Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ojojojojejej

ze wstydu mozna zapas膰 sie pod ziemie

Polecane posty

Go艣膰 upupup .......................

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 艣wietny topic
kiedy艣 by艂am na sylwku ze znajomymi.Narzucili tempo picia,a ja nie czu艂am si臋 w og贸le pijana.Poczu艂am to dopiero jak si臋 podnios艂am :( z czasem czu艂am si臋 coraz gorzej,a偶 zwymiotowa艂am przy wszystkich.Ale by艂 obciach.Chcia艂am si臋 zapa艣膰 pod ziemi臋.Do tej pory si臋 tego wstydz臋,chocia偶 min臋艂o kilka 艂adnych lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fhgjf
teraz ja mia艂am okres,a w艂a艣ciwie ko艅c贸wk臋,wi臋 tylko wk艂adka,bia艂a mini i w drog臋.Jakie偶 by艂o moje zdziwienie gdy znajomy zwr贸ci艂 mi uwag臋:hej chyba na czym艣 usiad艂a艣,masz brudn膮 sukienk臋,odp naprawd臋 i spojrza艂am na t臋 nieszcz臋sn膮 wielk膮 br膮zow膮 plam臋 i m贸wi臋:rzeczywi艣cie,tylko gdzie ja si臋 tak u艣wini艂am,chyba usiad艂am na czym艣 w autobusie.chcia艂am znikn膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vilvilv
mam w portfelu bardzo du偶o kart - kredytowe, bankomatowe, jakie艣 do nabijania punk贸w, rabatowe itp. ale najcz臋艣ciej korzystam z dw贸ch - niebieskiej bankomatowej i czarnej kredytowej. kiedy艣 posz艂am na zakupy, stan臋艂am ju偶 przy kasie, chc臋 zap艂aci膰 i podaj臋 kasjerce kart臋 bankomatow膮 a ta nagle jak nie wrza艣nie - i co?!! mam si臋 przestraszy膰?!!!! wtedy zobaczy艂am, 偶e poda艂am jej kart臋 czipow膮 do prokuratury:D innym razem wyci膮gn臋艂am kart臋 kredytow膮 przy p艂aceniu i poda艂am j膮 ekspedientce a ta na to - no gratuluj臋:) da艂am jej kart臋 klubow膮 sephory:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i up...............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupupuupup
up :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiedy艣 kiedy艣
Kiedy艣, jak si臋 jeszcze na stopa je偶dzi艂o zatrzyma艂 si臋 nam samoch贸d. Otwieram drzwi i pytam: Dziendobry, jedzie Pan do X? Na to odzywa si臋 Pan za kierownic膮, kt贸ry okaza艂 si臋 Pani膮 ,偶e owszem jedzie. Wsiad艂y艣my do tego auta, ale tak mi by艂o g艂upio przez ca艂膮 drog臋, 偶e si臋 slowem nie odezwa艂am:)

Udost臋pnij ten post

To ja te偶:) 1- Pocz膮tki chodzenia z facetem. Uznali艣my,偶e zrobimy sobie wieczorek z alkoholem. A ,偶e ja nienauczona jeszcze pi膰 sko艅czy艂o si臋 na tym,偶e w t臋pie ekspresowym mia艂am faz臋 15. Ch艂opak wyprowadzi艂 mnie na pole i tam zwymiotowa艂am. I nagle s艂yszymy 艣miech. Okaza艂o si臋,偶e jego s膮siadka pali艂a na balkonie:/ 2-To by艂o jeszcze w liceum. Do szko艂y musia艂am wstawa膰 o 5 bo daleko doje偶d偶a艂am. I w mega zaspaniu zapomnia艂am w艂o偶y膰 stanik. Ca艂y dzie艅 mia艂am jaki艣 przymulony i zorientowa艂am si臋,偶e go nie mam dopiero w szatni przed wfem kiedy zdj臋艂am sweter,偶eby sie przebra膰:) Pech chcia艂,偶e dodatkowo do szatni wlecia艂 m贸j przyjaciel z kumplem z innej klasy odda膰 mi p艂yt臋 kt贸ry mia艂 po偶yczon膮. Dobrze,偶e mam do艣膰 du偶y i j臋drny biust bo nie miieli si臋 za bardzo doczepi膰 do czego:)

