Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sharah

muzulmanin

Polecane posty

Gość komsomolec
Dał sie namowić?

Gość ksawerytych
upppppp

Gość panna ciekawsaka
I co z nim

Gość paproć
nic z nim

Gość mama mama mamusia
Niech przejdzie na katolicyzm , poślub go i miejcie duzo dzieci.

Gość mama mama mamusia
Niech przejdzie na katolicyzm, poślub go i miejcie dużo dzieci, taką gromadkę ślicznych dzieciąteczek

Gość moliuyt
uppppppp

Gość sharah
olivka-dawno tu nie zagladalam co nowego u ciebie.

Gość sharah
olivka odezwij sie. bede tu zagladac

Witaj Sarah, jestem wlasnie w Niemczech, przyjechalam dzisiaj i czekam na moje Malenstwo (jutro wraca ze swojego kraju). Co u Ciebie? Jakies nowosci? Bo ja chyba musze sie przygotowac do malej rozmowy odnosnie naszej przyszlosci, nie wiem jeszcze jak to zrobic, on chce byc ze mna na zawsze, ja tez tak samo jak on, ale wydaje mi sie ze musimy ustaloc pewne szczegoly (pomimo tego ze nie wychodze za niego za maz w tym momencie). Kiedys dalam mu do zrozumienia ze nie chce Islamu, on odpowiedzial mi ze znajdziemy jakies wyjscie, brzmi obiecujaco tylko ciekawe co to bedzie za wyjscie. Sam przeciez powiedzial ze jesli bedziemy mieli rozne religie, ciezko bedzie zalozyc rodzine. jestem z nim szczesliwa, jest naprawde wyjatkowym czlowiekiem, ale czasami zastanawiam sie co bedzie jak okaze sie ze wcale tak nie jest? Szczerze mowiac ie dociera to do mnie, ale chyba musze tez przyjac taka ewentualnosc... Aktualnie \'przeprowadzamy sie\' do wiekszego mieszkania, juz kilka raz podkreslal, ze robi to nie tylko dla siebie, ale i dla mnie, ja zajmuje sie calym wystrojem wnetrza, kazdy szczegol chce ustalic ze mna, pyta czy mi sie to podoba czy nie. To bardzo mile, ale mimo wszystko mam jakies obawy. Kocham go i wiem ze i tak z nim bede,ale tak jak juz wczesiej powiedzialam- boje sie rozczarowania. Sarah napisz koniecznie co u Ciebie, pozdrawiam Oliwka

Gość sharah
czesc olivka u mnie wszystko po staremu. jak narazie jest dobrze.jak tam mieszkanko urzadzone ? w jakim miescie mieszkasz ? podaj mi swoj emeil molzemy popisac troche w prywatnosci pozdrawiam

Gość Ciekawi mnie to
Czy ktos moze mi podac wiecej tytulów ksiazek, które ukazuja przerazajacy swiat krajów muzulmanskich. Ksiazki typu "Tylko razem z córka" B. Mahmmody, ukazujace przede wszystkim ciezki los kobiet. Dziekuje

hello! mieszkanko fajniutkie, chociaz musze sie nagadac zeby czasami przekonac tego mojego uparciucha, ale pozniej fajnie sie slyszy: \"kochanie jaka ty jestes madra\" :)

Gość SNUPA
A wlasnie ze ma sens.

