Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę odpowiedzcie

HENNA WAX TREATMENT odżywka

Polecane posty

Gość asiasrasiaXXS
nie zmieni koloru na sto % za słaba na to:) I nic nie powypada- ale mogą się trochę pozbijać w kołtuny(jesśli masz długie), także nałóż na włosy, rozczesując je palcami i unikaj wcierania jej tak, zeby powstawały kołtuny, po wax ciężko je rozczesać. Najlepiej też po waxie nałóż normalną odżywkę rozczesującą- tak od połowy dł włosów.

Gość czesiaa
No ja właśnie jestem w uk i tutaj tylko jest wax zwykły :( mam długie włosy i strasznie się placza :( nie dość że wypadają to jeszcze poplatane po prostu katastrofa :( biorę jeszcze vitapil i nic :(

Czesc. Moze mi pomozecie w wyborze odpowiedniej maski. Mam wlosy farbowane i do tego strasznie mi sie przetluszczaja, nawet nastepnego dnia mam juz tluste. Procz przetluszczajacych sie wlosow tez mi wypadaja i to nawet bardzo sporo. I teraz nie wiem jaka mam kupic, czy do farbowanych, czy do przetluszczajacych sie a moze do wypadajacych. Nie chce zeby bylo tak, ze jak wezme do wlosow przetluszczajacych lub wypadajacych to one straca kolor. Moze one maja wszystkie takie same dzialanie, pomoga mi i nie beda jednoczesnie wypadac i sie tak przetluszczac? Teraz mam dylemat i nie wiem jaka mam kupic. Z gory dzieki za odp. :)

pomocy!!!!! potrzebuje porady Witam , pierwszy raz do was zaglądam , myslałam, że wpisując hasło w google wyswietli mi się informacja której poszukuję, ale niestety Piszecie tu o różnych specyfikach , czy któraś z koleżanek mogłaby mnie oświecić i napisać czy Dogłębnie Wzmacniająca Maska do Włosów Vatika może byc stosowana przy włosach farbowanych? Chodzi mi o to czy farba chemiczna przyjmie się na włosach po stosowaniu tej maski , ponieważ ma składnik henny . proszę o pomoc pozdrawiam marika

Moje włosy są w nie najgorszej kondycji, ale chciałam je jeszcze trochę wzmocnić. Mam włosy brązowe, proste i długie. Nie łamią się, nie rozdwajają, mało wypadają, żednak są cienkie i rzadkie. Po pierwszym użyciu stwierdziłam, że bez szału, działa jak zwykła odżywka. Później przez długi czas jej nie używałam, trochę zniechęcona. Niedawno znów ją nałożyłam i trzymałam 40 min, z folią na głowie i ręcznikiem, na słońcu (pamiętacie te upały po 30 stopni?) zmyłam i powiem, że byłam zadowolona. Spektakularnych efektów nie było, ale włosy miały objętość układały się. 2 dni temu na próbę trzymałam 2 godziny - efekt - bez różnicy, jak przy 40 minutach. Ogólnie działa podobnie, jak odżywka, jednak trochę lepsza i droższa:)

Mam bardzo matowe włosy, bez blasku a po umyciu wychodzą garściami więc postanowiłam zainwestowac w wax ponieważ inne odżywki do tej pory nie zdawały egzaminu. Użyłam waxa wczoraj pierwszy raz i efekt już był nie wyszła garśc włosów. Mam zamiar używac jak w instrukcji co 4-5 dni. Po umyciu nakładam na włosy, zakładam foliowy czepek, ręcznik i czekam ponad 30min. Nie słyszałam o tym aby podgrzewac suszarką, ale wypróbuje następnym razem.