Udost臋pnij ten post

3-tak si臋 spieszy艂am do sklepu,偶e wr膮ba艂am w drzwi kt贸re nie zd膮偶y艂y si臋 rozsun膮膰:) Ludzie do oko艂a p艂akali ze 艣miechu a ja najbardziej... 4-wychodz臋 ze sklepu i wsiadam do auta. Patrz臋 a tu jaki艣 kole艣 patrzy na mnie jak na wariatk臋:) Okaza艂o sie,偶e auto by艂o takie samo jak mojej mamy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghjk
pracuj臋 na poczcie na kasie i kiedy艣 jaki艣 facet p艂aci艂 za co艣 rachunki,ja wzi臋艂am od niego blankiety,policzy艂am i zamiast powiedziec ile ma zap艂acic powiedzialam na g艂os jego imie i nazwisko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja sie dorzuce
ja tez opowiem swoj obciach mi艂am wtedy jakies 15 lat, razem z moja starsza kuzynka i kolezanka w moim wieku stalysmy w klatce schodowej w naszym bloku z chlopakiem ktory krecil z moja kuzynka, mial na imie 艁ukasz i by艂 bardzo przystojny, kilka lat starszy, podobal mi sie ale wtedy bylam jeszcze bardzo niesmiala, chcialam mu sie spodobac, zwrocic na siebie uwage ze ja taka fajna:D nie zeby odbic go kuzynce ale zeby mnie polubial no i gadamy gadamy i nagle pier艂am sobie na caly g艂os, w dodatku na klatce jeszcze bardziej sie rozchodzi ale najlepsze bylo to ze zapadla cisza a ja udawalam ze to nie ja ale to bylo oczywiste jak nic! haha:D wszyscy wybuchneli smiechem a ja sie robilam czerwona, smiali sie z 20 min, a 艁ukasz na to: co, myslalas ze nie uslyszymy?? ale wstyd, ja na serio chcialam sie zachowac tak ze niewiem o co chodzi a to bylo tak glosno, hehe szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupi.......

Udost臋pnij ten post

a ja mia艂am cos takiego, posz艂am do bankomatu i wk艂adam karte do bankomatowa a za mna sta艂 super ch艂opka ekstra przystojny, a ja ciagle wk艂adam ta karte i nic ze 5 razy nie pobiera mi jej bankomat, wreczcie pomys艂alam ze on mi moze pomoze, przy okazji bedzie fajnie a okaza艂o sie ze ja wklada艂am dow贸d osobisty normalnie, oczywiscie on mi to u艣wiadomi艂 dopiero!!!!! jaja mojego 偶yciam jak to sie sta艂o to nie wiem do tej pory!!! matko do dzis p艂acze jak o tym pomysle ze smiechu!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyna dilera
moj mezczyzna mi sie przyznal,ze kiedys byl tak zamyslony i zakrecony,ze chpdzac po mieszkaniu ze swoimi zuzytymi skarpetkami w reku poszedl do kuchni, zajrzal podnoszac pokrywke do gara i sru do niego skarpetki.... znalazl je po dobrej chwili,bo sie dziwowal,gdzie do cholery je polozyl....:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Topik rewelka
:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ufgatria
to z tym imieniem i nazwiskiem na poczcie: jaka beka:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 7465434312
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amy_Lee
Teraz kolej na mnie. Sporo tego by艂o. Ale najgorzej prze偶y艂am jakznajoma z roku pierwszy raz robi艂a imprez臋 Pomiesza艂am alkohole i zabrudzi艂am jej 艂azienk臋. Wstyd jak nie wiem bo mia艂am dobre uk艂ady ze wszystkimi.. Drugie to jedli艣my obiad moja mama, jej ch艂opak i ja. I on m贸wi艂 co艣 czego nie wypada robi膰 przy stole a mnie to tak roz艣mieszy艂o, 偶e parskn臋艂am 艣miechem a 偶e mia艂am zup臋 w ustach to wszystkich obryzga艂am, i ju偶 by艂o wiadomo czego nie robi sie przy stole.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amy_Lee
Jeszcze jedno ale z gatunku tych obrzydliwych i okropnych. Siedz臋 w pokoju z przyjaci贸艂k膮 i m贸wi臋, 偶e musz臋 na chwil臋 i艣膰 do 艂azienki, i 偶e musi chwil臋 zosta膰 sama. No to posz艂am w wiadomym celu, i b膮k 偶ycia. By艂 bardzo g艂o艣ny a mi taki wstyd wychodz臋 w nadzieji , 偶e nie us艂ysza艂a, a ona mnie pyta: -czy w tym celu musia艂a艣 i艣膰 do 艂azienki?-. Wstyd okropny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 truskaweczka676
Je艣li jeste艣 na ruchomych piaskach to tak...