Gość nie lubie wymyslac hasel
CZESC! TEKST ZAWIERA WULGARNE SLOWA I MOZE OBRAZAC UCZUCIA INNYCH WIEC KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA. " MUZULMANIN" TO JAK DLA MNIE TEMAT RZEKA, ALE "OKRESOWA" - TAKA Z CIEPLYCH KRAJOW ARABSKICH, KROTKO MOWIAC "WYSYCHAJACA - ZANIKAJACA ". PO ZERWANIU Z POLAKIEM ( najlepsza decyzja w moim zyciu, ale nie dla tego ,ze Polak tylko, ze idiota) WPADLAM W WIELKA DEPRESJE I WYJECHALAM DO ANGLII. CHYBA NAWET NIE ZDAWALAM SOBIE SPRAWY Z TEGO JAK GLEBOKA DEPRECHE MIALAM DO MOMENTU GDY NIE POZNALAM KOLESIA, KTORY NAPRAWDE ODMIENIL MOJE ZYCIE: -WYCIAGNOL MNIE Z TEGO BAGNA - POKAZAL DROGE KTORA MOGE WYBRAC JESLI CHCE (nie religijna- raczej kariery i podejscia do zycia) - PRZYWROCIL WE MNIE AMBICJE - DAL WIELKIE POCZUCIE BEZPIECZENSTWA ( czego zawsze brakowalo mi z moimi partnerami) - BYL NA KAZDE ZAWOLANIE - ZAWSZE USMIECHNIETY - NIGDY NIE POWIEDZIAL ZLEGO SLOWA ( znamy sie ponad pol roku) - MAJACY " ZLOTE MYSLI " NA KAZDY MOJ KONTRARGUMENT - ZAWSZE TO JA O WSZYSTKIM DECYDOWALAM A ON SIE DOSTOSOWYWAL - REWELACYJNIE WYCISZA MNIE -DZIALA JAK BALSAM NA MOJA DUSZE - JEDEN JEGO USMNIECH JEST LEKIEM NA CALE TO ZLO OTACZAJACE MNIE - ZAWSZE SKORY DO POMOCY NIE TYLKO MNIE ALE WSZYSTKIM BEZ WZGLEDU NA PLEC, RASE, RELIGIE... - POGLADOW JAKIE MI "WBIJA (L) " DO GLOWY NIE DA SIE NI JAK PRZYKLEIC DO KULTURY I RELIGII MUZULMANSKIEJ - BARDZO NOWOCZESNE I STAWIAJACE KOBIETE PRZYNAJMNIEJ NA ROWNI Z FACETAMI - ZAIMPONOWAL MI AMBICJAMI I CHECIA POZNAWANIA SWIATA ( skonczyl dwa fakultety "u siebie", tu robi trzeci na renomowanej uczelni i ma zamiar dalej uczyc sie) - JEST MOIM PRZYJACIELEM I OPARCIEM ALE NA PARTNERA A B S O L U T N I E N I E N A D A J E S I E !!!! I NIE UWIERZE, ZE JAKIKOLWIEK ZWIAZEK KATOLICZKI I MUZULMANINA PRZETRWA CHYBA,ZE ONA BEDZIE SKONCZONA IDIOTKA I PRZYMKNIE OCZY NA ICH ZACHOWANIE ALBO ON BEDZIE NAPRAWDE SWIETY ;-). TRZY ZECZY, KTORYCH ZA CHOLERE NIE DA SIE PRZESKOCZYC : ( MOZNA ZMNINIMALIZOWAC JESLI SA TO NAPRAWDE MADRE I WYKSZTALCONE OSOBY MAJACE DUZE POJECIE O ROZNICACH I ROZMAWIAJACE ZE SOBA O TYM, NIE TYLKO SLEPO ZAKOCHANE) 1) RELIGIA - bo dlaczego to wlasnie Ja mialabym zmnieniac moja religie a nie On? Zreszta "MOJ" twierdzi,ze jest bezwyznaniowy ;-))))) i nie ma problemu by obchodzic Swieta Katolickie, a za chwile przy innej rozmowie nasmiewa sie w "podtekstach" z katolicyzmu - NIE WIERZE, ZE KOLES JEST SZCZERY JAK MOWI,ZE ZMNIENI WIARE. STARZY, OTOCZENIE WBIJA NAM DO GLOWY JAKAS RELIGIE I TAK POPROSTU ODCHODZIMY OD TEGO BO SIE ZAKOCHALISMY ??? B Z D U R A !!! 2) KULTURA- WYCHOWANIE - jezeli ktos dorastal w pewnej kulturze, jako dzieciak obserwowal zachowania innych starszych od siebie, mial do glowy "wbijane" pewne wartosci, bedzie zawsze gdzies tam gleboko w sercu uwazal, ze te wartosci i sposoby reagowania na rozne sytuacje sa najbardziej prawidlowe i najlepsze. Jezeli ojciec, wujowie , sasiedzi kochaja swoje zony to syn jak dorosnie bedzie szanowal swoja zone, matke, inne kobiety. Jezeli norma jest,ze ojciec, wujowie, sasiedzi uwazaja swoje zony za przaczki, sprzataczki i kucharki to synek bedzie robil to samo uwazajac to za jestna sluszna droge ( zwlaszcza w srodowisku malo wyedukowanym). I to wszystko bez roznicy z jakiego kraju ktos pochodzi bo wszedzie jest to samo tylko z roznym nasileniem. Mozna zmienic sie na chwile dla kogos, ale po jakims czsie kazdy wraca do korzeni i wartosci w jakich wyrastal. Bez roznicy czy sa to wartosci powszechnie uznawane za dobre czy zle. 3) To SA NAPRAWDE DZIWKARZE ( wyraznie uogolniam tylko do tych, ktorzy nie sa naocznie scisle religijni albo twierdzo ze odeszli od wiary ) PIEPRZA WSZELKIE "DOSTEPNE" BLONDYNY ZE WSCHODNIEJ EUROPY ZA NIEWIELKIE PIENIADZE (piwo w barze jest zawsze tancze od dziwki w burdelu). "Moj" JEST IDEALNYM TEGO PRZYKLADEM. NA DZWIEK JEGO IMIENIA WIEKSZOSCI OBCOKRAJOWCOW W MIESCIE (MALUTKIE MIASTECZKO) OTWIERAJA SIE USTA I SNUJA HISTORIE O NIM. JEST NA TYLE CWANY,ZE WYNAJMUJE POKOJE W SWOIM MIESZKANIU DLA OBCOKRAJOWCOW (prawie standard,ze kobieta z dlugimi blad wlosami) I NIE DOSC,ZE PIEPRZY TE IDIOTKI TO MA JESZCZE DARMOWE SPRZATACZKI W DOMU :-)))) REWELACYJNIE USTAWIA SOBIE CZAS MNIEDZY NIMI I KAZDA JEST NAJCUDOWNIEJSZA NA SWIECIE I JAK SIE NIE ZGADAJA MIEDZY SOBA TO MYSLA ZE SA JEDYNE :-))) MIAL PRZEZ DLUGI CZAS DZIEWCZYNE - POLKE, KTORA JAK TWIERDZI BARDZO KOCHAL. CHCIAL JA POSLUBIC I ZYC DLUGO I SZCZESLIWIE. KOBIETA OKAZALA SIE BARDZO MADRA I ZERWALA Z NIM ( CHOC TEZ BARDZO GO KOCHALA- TO WIEM Z INNYCH BLISKICH JEJ ZRODEL). DOBRZE WIEDZIALA,ZE NIE JEST WSTANIE W PRZYSZLOSCI ISC NA USTEPSTWA OD JEJ WLASNEGO NIEZALEZNEGO ZYCIA A JAKIE NAKAZUJE JEGO RELIGIA. MYSLE ZE PODIELA NAJLEPSZA DECYZJE BO NIE MECZY SIE Z NIM. ZRESZTA I TAK REGULARNIE CHODZIL NA DZIWKI NAWET GDY BYLI RAZEM. A NAJGORSZE, ZE TO DLA NIEGO JEST TAK NORMALE JAK TO ZE PO NOCY JEST DZIEN. REASUMUJAC: KOLES MOZE BYC REWELACYJNYM PRZYJACIELEM ALE TYLKO PRZYJACIELEM. JAKO KUMPLA - UWIELBIAM GO I JESTEM BARDZO EMOCJONALNIE Z NIM ZWIAZANA, ALE JESTEM SWIADOMA,ZE TO NIE DLA MNIE. Z RESZTA NIE MA NIEBIESKICH OCZU, WIEC I DLA TEGO ODPADA. KATOLICZKA - MUZULMANIN WYKLUCZA UDANE PARTNERSTWO NAWET KIEDYS MYSLALAM O NIM JAKO O OJCU MOICH DZIECI BO MA SWIETNE PODEJSCIE DO DZIECI I NAPEWNO BYL BY REWELACYJNYM OJCEM - ALE NIESTETY NIE PARTNEREM DLA MNIE. PS: OSTATNIO MI NAPISAL, ZE BARDZO MNIE LUBI I MA DUZY DLA MNIE SZACUNEK - TROCHE TO DZIWNIE BRZMI Z UST TAKIEGO KOLESIA NO NIE? ( tez z nim spalam (raz- bez rewelacji), tez jestem bladynka i moge sie czuc jak tania dziwka araba hi hi - zabil by mnie za te slowa- gluptas). ZDECYDOWANIE O D R A D Z A M NAWET JESLI W GRE WCHODZA TYLKO DWA PIERWSZE ARGUMENTY.

