Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka domowa

Jakiej pralki i lodówki nie polecacie?

Polecane posty

Gość nie polecam pralec AMICA
AMICA jest niepoważna. Okres naprawy podczas gwarancji wynosi w szczególnych przypadkach 21 dni. Szczególnym przypadkiem dla tej frimy nie jest jakas skomplikowana naprawa tylko klient, który domaga się swoich praw. Jeśli domagasz się swoich praw jesteś trudnym klientem i należy cię ukarać przeciąganiem naprawy do 21 dni roboczych.

Gość lutka31
Witam!!! Bardzo dziękuję za pomoc przy Indesicie.Sprawdziłam turbinkę-dostał się tam mały kawałek patyczka. Cieszę się, że są jeszcze tacy ludzie jak Pan, którzy chcą tak bezinteresownie pomagać innym... Jeszcze raz gorąco DZIĘKUJĘ !!!!!! Dla samotnej kobiety awaria pralki to duży problem...Zwłaszcza, jeśli do najbliższego serwisu jest dość daleko. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM

Do gosista: Witaj. Osobiscie odradzalbym te wynalazki-koreance maja pozalewane programatory,nie naprawisz przy nich nic gdy padna po gwarancji. Kup sobie cos typowego i w miare prostego-im mniej bajerow tym miej rzeczy moze pasc. Osobiscie radzilbym Boscha. Pozdrawiam! J.

Gość gocha45
2 tygodnie temu kupilam pralke candy go 4126 d,do dzis ok,ale dzisiaj zrobilam pranie i pralka sie zbuntowala,odessala wode ale nie chce wirowac,co sie dzieje,pomocy,czyzby to pocztek niespodzianek,kilkam razy wlaczalam na samo wirowanie i nic z tego

Do gocha45 Witam. Popierwsze to wylacz pralke z gniazdka na ok pol minuty,wlacz i sprawdz czy cos sie zmienilo. Jesli nie , otworz filtr na dole,wylej cala wode,wlacz na wirowke i sprawdz. Jesli nic to nie da, odczekaj ok 30 minut az silnik wystygnie po ostatnim praniu i sprawdz jeszcze raz na pusto bez ciuchow i wody czy wirowka ruszy.Jesli nie, wezwij serwis. Pozdrawiam! Janek

Gość alien38
Błagam , pomóżcie! Rdza zjadami pralkę ! Pralka CANDY kupiona 1,5 roku temu i na obudowie pojawiają się pęcherze powietrza ,pod którymi jest rdza.....Co mogę zrobić ,żeby choć trochę zatrzymać ten proces ? Wyrzucić szkoda ,zwłaszcza ,że nie śpię na forsie.....

Gość DV
Amica to szmelc! U mnie zaczęła "chodzić po łazience" i padło łożysko! Zrobiłem duże oczy kiedy zorientowałem się, że wewnętrzny zbiornik jest....plastikowy :)) Ten kto to zaprojektował zasługuje na nobla :)) Naprawa jest kompletnie nieopłacalna! Nie kupujcie tego g..na!!! ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!

Gość DV
Amica to szmelc! U mnie zaczęła "chodzić po łazience" i padło łożysko! Zrobiłem duże oczy kiedy zorientowałem się, że wewnętrzny zbiornik jest....plastikowy :)) Ten kto to zaprojektował zasługuje na nobla :)) Naprawa jest kompletnie nieopłacalna! Nie kupujcie tego g..na!!! ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!

Gość Aneti
A czy jest różnica "ładowana z boku" czy od" góy" ? Które się bardziej psują? Czy nie ma tutaj żadnej zależności? Mi bardziej pasowałaby ładowana z góry, myślałam o Boshu, ale może są lepsze opcje w rozsądnych cenach (koło 1500 PLN)?

Ludziska POMOCY!! Już 3 tygodnie kupujemy z żoną lodówkę i nie możemy się zdecydować , bo albo opinie złe albo sprzedawca nie poleca itd. Proszę Was o pomoc . Jakiej firmy lodówkę kupić aby było z nią jak najmniej problemów . Z góry dziękuje za rady

Ludziska POMOCY!! Już 3 tygodnie kupujemy z żoną lodówkę i nie możemy się zdecydować , bo albo opinie złe albo sprzedawca nie poleca itd. Proszę Was o pomoc . Jakiej firmy lodówkę kupić aby było z nią jak najmniej problemów . Z góry dziękuje za rady

Gość mancher
LIEBHEER!!! najlepsza lodówka! lepszej nie znajdziesz na pewno!

