Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia 2

Dzisiaj byłam u ginekologa-pęcherz ciążowy

Polecane posty

Gość Agusia 2

Jestem w ciąży od 3 tygodni i stwierdził że na razie mam pęcherz ciążowy i że na razie nie widać i powiedział że nastepna wizyta dopiero wyjaśni i a jeszcze powiedział że mam lekką twardą macicę i przepisał mi NO-SPA, Luteina 50, oraz FOLIK -kwas foliowy. Ja mam teraz stres ,bo boję się o ciąży.A niedługo się wybieram nad morzem. Czy ktoś wie i miał podobny problem jak mój Proszę o pomoc w tym sprawie. Wszystkich serdecznie pozdrawiam!

Gość głupiutka

Gość boisz się
ciąży? teraz to chyba za późno?

Gość zastanow sie bo...
...nie wiem czy to dobry pomysl z tym morzem.W poczatkach raczej powinnas uwzac na siebie.

Gość Agusia 2
dlaczego nie jest to dobry pomysł nad morzem ,choć nie będę pływała na morzu ,wiem że tam jest dużo jodu czy to niewskazane w czasie ciąży

Gość anta
jestem w 7 tygodniu folik zazywam od poczatku, a te 2 pozostale leki przepisal mi lekarz wczoraj bo mialam leciutkie plamienie - na podtrzymanie. mysle ze jesli nie masz zadnych problemow to jedz nad morze tylko uwazaj tam na siebie po prostu, a w razie jakichkolwiek klopotow-szybki kontakt z lekarzem

Gość hankkka
no wlasnie tez mi pzrepisal no-spe-i wspominal cos o mojwj macicy ze miekka.czy to dlatego??? a nad mozre -pewnie, dlazcego nie!to dla zdrowia pzreciez!!

Gość Vanilia84
Nie chce cie martwic, ale moja kuzynka tez miala pęcherz ciążowy i nie wykształcił sie z niego plod... zaczela krwiawic i poronila! To bylo pod koniec grudnia, teraz znow jest w ciazy i za 4 miesiace urodzi synka!

Gość MARLA
Idź się leczyć człowieku!Na głowę upadłeś????????????????????