Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 To fajnie, że masz kochanego męża. Wspierajcie się dalej, razem przejdziecie przez te trudne dni. I nie oceniaj swoich szans w procentach. Jajniki? jajowody? torbiele? To nie ma znaczenia. Jak ma być dzidziuś, to na pewno będzie! Bez wzgledu na wszystkie przeciwności! Mówię ci, łap stronki, łap fluidki, łap męża, a nim się obejrzysz - będziesz przepisywała się do magicznej tabelki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 A tak w ogóle to gdzie reszta dziewczyn? Gdzie jesteście zaciążone duszyczki? No chyba nie poszłyście spać bez wysłania potrzebującym fluidków? Poczekam sobie jeszcze... :-) Czyż życie nie jest piękne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 No tak... Kalpek już się pewnie hi hi rozmnaża, a ja tu monolog... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 To skoczę w międzyczasie na malą kąpiel. Wrócę po fluidki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 ******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************* FLUIDKI dla WAs :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Sylwus jestem jestem caly czas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 No, juz jestem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Kapiel była ekspresowa, korzystam z kompa, póki mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 EFQa---gratuluje synka!!! nam tez sie podoba wojtus ale dla drugiego synka sylwia---moja mama przebilaby ci piache bo ona tez obstawia na core no i fluidki wam przesylam bo uciekam juz spac **************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Ej Kalpek! Ty masz dzisiaj baraszkować!!! Kiedy koniec meczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Dzięki Olu, słodkich snów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Łapię fluidki i dzielę się z Kalpkiem. Po równo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Smerfetko, a ty gdzie nam dzisiaj uciekłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Prawie się popłakałam ze śmiechu z tego dialogu Klapka i Sylwii ..... Klapek Sylwia ma rację, dzidzia będzie zobaczysz. na pocieszenie powiem ci że ja miałam torbiel na jajniku, endometriozę, za wysoka prolaktynę, pęcherzyki nie zawsze mi pękały a mój mąż miał takie nasienie że o invitro tylko można było myśleć no i któregoś dnia się udało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Arabskie ciasteczka średnio mi sie udały ale już mało zostało bo mąż je pożarł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Sylwia łap fluidki chociaż z twoim nastawieniem to ci nie potrzebne bo i tak ci sie uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Dzieki EfQa! A te ciasteczka się średnio udały, bo do przepisu pewnie modlitwa arabska źle była przetłumaczona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 oj, czuję że jutro będę miała problem, żeby wstać do pracy. Dzisiaj buszuję do nocy przy kompie, a jutro nad nim zasnę! Ale co tam! Warto zaczaić się z partyzanta na fluidki. Muszę ich trochę nazbierać na te dwa tygodnie! No dalej! Gdzie jesteście?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 he he wcale modlitwy nie było bo koleżanka w między czasie zadzwoniła i plotkowałyśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Ja ide spać ale przed tem wysyłam fluidki! ****************************************************************** ****************************************************************** ****************************************************************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Jeśli slyszycie głośne wycie do księżyca - to mój mąż nie może się mnie doczekać! Uciekam więc do niego, życzę wszystkich slodkich snów i pieknego jutra. Odezwę się, papasie! :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Ja jestem, ale czy jeszcze ktoś jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Smerfciu ja jeszcze zajrzałam ale ide spać juz. Będe miala synka byłam na usg dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 A u ciebie obstawiamy na parkę! miłych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Jak ja nadrobiłam zaległości to znów nikogo nie ma, ale cóz tak bywa. Ja trochę się martwie, bo wczoraj i dziś znów miałam takie żółte plamki, ale w piatek jadę do lekarza, więc zobaczymy co powie. Fajnie,ze obstawiacie co będę miała, parka byłaby super. EfQa gratulacje synka. Sylwia miło widzieć,ze jkesteś w tak dobrym humorze, trzymam kciki za ciebie. Kalpek i tobie się uda, doczekasz się, zobacz ile ja czekałam a dano mi aż 2 za jednym razem. Dorotka i ty czekaj cierpliwie. Myszko i Misiaczek cały czas trzymam za Was, by Wam się udało. Kkinia super wiadomość, mam nadzieję,że udało się wam, napisz jak zrobisz test. Pati buziaki, ładny ten Twój brzuszek i Oli też, ale mój jeszcze taki nie jest, choć też już widac.Odezwe się jutro o bardziej przyzwoitej godzinie, papa. No i Saro powodzenia na egzamianach, a i tobie niebawem się uda. A gdzie Aneczka? Kakusia pozdrowienia i Obca, która może juz rodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Dobranoc EfQa , spijcie dobrze z synkiem. Co do mnie to też myślę,ze bedzie parka. wiesz EfQa ja też nie mam tak jak Ty żadnych apetytów, zachcianek, a niby tyle się o tym mówi, poza tym czuję się dobrze, ale dużo wypoczywam. Buziaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Posyłam wam jeszcze fluidki**************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** i jestem ciekawa która szczęsciara zgarnie 500 stronkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 Dzień dobry wszystkim. ja dziś zostałam w domu. Smerfetko masz szczęście że nie masz żadnych dolegliwości bo w ciąży mnogiej to one uderzają ze zdwojoną siłą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.N.N.A 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 hej hej.pamiętacie mnie jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach