Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obawa o ciąże

obawa o ciąże, proszę pomóźcie

Polecane posty

Gość obawa o ciąże

Mam problem, dzisiaj mija 12 dzien od dnia w którym miałam dostać okres i niestety nie ma go. Jestem przerazona, choc mam stalego chlopaka. Wspolzyjemy ze soba ale od paru miesiecy nie zazywam juz tabletek antykoncepcyjnych, moj chlopak poprostu uważa, wiem, ze to troche dziecinne zachowanie no ale teraz jest juz za pozno.Czy to oznaka, ze jestem w ciaży??Nie mam zadnych inneych objawów ciążowych (mdlosci itp) Jedyne co jeszcze chce dodac to to ze od 3 dni mam lekkie plamienie (barwa brazowa). Proszę pomóżcie i napiszczie swoje zdanie...Moge być w ciązy?? Pozdrawiam Was!! Czekam na odzew!!

no dobra aktualnie dla mnie to jest najglupsze pytanie swiata.... ostatnio moja przyjaciolka obawiala sie ze zaszla w ciaze bo jej sie okres spoznial i spoznial a akurat miala z chlopakiem maly incydent.. i co ja zrobilasm?? wzielam sprawe w swoje rece kupilam jej test i co?? i ni ebezie dzidzi

Gość obawa o ciąże
a moge wiedziec jaki byl objaw jej spoznionej miesiaczki??

ona dzisiaj dopiero dostala okres.. 13 dni go nie miala bo jej sie spoznial.. wziela dzis tabletke naprzyspieszenie okresu wziela ja rano i dostala okres normalnie nie wiem co bylo objawą .. ale zdaje mi sie ze to mogl byc stres

Gość obawa o ciąże
AlkAzar wielkie dzieki za odzew :) moj chlopak wlasnie wraca do domku i juz zakupil test, tak wiec jeszcze dzisiaj go zrobie i mam straszna nadzieje ze okarzę sie, że nie jestem w ciąży... Mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś moze wie czy alergia i zażywane na nia tabletki mogą zaburzyć poprawnośc testu??

tak oweszem:] w opakowaniu masz ulotke ni emozesz zazywac srodkow hormonalnych tam wszystko pisze dokladnie:) i test robi sie z samego rana najpierw troszke sie wysikasz a potem dalszy mocz zbierasz do pojemniczka:]:] wszyyystko pisze:] nie martw sie mam nadzieje ze bezie ok zycze powodzenia:]:):):)

Gość obawa o ciąże
dziekuje bardzo za pomoc :):):) ok, wszystko dokladnie przeczytam i zrobie test, ostatnio mam duzo stresu moze opoznienie tez jest tym spowodowane. Sam stres z tym opoznieniem jest wielki a do tego jeszcze sesja na studiach...

miłego wieczorka nie martw sie ja powiedzialam mojej qmpeli ze nie jest w ciazy bo nie miala wpadki doslownie tylko \"na zewnątrz\" aa i chcialam powuedziec ze niestety kobiety w ciazy moga miec najpierw okres:(

Gość temattopiku
tego jest mylący, myślałam że sie boisz o swoją ciąże, że coś jej zagraża a nie że boisz sie ciąży! żle zredagowany tytuł.w moim przypadku, kiedy byłam w ciąży przez miesiąc nie wiedziałam że w niej jestem bo test który zrobiłam (wówczas jeszcze w laboratorium a nie samodzielnie wykonywany z apteki) dał wynik ujemny!!!! szczęście że nie wziełam tych tabletek na przywrócenie okresu, bo pewnie nie byłabym dzis mamą Madzi....A co do objawów , to przede wszystkim bolały mnie piersi( dość mocno) i byłam zmęczona i ospała( choć były to wakacje i każdy normalny człowiek ma wtedy full sił witalnych.pozdro

Gość a po jakim czasie
stosuje sie te tabletki na wymuszenie okresu????

Gość i czy to
lekarz o tym decyduje??

Gość po jakim czasie
od terminu w ktorym mialam dostac okres powinnam udac sie do ginekologa???

Gość tabletki na wymuszenie okresu
to luteina, ktora stosuje sie rowniez przy ciazach zagrozonych (jak jestes w ciazy to Luteina ja podtrzyma, jak nie jestes to dostaniesz okres). Chyba, ze chodzi wam o aborcje farmakologiczna.

Gość hallo hallo i jak tam
hallo hallo i jak tam z ta ciaza???"obawa o ciąże" bedziesz miala babyka??? daj znac ??????????

Gość ojaaa
ja wlasciwie od niedawna wspolzyje.okresu powinnam dostac wczoraj bolą mnie piersi a brzuch ie boje sie ze jetem w ciazy bo kochalam sie bez zabezpieczenia ale bez wytrysku i dosc kroltko.czy moge byc w ciązy strasznie sie denerwuje przez t ozze nie mam okresu.POMOZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ojaaa
Prosze

Gość Madda
jeżeli bola Cię piersi i brzuch, okres dostaniesz - spokojnie