Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magost

Dieta kopenhadzka?? Kto zaczyna ze mna??

Polecane posty

Gość bezimienna33
Przepraszam za błąd....powróciło 2....5 zgubiłam na dobre :).

Gość bezimienna33
Przepraszam za błąd....powróciło 2....5 zgubiłam na dobre :).

Gość mmoniak5
ja chcę zacząć od jutra!! przyłancza się ktoś do mnie? :) w kupie raźniej

Gość mmoniak5
hey. Ja zaczynam od jutra. Przyłancza się ktoś do mnie?? :) W kupie raźniej.

Gość mmoniak5
hey. Ja zaczynam od jutra. Przyłancza się ktoś do mnie?? :) W kupie raźniej

Gość mmoniak5

Gość mmoniak5

Gość bezimienna33
Ja się przyłączam ;)) ! Miałam zacząć od dzisiaj...ale niestety mi nie wyszło...wypad z koleżankami na kawę a potem na pizzę..nie mogłam odmówić :).

Gość bezimienna33
Ja się przyłączam ;)) ! Miałam zacząć od dzisiaj...ale niestety mi nie wyszło...wypad z koleżankami na kawę a potem na pizzę..nie mogłam odmówić :).

Gość bezimienna33
Ja się przyłączam:)! Miąłam zacząć od dzisiaj ale nie wyszło...wypad z koleżankami na kawę, później na pizzę...Nie mogłam odmówić...:). Mmoniak5 -trzymaj kciuki za mnie....ja trzymam za Ciebie ;).

Gość bezimienna33
Ja się przyłączam:)! Miałam zacząć od dzisiaj ale nie wyszło...wypad z koleżankami na kawę, później na pizzę...Nie mogłam odmówić...:). Mmoniak5 trzymaj za mnie kciuki...ja będę trzymać za Ciebie :)

Gość bezimienna33
Ja się przyłączam:)! Miałam zacząć od dzisiaj ale nie wyszło...wypad z koleżankami na kawę, później na pizzę...Nie mogłam odmówić...:). Mmoniak5 trzymaj za mnie kciuki...ja będę trzymać za Ciebie :)

Gość bezimienna33

Gość Laura11011
Dzisiaj jest a już właściwie mija mój trzeci dzień diety... :P Już od 5 dni nie zjadłam nic słodkiego ani nie piłam nic oprócz kawy z diety i wody!!! Jeszcze nigdy w życiu nie wypiłam tyle wody... chociaż jej nie cierpię to piję!!! Mam nadzieje, że wytrzymam do końca... najgorsza dla mnie jest pora pomiędzy śniadaniem, a obiadem (czas spędzony w szkole) Uważam, że ta dieta nie jest wcale taka zła ja prawie nigdy nie jestem głona... A wam jak idzie???

Gość kocica32
hej mi dziś minął pierwszy dzień diety. robiłam już ja kiedyś i wiem że jest skuteczna i niema po niej efektu jojo . schudłam 4-5kg. jak robiłam ją wcześniej. właściwie to robie ją raz w roku . bo rok mam taką samą wage i nietyje , natomiast po upływie tego czasu zauważam jakieś defekty swojego ciała czyli najczęściej 2 kg. mam wzrost 164cm i najlepiej sie czuje jak waże 54kg. a waże teraz 56,3 kg. ja mam fisia na punkcie swojej wagi ale nic na to nieporadze. ;-) POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY NA TEJ DIECIE!!!!!! BUZIAKI!!!!!!!!!!!!!!

