Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbarella79

babska ankieta dla wszystkich dziewczyn- bardzo proszę

Polecane posty

Piszę pracę magisterską o współczesnym rodzicielstwie- jakie pokazują kolorowe czasopisma a jakie ono jest naprawdę. Bardzo proszę wszystkich o poświęcenie paru minut i odpowiedź na kilka pytań. Ankieta jest oczywiście anonimowa:) Będę bardzo wdzięczna! Ankieta jest zarówno obecnych i oczekujacych mamuś, jak i dla dziewczyn, które dopier planują(lub nie) potomstwo. 1.W jaki jesteś wieku:20-25, 25-30, 35-40, 40- i więcej? 2.Czy pracujesz? 3. Czy planujesz powrót do pracy? 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? : b.dobra, dobra, nie najlepsza, zła 5. Czy masz dzieci? 6. Ile? 7 Czy palnujesz kolejne/ pierwsze? Jeżeli nie- dlaczego? 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była: przemyślana i zaplanowana, instynktowna, \"wpadkowa\'? 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva?: czytam każdy numer, czytam 1-2 numery w m-cu, czytam sporadycznie, nigdy nie czytam. 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego?

1. 20-25 2.nie 3. tak 4. nie najlepsza 5. nie 6. - 7. tak 8. - 9. nie 10. nigdy nie czytam 11. chyba vive, bo gala jest chyba bardziej plotkarska i nie lubie redaktor naczelnej gali, aczkolwiek nie czytam zadnej z nich, kilkakrotnie wpadly przypadkiem w rece

Gość znam ten bol
1.25-30..........sory ze sie wtrace ale pracuje w dziale badan i znam sie na ankietach,przedzialy masa zle, bo ja mam 25, ktory mam wybrac? zrob 20-25,26-30 itp. 2.tak 3.tak b.dobra 5.tak 6.1 7.tak 8. przemyslana i zaplanowana 9.tak 10.nigdy nie czytam 11.zadne prosze bardzo

Gość ankieterkka
1. 25-30 2.nie 3. nie 4. dobra, 5. nie 6. - 7 nie - nie czuję potrzeby 8. - 9. nie 10. czytam sporadycznie, 11. nie lubię czasopism tego typu

Gość też pomogę
1. 25-30 2. nie 3. nie 4. dobra 5. tak 6. 1 7. tak 8. "wpadkowa" ;) 9. tak 10. czytam sporadycznie 11. dla mnie to jedno i to samo...

Coś nieprzemyślane te przedziały: 20-25,25-30,35-40 ? A jak ktoś ma 32? Popraw tą ankietę, zanim promotor zje Cię za nią na śniadanie.

1.20-25 2.tak 3. tak 4. dobra 5. nie 6. - 7. planuję (najchętniej 2 sztuki) 8. - 9. - 10. nigdy nie czytam. 11. -

No jasne, że przedziały wiekowe są bez sensu: dziękuję za uwagi:) Podaję poprawione: 20-25, 26-30, 31-35, 36-40, 41- i więcej. No i chyba teraz jest już ok? Oby:)

1.20-25 2.Nie 3.Planuję dopiero rozpocząć pracę (III rok studiów) 4.Dobra 5.Tak 6.1 7.Tak 8."wpadkowa" 9.Czasami 10.W zasadzie nigdy,ew. w poczakalni u fryzjera kiedy nic innego nie ma. 11.Żadne - nie jestem w stanie ocenić,ponieważ nie czytam.Dla mnie różnią się tytułem ;-)

1.W jaki jesteś wieku:20-25, 25-30, 35-40, 40- i więcej? 33 2.Czy pracujesz? nie (lub tak - matka trojga małych dzieci to zajęcie 24/7) 3. Czy planujesz powrót do pracy? Nie wiem 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? : b.dobra, dobra, nie najlepsza, zła dobra 5. Czy masz dzieci? yup 6. Ile? 3, do niedawna oczekiwałam czwartego dziecka, nadal liczę przynajmniej na czwórkę w przyszłości 7 Czy palnujesz kolejne/ pierwsze? Jeżeli nie- dlaczego? Planuję dzidzię numer 4 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była: przemyślana i zaplanowana, instynktowna, \"wpadkowa\'? Bardzo przemyślana (z wyjątkiem córki nr. 2 - tutaj bardziej zadziałał przypadek) 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? Przy pierwszym dziecku ciągle - chyba dlatego jest tak pełne kompleksów :( NIGDY WIĘCEJ! 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva?: czytam każdy numer, czytam 1-2 numery w m-cu, czytam sporadycznie, nigdy nie czytam. Kupuję gdy dołączony jest film, który mnie interesuje, Czytuję w wakacje, ale nawet wtedy nieregularnie 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego? Od zeszłego miesiąca Galę, bo były ciekawsze filmy na DVD ;) PS> Nawet gdyby ankieta była podpisana imieniem, nazwiskiem, adresem i numerem telefonu - moje odpowiedzi na pytania nie uległyby zmianie :) Powodzenia w pisaniu pracy!

Gość ktosia samosia
1. 20-25 2. nie 3. jak skoncze studia 4. b.dobra (tzn. moich Rodzicow) 5. nie 6. - 7.tak 8.- 9. nie 10. nie czytam 11. zadne

Gość ellffik
1. 26-30 2. obecnie nie 3. tak - we wrzesniu :) 4. dobra 5. tak 6. jedno 7. planuję drugie za ok. 4-6 lat 8. instynktowna to chyba dobre określenie :) 9. raczej nie - ale czytuję gazety dla mam i czasem cos na necie 10. nie czytam tego rodzaju czasopism 11. nie wiem (patrz wyżej)

Gość uh
1. 26-30 2. Obecnie nie 3. tak 4. Nie najlepsza 5. tak 6. 1 7. Nie. Wogóle nie chciałam miec dzieci 8. Wpadka 9. Tak 10. Nigdy 11. Nie wiem

1.25-30 2.TAK 3.narazie Tak ale zaczynam sie łamać 4.dobra 5.jeszcze nie ( mam jedno w brzuchu :) ) 6.no jedno w brzuchu 7.narazie kolejnych nie planuję 8.wpadkowa 9. NIE 10. czytam sporadycznie 11.jak powiedziłam czytam je sporadycznie , więc ciężko okreslić którą wolę ...

1.W jaki jesteś wieku:20-25, 25-30, 35-40, 40- i więcej? 26-30 2.Czy pracujesz? tak 3. Czy planujesz powrót do pracy? - 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? : b.dobra, dobra, nie najlepsza, zła nie najlepsza 5. Czy masz dzieci? nie 6. Ile? - 7 Czy palnujesz kolejne/ pierwsze? Jeżeli nie- dlaczego? tak 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była: przemyślana i zaplanowana, instynktowna, \"wpadkowa\'? - 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? nie 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva?: czytam każdy numer, czytam 1-2 numery w m-cu, czytam sporadycznie, nigdy nie czytam. czytam sporadycznie 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego? oba czasopisma są podobne

Gość zupa pomidorowa
1.29 2.tak 3. pracuję 4. pośrodku, nie jest całkiem zła ale mam strasznie dużo wydatków (buduję dom) 5.tak 6.1 7 tak 8. wpadka, ale jaka kochana ta wpadka 9. czytam, ale nie wcielam dosłowanie wszystkiego, czasami opinie są sprzeczna 10. ostatnio wcale nie czytam, w związku z punktem 4 przerzuciłam się na książki z biblioteki 11.nie czytam, nie wiem

Gość 555555
1.21 2.nie 3.nie 4.nie najlepsza 5.nie 6.- 7.tak 8.- 9.nie 10.czytam sporadycznie 11.nie mam zdania

1 20-25 2 nie 3 nie 4 dobra 5 nie 6 - 7 tak 8 - 9 nie 10 czytam sporadycznie 11 szczerze to zadnej z tych gazet nie lubie bo zajmuja sie plotkami a ja tego nie lubie!

Gość wypełniłam
1.W jaki jesteś wieku:20-25, 25-30, 35-40, 40- i więcej? 26-30 2.Czy pracujesz? tak 3. Czy planujesz powrót do pracy? tak 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? : b.dobra, dobra, nie najlepsza, zła dobra 5. Czy masz dzieci? nie 6. Ile? 0 7 Czy palnujesz kolejne/ pierwsze? Jeżeli nie- dlaczego? planuję 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była: przemyślana i zaplanowana, instynktowna, "wpadkowa'? - 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? nie, ale być może będę 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva?: czytam każdy numer, czytam 1-2 numery w m-cu, czytam sporadycznie, nigdy nie czytam. nigdy nie czytam 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego? -

Gość taka jedna 1
1. 25-30 2. tak 3. planuje.. 4. b.dobra 5. nie.. tak.. (w drodze 3 miesiac.. :D) 6. 3 bym chciala.. nie mniej niz 2 7. planuje 8. przemyslana.. zaplanowana.. wyczekana.. ;] 9. tak 10. sporadycznie..(u fryzjera) 11. nie widze roznicy...

Gość zzzzzzz
1.20-25 2.nie 3.tak 4.nie najlepsza 5.tak w brzuszku:) 6.1 7.tak 8.przemyslana i zaplanowana 9.tak 10.czytam sporadycznie 11.gale bardziej mi sie podoba.

1.25-30 2.Obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim,a niedługo na macierzyńskim:) 3.Tak,za jakiś czas:) 4.nie najlepsza 5.tylko te które jeszcze się nie urodziło:) 6.- 7.tak 8.przemyślana i zaplanowana 9.tak,czytam. 10.sporadycznie 11.Czytam to co wpadnie mi w ręce dlatego nie odpowiem na pytanie,którą z nich wolę. Pozdrawiam i życzę powodzenia w pisaniu pracy.

1. 20-24 2. nie 3. tak 4. b.dobra 5. nie 6. - 7. planuje 8. - 9. nie 10. nigdy nie czytam 11. Vive...nie skupia sie jedynie na plotkach i to glowny powod.

Gość aa-aaa
1.20-25 2.Nie 3.Tak 4.zależy moja zła moich odziców dobra 5.nie 6.- 7.narazie nie,brak pracy,finansów 8. 9.nie 10.nigdy nie czytam 11.zadna z tych gazet

I ja się dopiszę :))) 1. 20-25 2. tak 3. ---- 4. pomiędzy dobra a nie najlepsza 5. w brzuszku :) 7-my miesiąc 6.------- 7. tak 8. czytam bardzo sporadycznie 9. nie mam zdania Pozdrawiam, Gosia

O matko !!! coś poplątałam, jeszcze raz :))) 1. 20-25 2. tak 3.----- 4. pomiędzy dobra a nie najlepsza 5. tak w brzuszku, 7 miesiąc ciąży 6. -------- 7. tak 8. przemyślana i zaplanowana 9. czasem coś przeczytam, ale ogólnie unikam 10. czytam sporadycznie 11. nie mam zdania, ostatnio czytałam Vivę chyba rok temu:P Ok naprawiłam, Pozdrawiam, Gosia

Gość też mama
1. 35-40 2.na urlopie wych. 3. tak 4. dobra 5. tak 6. 2 7 nie. dwójka wystarczy 8. przemyślana 9. raczej nie 10. nigdy nie czytam. 11. żadną z nich

1.W jaki jesteś wieku:20-25, 25-30, 35-40, 40- i więcej? - 25 2.Czy pracujesz? - tak 3. Czy planujesz powrót do pracy? - --------- 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? : b.dobra, dobra, nie najlepsza, zła - dobra 5. Czy masz dzieci? - nie 6. Ile? - 0 7 Czy palnujesz kolejne/ pierwsze? Jeżeli nie- dlaczego? - planuję pierwsze 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była: przemyślana i zaplanowana, instynktowna, \"wpadkowa\'? - będzie przemyślana i zaplanowana 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? - jeszcze nie, ale zamierzam 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva? - czytam 1-2 numery w m-cu 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego? - nie mam zdania, lubię obie gazety

Gość kuż odpowiadam
1. 25-30 2.tak 3. tak 4. dobra 5. w listopadzie się urodzi 6. 1 7. tak 8. przemyślana 9. nie 10. nie czytam 11. ani to ani tamto