Odświerzam temat. Może to jeszcze kogoś zainteresuje. przygodę z waxem zaczęłam jakieś 3 lata temu, kiedy to po farbowaniu i nieprzemyślanym ścięciu chciałam zapuścić je i wrócic do swojego koloru. Używałam jej codziennie przez 2 miesiące, potem przez pół roku co 2 mycie, włosy bardzo szybko mi rosły, były błyszczące. Potem przestałam jej używać, próbowałam innych odżywek masek. Włosy zaczęły mi wypadać, nie jakoś bardzo, ale jednak . Znów zużyłam jedno opakowanie , co kilka dni nakładałam. Jak się skończyło zaprzestałam i zapomniała o tej odżywce. Ostatnio jakiś miesiąc temu zaczęły mi garściami wypadać włosy (odstawienie tabletek anty) , zamówiłam odżywkę i używam jej od tygodnia ( 3 x nałożona już) 50% mniej wypadających włosów. Nie pamiętam czy bardzo dobrze odżywia i czy radzi sobie z sianem i rozdwojonymi koncówkami, jakby kogoś to interesowało to mogę napisać za jakieś 2 tyg jak kondycja moich włosów , na dzień dzisiejszy są zniszczone , słabe brzydkie, z rozdwojonymi końcówkami.

Gość Ewelina1990
To ja czekam na relację, bo też chcę kupić WAX, mam gęste, dość mocne włosy, ale przed rok dochodzą po schodzeniu z czerni do jasnego kasztanowego ;/ Mój problem tkwi w tym że mam małe zakola, tzn. nie mam tam łysego ale włoski sa cieniutkie, króciutkie i delikatne i chyba wcale nie chcą rosnąć w tych moich pseudo zakolach, przy jasnych włoskach to wygląda jak łyse, więc dobrze by było jakby sie te włoski zagęściły i podrosły szybciej :)

Gość kindziorcool
Cze, czytam tu sporo rozpaczliwych wypowiedzi a propos wypadania włosów, są one już w prawdzie stare, ale może jest ktoś kogo ten temat interesuje również dziś. Ja sobie poradziłam z tym problemem dlatego chce się podzielić. Oczywiście wszystkie problemy zdrowotne są na tyle indywidualne, że również środki zaradcze i lecznicze działają indywidualnie. Nie na każdego działa to samo. Do rzeczy. Ja przeszłam najpierw kuracje RADICALEM- miałam płyn, który wcierałam po każdym myciu dokładnie w skórę głowy, odżywkę ze spłukiwaniem oraz mgiełkię. Radikal- odżywka do wcierania w takiej szklanej butelce nie jest droga w porównaniu do innych aptecznych specyfików - 12 zł. Zużyłam 3 butelki. Po pierwszej widziałam znaczne zahamowanie wypadania. PO 3 butelce zrobiłam przerwe kilka miesięcy. Moje włosy przestały zupełnie wypadać. Potem co jakiś czas zuzywałam 1 butelkę. Teraz włosy mam długie, nie wypadają i chciałam jeszcze przyśpieszyć ich wzrost dlatego stosuję szampon DERMENA oraz WAX TREATMENT. Regularnie stosuję, moje włosy są długie i zdrowe. Powodzenia.

Gość pannaBetty
wie może ktoś, czy po zmyciu waxa, można nałożyć zwykłą odżywkę na włosy? nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji

Gość 4ana
Witam dziewczyny jestem po 2 ciazach moje włosy były bardzo ciekie bałam się ze będę lysa wax naprawdę mi pomógł mieszam go z olejem rycynowym nakładam na noc włosy odzyskała grubość i blask i są cudowne polecam z czystym sumieniem

Gość gość
Was Pilomax -świetne kosmetyki. Serdecznie polecam.

Gość gość
Uratowała moje włosy. Odbudowała i regenerowała je na tyle, że nie musiałam ich radykalnie obcinać. Wystarczyło podciąć same końcówki. Do dziś stosuje kosmetyki tej firmy i nie mam większych problemów z włosami :) Polecam

Gość gość
Najlepsza odżywka do włosów z Waxów to Daily Wax Pilomax. Polecam serdecznie. Jej wpływ na wygląd włosów jest nieoceniony.

Gość gość
Dla mnie jak Wax to tylko Pilomaxu. Mają tyle produktów, że każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość gość
Moim zdaniem nie ma lepszej.

Gość Aneta

Tylko WAX PILOMAX zapewni Wam odpowiednią ochronę i zdrowy wygląd. Warto o tym pamiętać wybierając WAXy

Gość Paulinka

Henna Wax Pilomax - najlepsza!

Gość Mariola

Moim zadaniem, jest najlepsza. Śmiało możesz kupić. Zobaczysz sama jak nie będziesz już umiała bez niej żyć :)