Gość Izia_90
Hej wszystkim ja też właśnie jestem po pierwszym dniu diety. Chcę jak najszybciej schudnać bo waze za dużo i grozi mi otyłość mam nadzieje że bedziecie ze mna:) pozdrawiam

Gość Izia_90
Hej wszystkim ja też właśnie jestem po pierwszym dniu diety. Chcę jak najszybciej schudnać bo waze za dużo i grozi mi otyłość mam nadzieje że bedziecie ze mna:) pozdrawiam

Gość Izia_90

Gość kocica32
jasne Izia90 dasz rade wieże w ciebie!!! POZDRAWIAM

Gość Anna w pięknej todze
przyłączam się do Was:) dziś przeszłam drugi dzien, nie bylo aż tak źle, ale na szpinak nie mam odwagi sie zdobyć, jem zamist tego ogórka świezego. W mojej diecie są troche inne proporcje niż w tej z pierwszej strony tego topiku. \u mnie zamiast plastra szynki jest 5 i dwa kubeczki jogurtu... rano konia bym zjadła ale potem jakos leci:) A jak u Was dziewczyny? trzymacie się?

Gość kocica32
hej ja troche słaba jestem. ja też zwiększyłam troche te proporcje i nawet zażywam magnez+multiwitamina i wapno i pije ponad 3L wody dziennie. muj drugi dzień sie kończy jutro 3 bedzie. mam nadzieje że wytrwam;-) Najgorsze jest to samopoczucie w czasie tej djety. POZDRAWIAM!!!!!!!!!

Gość TeQQila
Witam! :) no ja sobie juz dawno wydrukowałam diete i wisi na lodówce... no ale jakos nie moge sie za nią zabrać :P - brak motywacji, chociaz wyglad mówi sam za siebie :( Ja od jutra zaczynam i mam nadzieje ze jakos wytrzymam .!

Gość kocica32
życze powodzenia. Tylko kup se jakieś witaminy magnes potas wapno lub inne bo bez nich jest ciężko przynajmniej mi. POZDRAWIAM

Gość TeQQila
Co ty gadasz :P ja juz kiedys 2 razy ja stosowałam i nie mowie bo bylo ciezko ale da sie wytrzymac :D

Gość kocica32
niewiem widocznie to zleży od organizmu. nie każdy człowiek jest taki sam przeciesz. Dziś jest muj 3 dzień czuje sie o wiele lepiej . ;-) a jak wy tam sie czujecie ? POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!

Gość Constanza
Hey Wszystkim! :) Zaczęłam dzisaj dietę kopenhaska po raz kolejny, tym razem musi sie udac! :) udalo mi sie kiedys 2 razy ja przeprowadzic z efektem -6kg a pozniej za kazdym razem nie wytrzymywalam nawet pierwszego dnia:D ale dzis sie udalo, jestem zdeterminowana bo do osiagniecia w miare szczuplego wygladu pozostalo mi niewiele w porownaniu z przeszloscia:) tak wiec doooooooo dzieeeeeeelaaaa:)))!!!

Gość Constanza
Niemozliwe! od wczoraj nikogo tutaj nie przywiodlo?? :D dzis drugi dzien kopenhaskiej, 0.7kg w dol od wczoraj:O!!! super:))))))) piszcie Dziewczyny jak Wam idzieeeeeeeeee!!! :))) pozdro:)

Gość kocica32
hejka mi minoł dzisiaj 4 dzień jutro bendzie 5. widze po sobie ze schudłam ale na wage dopiero wejde w ostatni dzień. jest okij :-)

Gość kocica32
witam niewiem czy pisze jeszcze ktoś tutaj oprucz mnie ale chciałłam powiedziec że dziś jest muj 8 dzien !!!! i jestem z siebie dumna bo nawet święta Wielkanocne co jest tyle pokus nieprzeszkodziły mi w diecie kopenhadzkiej. I wiem że skoro wytrzymałam już tyle to dotrwam już do konca. Jeszcze tylko 5 dni mi zostało HURAAAAAA. POZDRAWIAMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość neCia87
witam;) ja mam dziś 4 dzień :D i jest okej :D:D najbardziej boje sie 7 dnia;( ale dam rade :) ja do tej diety stosuje tabletki zelixa;) po których chce sie ciagle pic :D jak dla mnie są skuteczne bo i jeść się nie chce:) pozdrawiam :)