Gość nie lubie wymyslac hasel
cd.... REASUMUJAC: KOLES MOZE BYC REWELACYJNYM PRZYJACIELEM ALE TYLKO PRZYJACIELEM. JAKO KUMPLA - UWIELBIAM GO I JESTEM BARDZO EMOCJONALNIE Z NIM ZWIAZANA, ALE JESTEM SWIADOMA,ZE TO NIE DLA MNIE. Z RESZTA NIE MA NIEBIESKICH OCZU, WIEC I DLA TEGO ODPADA. KATOLICZKA - MUZULMANIN WYKLUCZA UDANE PARTNERSTWO NAWET KIEDYS MYSLALAM O NIM JAKO O OJCU MOICH DZIECI BO MA SWIETNE PODEJSCIE DO DZIECI I NAPEWNO BYL BY REWELACYJNYM OJCEM - ALE NIESTETY NIE PARTNEREM DLA MNIE. PS: OSTATNIO MI NAPISAL, ZE BARDZO MNIE LUBI I MA DUZY DLA MNIE SZACUNEK - TROCHE TO DZIWNIE BRZMI Z UST TAKIEGO KOLESIA NO NIE? ( tez z nim spalam (raz- bez rewelacji), tez jestem bladynka i moge sie czuc jak tania dziwka araba hi hi - zabil by mnie za te slowa- gluptas). ZDECYDOWANIE O D R A D Z A M NAWET JESLI W GRE WCHODZA TYLKO DWA PIERWSZE ARGUMENTY.

Nie ma porzadnych Arabusów. Porzadnych - ma na mysli odpowiadajacym polskiej mentalnosci kobiet, a jak wiemy - Polki sa dosc \"rozwydrzone\" jesli chodzi o wymagania w stosunku do mezczyzn. Jesli chodzi o Arabusow to wiem na pewno: gnoje niech spier... do siebie i tyle. Dziwie sie cywilizowanym panstwom, ze sobie pozwalaja na zalewanie siebie tak wielka fala kundelstwa ze Wschodu. Ostatecznie do tego wniosku doszlam po moim pobycie w Hiszpanii. Pozdrawiam i wspolczuje serdecznie naiwnym i wierzacym w to, ze milosc wszystko zmieni Polkom. Zycze pokornego Poddanstwa, bo bez tego buzka bedzie blekitnosina :)

Gość Moja kuzynka 23 lata
uciekła z domu, wzięła ślub z muzułmaninem po tygodniu zaszła w ciązę. Potem wróciła do matki, zamieszkali z nią, urodziła sie córka. Niby są razem, a jednak osobno. Nie traktuje ją źle, ale woli siedziec na piwku z kumplami, zabawa jest dla niego ważniejsza niz dziecko. Wydaje mi sie że niewiele ich łączy w sensie intelektualnym. Ona sprzedaje z nim ciuchy na targu i chyba to lubi. Wiem tylko ze jej to pasuje- i nie skarży się ze ma takie zycie. Ich córka czasem bawi się z moją córeczką............

Gość zona muzulmanina
mam pytanie.... ile z przedmowczyn mialo przynajmniej kontakt osobisty z muzulmaninem??? bo wiekszosc opierajac sie na rzeczach zaslyszanych, pisze bzdury. ale pewnie zawsze lepiej miec meza alkoholika bijacego zone i dzieci ale za to katolika.... sa rozni mezczyzni i rozni muzulmanie, ale chyba przez dwa lata zdazylas poznac faceta???

Gość poke
ostatnio moj Hassan poprosil mnie klekajac i wreczjac mi kwiaty bym sie zgodzila zostac jego wielbłądem.

Gość zerknijcie

Gość ja nie lubie takich typow

Gość ja nie lubie takich typow

Gość dobra lektura