Gość balladynka32
ale brzydka :( chcialam ją kupic, ale wystroj koszmarny i ponoc conieco pęka

Gość piekarz01
posiadam pralkę BRANDT i mam z nią problem. Podczas prania leci z niej woda! Czyściłem filtr i wąż doprowadzający wodę też mam dobrze podłączony. Jaka może być tego przyczyna?

Gość piekarz01
posiadam pralkę BRANDT i mam z nią problem. Podczas prania leci z niej woda! Czyściłem filtr i wąż doprowadzający wodę też mam dobrze podłączony. Jaka może być tego przyczyna?

DO DV: Amica faktycznie ma plastikowy zbiornik ale jednoczesnie najlatwiej rozbieralny i wymiana lozysk mozliwa jest zazwyczaj na miejscu w domu klienta chyba ze masz lazienke malutka. Pozwole sobie zapytac dlaczego pralka skakala i wedrowala? Ile wkladales do niej prania? Czy bywalo tak ze pralo sie czasem pol wsadu albo i mniej? Cena wymiany lozysk w skrajnym przypadku to do 300 zl, jesli trzeba toczyc walek bebna 200 zl , jesli trzeba tylko zmiec same lozyska bez dodatkocyh atrakcji : ok 150 max. Ile Ci zaproponowal serwis za wymiane? Pozdrawiam! J.

Gość a co powiesz o lodowce SHARP
podoba mi sie jej wyglad, ale nie wiem, jak sie sprawuje

podoba mi sie jej wyglad, ale nie wiem, jak sie sprawuje

planuje zakup

Gość Gorenje RK-4235W - syf
Ma ktoś może ten model lodówki? Nabyłem w/w lodówkę jakieś 3 years ago i szlag mnie trafia i krew nagła zalewa :((((( Ta lodówka zaczęła ostatnio dziwnie głośno "stukać". Rozmrożenie nie pomaga (kiedyś pomagało). Naprawdę jest to bardzo wkurzające stukanie. Zaczyna stukać jak włącza się chłodzenie. Nie mam kasiory na nową bo już dawno bym wyj**** ten szmelc na śmietnik. Ktoś ma podobny problem?

Gość Gorenje RK-4235W - syf
Ma ktoś może ten model lodówki? Nabyłem w/w lodówkę jakieś 3 years ago i szlag mnie trafia i krew nagła zalewa :((((( Ta lodówka zaczęła ostatnio dziwnie głośno "stukać". Rozmrożenie nie pomaga (kiedyś pomagało). Naprawdę jest to bardzo wkurzające stukanie. Zaczyna stukać jak włącza się chłodzenie. Nie mam kasiory na nową bo już dawno bym wyj**** ten szmelc na śmietnik. Ktoś ma podobny problem?

Gość Gorenje RK4235W
Nabyłem w/w lodówkę jakieś 3 years ago i szlag mnie trafia i krew nagła zalewa :((((( Ta lodówka zaczęła ostatnio dziwnie głośno "stukać". Rozmrożenie nie pomaga (kiedyś pomagało). Naprawdę jest to bardzo wkurzające stukanie. Zaczyna się tłuc niedługo po włączeniu się chłodzenia. Nie mam kasiory na nową bo już dawno bym wyj**** ten szmelc na śmietnik. Ktoś ma podobny problem?

Gość strin
Witam Chciałbym kupić pralkę ładowaną od góry. Mam już trzy upatrzone modele. Proszę o pomoc w wyborze modelu, bo wszystkie są podobne parametrami. Którą mam wybrać i dlaczego? Moje upatrzone modele to: - Candy CT 1496 TXT, - Bosch WOT 26351BY, - Siemens WP13T551BY. Którą polecanie (dlaczego), a którą odradzacie (dlaczego)? Proszę o pomoc w wyborze