Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magost

Dieta kopenhadzka?? Kto zaczyna ze mna??

Polecane posty

Gość zzara
hej ja zaczynam od jutra:) zakupy juz zrobione i nakrecam sie teraz psychicznie:) mam tylko jeden problem bo nie przelkne miesa ale przeczytalam ze mozna je zasatapic tunczykiem z wody. mam nadzieje ze sie uda:)

Gość dixi86
hej ja juz jestem 3 dzien na tej dietce i czuje sie dobrze i nawet powiem wam ze juz 2 kilo mniej SUPER !!! mam nadzieje ze dobrne do konca i ja zakoncze pozytywnie a wam jak idzie ? jest jeszcze ktos kto tak samo jak ja jest na tym etapie?

Gość katia69
Hej ja od jutra zaczynam ta dietke probowalam dietke 1000kcal i cwiczenia ale ona tylko moja wage utrzymuje w miejscy i niue pozwala przytyc.Waze 63 kg i chce schudnac a nie stac w miejscu.Jestem 2,5 roku po porodzie mam strasznie grube uda i brzuch i mam nadzieje ze w polaczeniu uda mi sie schudnac w tych zwlaszcza miejscach a po tej dietce wroce do 1000kcal zeby utrzymac nowe efekty ktore mam nadzieje beda mam juz naprawde duzego dola nie jestem gruba ale te uda i brzuch po prostu zalamka a tak przy okzaji poradzcie jakies cwiczonka naudziska zeby je zeszczuplec bron boze nie chce zeby sie tkanka miesniowa rozrosła.Pozdrawiam i bede pisac o efektach. Najciezej bedzie bez slodyczy:(

Gość pyskata1891
hej ja tez zaczełam od dzisiaj trzymam kciuki za wszytkich

Gość anezob47

Gość ori33
Hej, ja dzisiaj mam 1 dzień :) kto zaczyna równiez dizsiaj?

Gość ori33
Hej, ja dzisiaj mam 1 dzień :) kto zaczyna równiez dizsiaj?

Gość patipatuska
Witam. Zaczęłam teraz przeglądać to forum bo zastanawiam sie nad dieta. mam 17 lat i ważę 67 kg chce schudnąc 10 kilo żeby ważyc 57... Kiedyś już byłam na diecie kopenhadzkiej ale odpadłam na dniu z kurczakiem (całym) teraz chce zacząć jeszcze raz ale zaplanowałam sobie to na 17 Sierpnia. Teraz wyjeżdżam na obóz a tam to wiecie- trzeba jeść to co daja wiec dieta jest niemożliwa. A tak to 13 dni diety, 2 dni wakacji i nowa ja w szkole ;d Gdyby ktoś chciał zacząć ze mną od tego 10 to byłoby super. W kupie zawsze razniej.

Gość monika1221
Ja jestem na tej diecie od 17:)

Gość Ankaa24
hejka ja od dzisiaj zaczynam diete kopenhadzka. bym chciala zrzucic co najmniej 10kg bo przy wzroscie 173 waze 75kg:( wlasnie wypilam czarna kawe i pije duzo wody. zamowliam sobie dodatkowo aqua slim w saszetkach. pisze na forum poniewaz wiem ze razem razniej:) piszcie swoje doswiadczenia z ta dieta. ile schudlyscie i jak sie czulyscie podczas jej trwania. bede wdzieczna :) pozdrawiam

Gość VesperLynd
Witam, Ja moja mama i siostra rozpoczełyśmy dietę kopenhacka 7 dni temu, jak do tej pory ja schudłam 4kg, mama 3,5kg a siostra 5kg, muszę powiedzieć, że zaczynając tą dietę myślałyśmy, że będziemy chodziły przez cały czas głodne, w praktyce wygląda to tak, że żadna z nas nie jest w stanie przestrzegać wymogów tej diety, jemy niby to co jest w tej diecie, ale każda zmniejsza sobie porcje tych posiłków. Poza tym słyszałam ze kobiety skarżą się na zasłabnięcia, krwotoki z nosa itd., lecz żadna z nas nie odnotowała takich objawów.

Gość Ankaa24
hejka ja niestety musialam przerwac diete:( ale od jutra bede sie scisle trzymala. dam rade. jeszcze mnie poprzednia wypowiedz VesperLynd podniosla na duchu:) trzymajcie kciuki

Gość miii
Cześć! ja zaczynam od jutra:) ogólnie nie mam silnej woli ale musze się zmusic:P to ostatnia szansa:/ kto zaczyna ze mną?

Czesc mam na imie Kasia mam 168cm wzrostu waze 59 kg i od dzisiaj zaczelam stosowac diete Kopen..... bardzo prosze o wsparcie chcialabym wazyc 53-54 kg ...a czy sie uda ach ....

Gość Moniczka86
Witam :) Kasienkaaaa mój wzrost i waga oraz cel są identyczne jak Twoje :) szkoda, że nie zajrzałąm na forum wcześniej bo miloby zacząć w tym samym czasie co Ty, ja planuje od jutra, jak efekty i jak Twoje samopoczucie???

Czesc Moniczko86 ok teraz bede miala wieksza motywacje i oczywiscie bedzie mi razniej ..... zaczynamy od jutra niestety przetrwalam 1 dzien poniewaz drugiego dnia mialam rodzinna kolacje ...a wiec do dziela zaczynamy 24 konczymy 5 listopada .Jutro rano sie waze ....kolejne wazenie 5 listopada wierze ze sie uda i ze bede milo zaskoczona z rezultatów

Gość Moniczka86
Super :) Mam nadzieję, że uda się nam dotrwać do 5 listopada a waga wskaże minimum 55 kg ;P, byłam na tej diecie ok. 2,5 roku temu, rezultaty były widoczne i jakoś nie było aż tak ciężko może dlatego, że razem z mamą stosowałyśmy dietkę, To jutro zaczynamy od kawki na śniadanie, za którą nie przepadam, widziałam w Rossmanie kawę w saszetkach Slim Coffee, może będzie lepsza w smaku, no i będę tęskniła za colką :) Pozdrawiam i wytwałości życzę :)

Gość Moniczka86
Mam do Was pytanko " Co myślicie o piciu zielonej/czerwonej herbaty podczas stosowania diety kopenhadzkiej ??? Można czy nie powinno się ??? Dzięki :)

cześć dziewczyny! szkoda że tu wcześniej nie zajrzałam.jestem już 7dzień na diecie kopenhadzkiej idzie nadzwyczj dobrze,bo schudłam już 4kg jeszcze 4 i będzie wymarzona waga. życzę wytrwałości!!!!!!!!!!!!!

Gość Moniczka86
Hejka :) pierwszy dzień diety mija ok :) chociaż menu nie jest rewelacyjne_ A jak u Ciebie??? Kawa coffee slim super !!! Powodzonka dziewczyny_

Pierwszy dzien za mna wytrwalam ale non stop mazze o czyms słodkim ..na nic wiecej nie mam ochoty zadne miesko tylko cos slodkiego ...rano pije kawke bez cukru poniewaz nie lubie z cukrem ...i tak sie zastanawiam czy bardzo zgrzesze jak ta mala kosteczke cukru zastapie np kostka czekolady ;-) ...juz dzisiaj mysle o jutrzejszej porannej kawce ...

czesc wszystkim:) mam 23 latka, 167cm i 62kg wagi.............nawet nie wiem kiedy tak uroslam:) 1,5 rok temu wazylam...uwaga 52 kg ale szcerze wygladalam jak worek kosci przy mojej budowie cialka(gruszka) no wiec propo tematu diety kopenhaskiej.... chce, mysle zaczac od poniedzialku........jeju ale przeraza mnie ten jadlospis, no ale trzeba sie zawziasc!!!ktos jest tez tak zdesperowany i sie dopisuje? razem razniej :) i czy ktos moze mnie pokrzepic do wlaki?:P

Gość Moniczka86
3 dzień diety przebiega w jak najlepszym porządku ale jak spojrzę co nalezy zjeść na kolację to chyba ją sobie daruję :) zjadłam mega duży owoc więc mam nadzieję dam radę a jutro już to co lubię jogurt i twarożek plus kompot pychota :):):) aneczka62 udało się rozpocząć dietę ? W czwartek pierwsze ważenie więc napiszę jakie rezultaty. Pozdrawiam :) Zamiast zwykłej sałaty jem roszponkę, jak dla mnie bardziej wyrazisty smak_

Witam.Przepraszam,bo pewnie rozmawiałyście już o tym, ale szukam w necie i niekiedy ktoś pisze,że można szpinak zastąpić fasolką szparagową ale nie jestem pewna.Wiem,że brokuły czy kalafior zamiast szpinaku są ok.ale fasolka czy nie jest za ciężka? Zaczynam dziś dietę,szpinaku znaleźć nie mogłam.

Gość akluna
Witajcie ochotniczki do schudniecia! Ja oficjalnie zaczelam od dzis. Glosno i wyraznie oswiadczylam to w domu i w pracy, poprosilam o nie kuszenie jedzeniem, a wrecz przeciwnie: o motywowanie mnie! Mam 30 lat, 170cm wzrostu i wage 100kg. Jeszcze nigdy nie osiagnelam takiego apogeum w moim zyciu, by dobic do 3 liczb w mojej wadze... Totalna porazka zyciowa! Prosze, trzymajcie za mnie mocno kciuki, bo jestem naprawde zdeterminowana!

hm.a więc schudłam 4kilo i stosowałam ją 8dni.Pierwsze trzy dni było mi ciężko i czułam się osłabiona.Potem było ok i nawet nie musiałam wszystkiego jeść.Skusiłam się na łiski i kurczaczka z kfc;/ chciałabym taką dietę,którą można by było stosować dłuższy czas i można by było na coś się skusić..

Gość akluna
Ja jestem juz w 5 dniu i bardzo dobrze sie czuje. Dzis sie zlamalam i sie zwazylam: -4kg. To calkiem dobrze motywuje. Co do innych dietek to jestem zainteresowana dieta nie laczenia (dr Haya). Wydaje sie byc rozsadna i wlasciwie mozna jesc niemalze wszystko.