo jakbys zalozyla sonie konto na nk:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 30, 2008 patinko-z ktora dziewczynka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Patinko pewnie zjem i bede czekac na mezusia, a pozniej wezme prysznic i na 9-9:30 idziemy na zabawe troche potanczyc...heheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 cos mi sie pokrecilo dostalam fotke tej dziewczynki od madzik ona jest rasy czarnej czy po prostu taka ciemna z powodu niedotlenienia??? malutka rzeczywiscie z jakiego tygodnia ona jest?? moj kubus bardzo podobny byl . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Sara , Alutek, Sylwia gdzie sie podziewacie????? Prosze sie zameldowac:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Ja tez sie zastanawiam czy ona jest czarna czy nie????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Madzik poszla sobie cos uszykowac zjesc i chyba ja cos wciagnelo, albo ktos....heheeheh.....Madzik zyjesz????? Nie opychaj sie tak sama , daj i nam po kawalku hhihihih:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Monitko widze ze jestes na gg, odezwij sie co tam u Ciebie kochana:) przesylam dla Ciebie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 myszka czai sie na gadu Uwaga :D zreszta ja tez jestem jakos malo widoczna ale jednak jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 ale myszka masz sie fajnie zjesz pyszny obiadek a potem pojdziesz z mezem zgubic kalorie :-) jejku jak ja bym sie piwa napila poradzcie cos bo od kilku dni mysle ciagle o piwie a ja kocham ten napoj . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Wlasnie czaje sie bo musze dziewczyny do porzadku przywolac.....nie sluchaja sie mnie i nie odzywaja sie do nas :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( O i Patinka jest na gg :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 patinko myszko ona jest czarna ale mojego brrata coreczka tez byla taka ciemna chyba z niedotlenienia a moj brajanek powiem wam ze byl dla mnie przynajmniej normalny taki:(:(:( kalpku juz musz wziasc ten aparat bo u francy teraz jest i za relstruje sie na naszej klasie tylko musze sie zebrac bo teraz szkola to oj ciezko bedzie i jak to tam fasolka siedzi:):):) ale obiecuje dziewczyny?a jak mam takie cos ze tak mnie teraz piersi kuja tak jakby ktos tam w srodku mnie sciskal to tak powinno byc tan bol piersi wy tak mieliscie??? a i patinko dzieki za fluitki eqka a ty gdzie nam ucieklas???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 madzik pewnie jeszcze je albo teraz zajeta karmieniem mezusia :-) potem jakis masazyk :p wspolna kapiel :p ja juz mam same takie ysli wybaczcie ale 7 miesiecy jstem bez i zaczynam sobie nie radzic :p oj bida ze mna bedzie jak urodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Patinko mysle ze jakbys tak lyk piwa sie napila to by Ci nic nie bylo i dzidziusiowi rowniez by nie zaszkodzilo:) Moja bratowa czasami napije sie jednego lyka od swojego meza - piwka lub drinka:) Ale to moze raz na 3-4 miesiace:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia671 Napisano Sierpień 30, 2008 Cześć dziewczyny! Postanowiłam się tu wkręcić, właśnie dowiedziałam się , że jestem w ciąży! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 myszko stronka twoja:):):):) a zjadlam sobie kisielek nie mialam nic co bym mogla zjesc zadnych kotlecikow krupniczkow pizzy:(:(:(:( :):):):) ale grunt ze brzunio najedzony:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 i o wilku mowa hehehe pewnie spodziewalala sie madzik ze bedziemy juz tu myslec o jakis przyzwoitych sprawach i przybiegla czym predzej :D moj kubus tez byl czarny jak chcecie posle wam fotke choc moze to nie byc przyjemne :-( teraz tak mysle jak bedzie to dziieciatko nwygladac pewnie ciemniejsze ciut bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Monia671- Gratulacje witaj u nas i wpisuj sie do tabeleczki:) i wpadaj do nas na pogaduchy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 monia no to gratulacje bardzo brakowalo nam tu jakiejs fasolki:):):0 opowiedz nam cos o sobie dlugo sie starafas????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Patinko ja poprosze o fotke:)dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 patinko twoja fasolka napewno bedzie sliczna bo jak juz mpowilam masz ladna karnacje:):):0 atwoj maz ten niczemu sobie :P:POjuz nic nie mowie hehe no ja tu przylecialam czym predzej bo wiedzialam ze cos sie swieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Monia671 witaj serdecznie w naszym gornie jasne ze mozesz dolaczyc WitamY :-) myszka gratulacje stronki wlasnie taksie rozpisalysmy ze nawet nie zauwazy;lam zasluguje na lanie :-/ wlasnie myszko ja sie boje tego lyka zrobic bo wiem ze z lyka zrobi sie cala butelka nie daj boze 2 a t juz za duzo. jak bylam z laura pod koniec 7 miesaica dziennie przez 3 tyg musialam wypic jedno jasne piwo trzepalo mnie ale ja wtedy bedac z laura wogole wczesniej piwa nie pilam nie znosilam nawet tego zapachu i smaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 a i patinko ja tez [poprosze o fotke jak najbardziej mojemu brajankowi dawid nie chcial zdjecia zrobic mam tylko w telefonie zdjecie mojego brata coreczki bo miala zyc:):):0miesiac klezala w szpitalu i mowily ze jest ciezko itp a ajk umarla to 1 pielegniarka powiedziala ze juz miala byc odlaczona od respiratora to komu tu wierzys nie wiadomo czy tu medycyna zawiodla skoro juz sama oddychala a nagle sie pogorszylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 ja patinko alkoholu wogole dawid czasem mnie namawia no wypij jak przyjada jego rodzinka to wypije lampke piwa i to nawet nieraz nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 monita czekamy na ciebie poplotkuj z nami:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 I chyba Monia sie nas wystraszyla i uciekla:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach