Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia.m23

ciąża obumarła-dlaczego

Polecane posty

Gość asia.m23

czesc dziewczyny ja równiez miałam to samo!w 8 tyg.płód obumarł a ja sie dowiedziałam w 14 tyg.(nawet nie miałam 1 usg bo miałam na nastepny dzien)ponad 2 miesiace chodziłam z martwym płodem!!!!była ogromna rozpacz ,i ten ból ze straciłam nasza kruszynke.Do tej pory myśle ze jest to moja wina!minoł juz rok i 1 miesiac a ciagle nie moge sobie z tym poradzic !nic nie mówie mężowi bo i tak ma duzo problemów a po co mam mu przyspazac jeszcze!teraz zaczelismy starania o dzidzie ale ja panicznie sie boje ze bedzie to samo co z moja pierwsza!!!!!!!!mąz wysyła mnie do psychologa bo twierdzi ze rok to juz za długo i ze sama sobie nie poradze ale ja sobie poradze !!!!(chyba)teraz jedyne czego mi trzeba to dzidzi ona pomoze na wszystko!!!!!!!podaje nr.gg 1069595 (asia)i e-mail kora11111@vp.pljezeli chcecie pogadac to zapraszam !dziewczyny mam pytanko czy któraś z was po takim "poronieniu"urodziła zdrowa dzidzie napiszcie bo bardzo sie boje!pozdrawiam .trzymajcie sie cieplutko papap

Gość beatrix
Hej!!!wszystko będzie dobrze,ja też byłam w takiej sytuacji jak TY,ale 1,5 roku temu urodziłam zdrową córeczkę,nie było łatwo ale podstawą jest opieka dobrego lekarza ,bo to On pomógł utrzymać mi tą ciążę.Teraz nieoczekiwanie przytrafiła nam sie druga ciąza (i też biorę leki na podczymanie) ale stosuję sie do zakazów lekarza i wierzę ze bedzie dodrze.Więc nie martw się to nie Twoja wina żetak się stało takpoprostu miało być .Jeżeli staracie się odzidzię to poszukaj dobrego lekarza ,stosuj się do jego rad i bądz dobrej myśli!!!!! pa!!

witam JA URIDZIŁAM PIĘKNĄ ZDROWĄ CÓRECZKE, PO PORONIENIU. ZABIEG MIAŁAM 12-04-2003, A DZIECKO URODZIŁAM 03-05-2004, TAK WIEC TERAZ MA JUZ 13 M-CY. GŁOWA DO GÓRY. I FAKTYCZNIE ZAJRZYJ NA \"CIĄŻA OBUMARŁA - DLACZEGO?\" 1 . TAM SPOTKASZ WIECEJ DZIEWCZYN . POZDRAWIAM

Gość asiam23
WSTYD SLEPOTY NIE JESTEM NIENORMALNA ANI SLEPA TYLKO MAM INTERNET OD 2 TYGODNI (NIE CHCIAŁAM ZAKŁADAC NOWEGO TOPIKU ALE JESZCZE NIE JESTEM OBEZNANA ZA 2 RAZEM JAK CHCESZ ZROBIC KOMUS PRZYKROSC TO NAJPIERW SIE DOWIEDZ JAKIE SA OKOLICZNOSCI A POTEM DOPIERO OBRAZAJ