Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojejej

ze wstydu mozna zapasć sie pod ziemie

Polecane posty

Gość taki fajny topik
;/ piszcieeeeee

Gość uuuuuuupppppppppppp
up!!!!!

Gość upupupupupu
upupupupup

Gość Tępy Bananowiec
Genialny topic! :) Kilka miesiecy temu bylem na badaniu krwi w Szpitalu Grochowskim w Warszawie. Starsza pani pielegniarka bierze strzykawke i mowi, zebym odwrocil glowe i nie patrzyl, bo faceci marnie to znosza. No i opowiada mi, jak to jakis czas wczesniej miala pacjenta, ktory na widok strzykawki wpadl w szok i uciekl z gabinetu, zostawiajac walizke. Wrocil po pewnym czasie i powiedzial, ze z szoku otrzasnal sie dopiero na moscie (dla tych spoza Wawy - kilka przystankow tramwajowych dalej). Pani pielegniarka dodala, ze faceci sa tak slabi, bo nie przechodza okresu. Cos w tym jest... Ale ja sie nie boje zastrzykow, naprawde! :O

Gość DO boli brzuszek
Ja mam nieszczescie mieszkac z taka jedna dziewczyna w akademiku i tezuprawia seks ze swoim fagasem. Brak jakiejkolwiek kultury z twojej strony jesli myslisz, ze robiac to bezszelestnie nic nie slychac.

Gość upupupuppu
odświeżammmmmmmmmmmm

Gość upupupuppu
odswiezammmmm

Gość łee
mój facet też boi się strzykawek i igły! kiedyś był ze mną u lekarza i ten nabrał do strzykawki jakiś płyn a potem tak sobie prysnął lekko w góre żeby zobaczyć czy leci, my za jakis czas patrzymy na mojego a ten blady jak ściana hahaha lekarz musiał go położyć na tym swoim łóżeczku i czekałam aż mu przejdzie bo tak zasłabł z wrażenia hahaha

Gość dobre do gory

Gość Niezła ze mnie laska
Pewnego dnia w wakacje wybrałam się do koleżanki, nałożyłam spódniczkę mini. Przed wyjście poszłam jeszcze do toalety. Spódniczkę z tyłu wsadziłam w majtki i tak się przespacerowałam przez pół miasta. Dopiero koleżanka uświadomiła mi wpadkę. A ja głupia byłam taka zadowolona, że ludzie się za mną oglądają bo niezła ze mnie laska. Ryczałam ze wstydu kilka dnia.

Gość upupupupupuuuuuuuuu
odswiezam

Gość ale się uśmiałam
Jak widać wielu z nas przydarzają sie takie niewypały i wiecie co w grupie jest raźniej i weselej i te nasze wpadki tracą na znaczeniu. Pozostaje nam tylko pośmiać się z siebie.

Gość upodswiezammmmmmmm
up

Gość uppppppppupppppppppuppppppp
upupuupupupu

Gość ludzie taki fajny topic
piszcieeee;p upup

Gość up i juz
up

Gość up i juz
up

Gość up niezłe
odswieżam

Gość uuuuuppppppppppppppp
odswiezam

Gość selerka
mój dialog z panią w warzywniaku -poproszę pół kilo selera -jakiego? -hmm, a jaki jest? zwykły poprosze -jest biały i żółty -a może pani pozkazać biały? bo ja nie wiem jak one wyglądają pani popatrzyła się na mnie jak na idiotkę, podeszła do lodówki i wyjęła..... twaróg:D odtąd staram się mówić wyraźniej w sklepie:D

Gość seterkaaaaa
selerka! malo z krzesla nie spadlam! no, przestac sie brechtac nie moge!

Gość ciociaklocia
moj wujek opowiadal mi kiedys ze dosc wczesnie stracil zeby i nosil sztuczne,a pewnego dnia na dancingu w tancu gdy otworzyl paszcze ze smiechu tanczac z kobietka wypadla mu,ona nic nie zauwazyla i gadala do niego dalej ale on juz sie nie odzywal zeby sie nie wydalo ze nie ma zebow,gdy taniec sie skonczyl zaczal szukac,ale szczeka mu przepadla,prawdopodobnie ktos ja kopnal,wiec szukal pod stolem.starsza pani ktora szukala srubki od zegarka spytala sie czego szuka to jak znajdzie to mu przyniesie,wujek ociagajac sie przyznal o co chodzi,a po pol godzinie pan od orkiestry przez mikrofon powiedzial,ze gdyby ktos znalazl zeby to prosze oddac temu panu.wujek czerwony ze wstydu!gorzej byc nie moglo!wrocil z dancingu bez zebow!

Gość restrykcja
Na zakończenie roku szkolnego rozdawałam swoim wychowankom swiadectwa. Było tez kilki rodziców którzy stali na końcu sali. Każdemu pogratulowałam, powiedziałąm o nim kilka miłych słów, podkreśliłam jakie postępy poczynił przez miniony rok. Naturalnie gratulowałam też rodzicom tych dzieci - lubiliśmy się, oczywiście ściskskałam im dłoń:-P Wchodzę z naręczem kwiatów do pokoju, zamierzam przysiąść obok dobrego kolegi a on do mni: mała, spódnica ci się rozpruła!:-D Z tyłu na środku puścił szew, urocze 20centymetrowe pęknięcie i łypiąca na świat podszewka!:-P NIkt nie miał nici... zamówiłam taksówkę, wsiadłam do tyłu, wychodziłam z niej chyłkiem i też z tyłu za samochodem a przez ogródek słam tyłemudając że się zastanawiam nad czymś (chodnikiem szła rzeka ludzi).:) następnie zdzwoniłam się z kumplem i z tej okazji zaprosiłąm go na wódkę:-D

Gość jestezewsi
Napisałm do siostry sms-a,obrażając w nim mojego szwagra a jej męża.Nie lubie gościa i ona o tym wie.Jechałam na niego ostro,że skurwesyn,leń itd. Już naciskam =wyslij= i słyszę sygnał jej komórki w pokoju obok (mieszkamy razem). Zrobiło mi sie gorąco bo on był w domu,ona zapomniała telefonu i finał już znacie..

Gość magia wollejko
odswiezam......................

Gość kuropodobna
no to ja napisze;rano zaspalam i ubieralam sie b.szybko,gdzies zapodzialy mi sie rajstopy,wiec wzielam nowe z pudelka,bo tamtych nie moglam znalezc.Ide sobie i traf chcial ze mijam najfajniejszego chlopaka ktory mi sie podobal,jestem dumna ze zwrocil na mnie uwage,ale spojrzalam sie w dol,na moje nogi,bo on tam patrzyl i widze te rajstopy ciagnace sie za mna z dogawki dzinsow chyba 50 cm!bylam w szoku