Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominisia1

POMOCY - CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

patinko pogratulowac ci przeszlas to i dalas rade dzielna jestes i dasz sobie rade w zyciu ja to wole sobie poplakac beksa jestem pewnie jak fasolka bedzie to jak bedzie plakac i nie bede mogla ja uspokoic to bede i ja plakac :):):):)

no myszka zut beretem i w polsce bedziesz :D jejku ja ledwo w samolocie wytrzymue 2,5 godziny bo tyle lot trwa a 10 godzin o kurcze ..... no troszke beda mialy co poczytac. ale duza zasluga tez madzik wkreca nas dziewczyna niesamowicie :D

patinko to powiedz kogo lubisz to za rok zamowie dla ciebie:)::):) myszko co do ciebie to zapraszam 3 pokoje mam wolne to bedzie mozna poszalec przy maryli:):):):):):)

hehe patinko ja to taki kusiciel jestem taki diabelek stoje kolo waszego uszka i mowie no wejdz na keffe no wejdz zobacz co tam pisza:):):):):):) a jak jestescie to trzymam was tematem zebyscie mi tu nie pouciekali:):):):)

Przez 5 lat mlodzienczej kadencji kochalam sie w Michaelu jacksonie :-) to mial byc moj maz !!!tej wersji dlugo sie trzymalam. nawet w wieku 15 lat zafarbowalam wlosy na czarno i zrobilam mokra wloszke aby byc podobna do niego :D ale nauczycielki krzyczaly po mojej mamie. a teraz lubie wszsytkiego po trochu byle do ucha :-)

ja to sie dziwie niektorym dziewczyna jak one wytrzymuja bez kaffe ja jak jade do francy czy gdzies to jak wracam to nawet butow nie sciagam tylko odrazu kompa wlanczam i kaffe jak nalogowiec:):):):)

no wlasnie widze i czuje ze uwiazalas nas na smyczy :D myszka chyba piecze juz kotleciki mniam mniam

heheeh patonko to moze doda miala teraz byc ale odmowila bo ktos tam byl pierwszy ale widzialam ja na koncercie w lublinie na zywo jest brzydka dla mnie:P:P:P patinko albo wezmiemy laure niech nam za rok postepuje zapoznam ja z kolegami mojego brata tak zeby mama nie widziala:):):);P;p i bedzie koncert na calego

madzik heheh ja mialam to samo jak mieszkalam na starym mieszkaniu i zaczelam na kaffe tutaj pisac to kurtki potrafilam nie zdjac ale musialam najpierw napisac :D moj maz tez mowil ze jestem nalogowcem :D ale wtedy bylo duzo dziewczyn i raznie bylo a potem duzo dziewczyn po znikalo :-(

myszko ty tu nie objadaj sie za naszymi plecami wszystko czujemy te zapachy kotlecika sa na cale kaffe :P:P:P:P

no mowilam myszko ze czuje kotlecika:):):) patinko czasami tak jest jak potrzebujesz wsparcia wygadac sie to piszesz a jak masz to co chcialas to znikasz:(:(:(:( mnie tak szybko sie nie pozbedziecie:P:P:P

heheh az sie boje znow w tym roku kupie z 20 par butow albo wiecej znajomi stukaja mnie w czolo i mowia isc z nia do lekarza bo moze ma krzywy chod i czasem juz o tym mysle ale ona te nogi proste ma no nie wiem ? wiesz co mi moja corka oznajmila lecial jakis film pozno bylo i jakas kobieta tanczyla przez momencik na rurce w night club i laura mowi ooo mamo jak bede duza i bede miala takie piersi jak ta pani tez tak bede tanczyla jak ona to jest moje marzenie ale ja piersi schowam zeby nikt nie ogladal.....

UMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM myszka tylko kawaleczek daj nam tak troszeczke jjeku jak pachnie ale slinka cieknie :p

heheeh dobra jest ta nasza laura heheeh no ale sie smieje patinko moze jej sie odmieni jak dorosnie a jak nie to rurke w pokoju maz bedzie montowal:):):):)

no myszko teraz stronka moja :P:P:P:P to ile my juz tych stronek dzis napisalismy????:):):):):0 ni jak smerfetka przyjdzie o przyzwoitej porze o zanim doczyta ostatnia stronke to usnie:):):0

ona juz chciala!!!! zeby cwiczyc sobie w domu :D ja nie wiem skad ona to ma ale nawet jak kidzie na szkolna dyskoteke to ona ruchy ma takie jakby uwodzic chciala i musze podejsc i mowic laura tancz normalnie a ona ale jak normalnie?? ojjjj bida bedzie.....

hehehehe a moze smerfetka weszla zobaczyla ilosc stronek i pomyslala o Kurcze no zglupilaly Baby :D

kucze w polsce juz pozno jest :-) u mnie godzinka w tyle ja juz nie mowie o myszce bo u niej sloneczko pewnie jeszcze prazy :D

heheeh patinko bida bida jak nic nawet slowa z chlopakiem nie zamieni wystarczy ze zatanczy i juz bedzie jej aby niech podrosnie pojdzie na jakos impreze jak jej mama pozwoli:P:Pbedzie krolowa parkietu:):):)

porobie jutro fotki i swojego brzusia i laury to wam posle musze isc po nia bo zostanie maniaczka TV .