Udost臋pnij ten post

艢wietny topik polecony mi przez moj膮 ukochan膮 Dam臋 we mgle. Przypomnia艂o mi si臋, 偶e jak by艂am ma艂a to uwielbia艂am ogl膮da膰 "Czterech pancernych i psa'. Jak pojawia艂 si臋 na ekranie Janek Kos ca艂owa艂am telewizor i m贸wi艂am, 偶e go kocham. Wierzy艂am te偶 偶e rzodkiewka ro艣nie w p臋czkach, dopiero kiedy艣 na ogr贸dku tata pokaza艂 mi jak wygl膮da rzodkiewka, Zawsze my艣la艂am, 偶e bajka "Pi臋kna i Bestia" to jest Pi臋kna Ibestia" 偶e to niby imi臋 tej pi臋knej :) Uwielbiam te偶 histori臋 opowiadan膮 zawsze podczas 艢wi臋ta Zmar艂ych jak kiedy艣 gdy znicze nie by艂y jeszcze przykrywane chcia艂am zapali膰 znicz i nachyli艂am si臋 nad grobem babci a z drugiej strony od innego grobu zapali艂o si臋 moje futro kupione przez tat臋 za ca艂膮 jego wyp艂at臋. Zacz臋艂o si臋 gaszenie, og贸lnie afera. Ja by艂a ca艂a szcz臋艣liwa, bo nienawidzi艂am tego futra, czu艂am si臋 jak robot, nie mog艂am si臋 w nim w og贸le porusza膰. My艣la艂am, 偶e nie da si臋 ju偶 uratowa膰. Ale moja ciocia krawcowa z kaptura uszy艂a pi臋kn膮 艂膮t臋 i niestety jeszcze ze dwie zimy musia艂am w tym okropie艅stwie 艣miga膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iuyiuykihujmhk
hukihyukiyugjmghn bxcfvgdfghfhjgmkhjb,jkljioluiloioiopl.jim,njm bnm bnhjmbm hnbvnbhmjghmkhbmnbmnjl,jkl,hjkmhgnjgfh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fart
Bylo to 2 lata temu... A Dolkadnie wesele mojego ojaca brata... (2 dzien wesela) poznym wieczorem bylam juz tak pijana ze ledwo co chodzilam... w koncu przysiadlam sie do mlodziezy w moim wieku i zaczelam rozmawiac z pewna dziewczyna za mna siedzial przystojny chlopak... po 10min rozmowy tak pierdlam ze z 30 osob na mnie spojrzalo.... do tej pory jest mi wstyd!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laxtyville3
eeeee to jeszcze nic,ostatnio na polskim pisalismy wypracowanie i m贸j znajomy odda艂 wypracowanie nauczycielce............... Razem ze 艣ci膮gami :DD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klopinli
upup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupup...,.,
up

Udost臋pnij ten post